Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

No Corap daca vrei sa stii ce-mi faci tu acuma pomenind de cafea, pai ma faci sa imi fac una...frantuzeasca da' buna rau
Cine mai vrea sa vina e invitata mea, cu un crumble de mere!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ma duc si io, ca s-a trezit pisoiu.
in olanda n-am mancat decat la 1 restaurant, 1 data. oi fi nimerit singurul restaurant bun
pupici ca tre sa fug

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aproape am terminat cafelutza, of si nimeni nu mi-a onorat invitatia, ei asta e

Corap ai plecat si vroiam si eu sa stiu cum se numeste restaurantul ala, fara gluma ca nu gasesc unul sa mananc bine. Doar asiatice si fast fooduri la tot pasul, ca de imi zicea cineva asta inainte de a veni normal ca nu il credeam.

Anda cum se mai simte poetul?

Meems sper sa ne spui ca Rianna nu are nimic, sau cel putin nu inca o infectie! Tin pumnii!

Lavi deci gata nu mai poti da inapoi, te intorci vrand nevrand la munca!

No acuma sper sa iau o pauza un pic!
Pa va pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna mamici!
CATUTZA: noi bem cu bibe nestle junior dimineata si seara(si cred ca o sa-l tin asa pina trece vara, pt ca mi-e frica cu lapte de vaca pe caldura), si pt ca ne-a zis dr. ca laptele de vaca ar avea niste ceva care laptele praf nu are, ii dau o masa(21,00) =castronel lapte zuzu 3,5%+cereale+banana.Si capra si varza!
In casa il tin cu sosetuta +botosei moi(animalutz) care au pe talpa piele, altfel isi sparge capul pe parchet(golurile ramase de la covoare)
JOY:Super Vladut!dar vreau si eu o fetita!
LAVI:ai de treaba!sa ai spor!Iti multumesc mult pt raspunsul tau!
LEEA??????Ce-i cu voi?
CRISTINA MH:Felicitari!ai fata mare!
CORAP, JOY unde nasteti si cum???
GANDACELLL?ce faci?unde esti?ce-i cu tine?

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Haideti sa va spun o patanie.

Atentie, mesaj cu turbulente !

Dupa ce m-am mutat, am constatat cu tristete ca locuiesc intrun bloc destul de necivilizat. Cu oameni rai si invidiosi, nici nu ne cunosteau bine si ne-au disecat conturile, ne-au evaluat masinile, in fine, ce sa zic, singura figura prietenoasa a fost femeia de serviciu careia i-am dat de Craciun un pullover si o pereche de cizme de ale mele pe care am considerat ca nu le mai port.
Femeia asta de serviciu e o individa foarte placuta, respectuoasa pana te scoate din minti, locuieste in ghena blocului pentru ca nu are casa. Are o fata care se drogheaza si care a disparut. Aseara, barbatul meu a coborat pana la ghena sa o intrebe ceva ( o rugase sa faca rost de cheia de la o uscatorie ) si a constatat ca sta in cameruta de langa ghena cu un bebe mic, de 6 luni, nepotul ei, pentru ca drogata de maica-sa a fugit de la centrul maternal si l-a lasat acolo.
De doua zile sta cu el acolo, e disperata sa nu o vada vecinii mei ca o dau afara; l-a rugat sa ma roage sa ii caut un loc unde sa duca copilul sa nu il piarda, adica sa nu i-l dea in plasament sau sa intre in procedura de adoptie ca tine la el ca la ochii din cap.
Am dat de ceasul mortii aseara ( nu spun ca nu am rezistat si m-am dus sa il vad, e un bebe frumos de tot si curatel pentru und il tine ) si azi am dat telefoane si am umblat de nebuna sa vad cum sa procedez sa ii gasesc un loc.
Am reusit cu ajutorul unei directoare de cresa, o femeie din aceea cum rar mai intalnesti... Ce daca nu are buletin de Bucuresti? Las' ca vedem noi. Vaccinat sa fie ca altfel da la alti copii cine stie ce. ( precizez ca e un grup special de copii la un centru de primire minori, nu cresa normala ).
Mi-e mila de mor de copilasul asta, imi vine sa il iau la mine desi stiu ca e imposibil.
Daca cumva vreti sa il ajutati in vreun fel ( e baietel ) si aveti posibilitatea, va rog din tot sufletul sa ma contactati. Deocamdata caut o varianta pentru plata cresei - nu cred ca o pot suporta eu integral dar nici hainute sau altceva nu cred ca ar strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi pe dupa-amiaza! Azi a fost zi suuper haotica si data peste cap: am plecat in Platza de dimineata, i-am gasit cadou lui mami si apoi am sunat-o pe Feli si ne-am vazut putin in Politehnica.
Problema e ca apoi Titi a adormit atat de lemn in masina ca nu a mai fost chip s-o scol. deci am transferat-o in carut si tusti in parc la mama. Apoi evident ca evident ca a dormit numai clasicele 50 de minute si gata!

Amu sunt la mama si sper sa mai adoarma, dar in loc...urla in patutz. Asta este! O zi ratata! ma duc acasa sa invatz dupa ce vine mama de la doctor!

Votez si io pentru BOTANICA maine mai bine, ca desi o sarbatoresc tot maine pe mama, dau o fuga inainte!!! Deci io pot ajunge pe la 11-11 si ceva! Ca atuncea duminica stau si invatz! e chiar mai bine asa!

Cateva raspunsuri:

La Paris nu am fost din pacate, dar mamei mele i-a placut la nebunie, asa ca Anda si Alinush, mai aveti o fana in fan-clubul vostru!

Cristina- ma bucur ca ii merge bine Irisucii la nou "job"!

Mda...tot nu a adormit..protesteaza! Ma duc la ea! Pup! Intru pe seara sa vad ce s-a hotarat!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pisi, dar dk e centru de primire minori, ala costa? n-ar trebui sa fie gratis? ca doar e pt cazuri disperate, nu? cat costa?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Intalneala eu de principiu am zis ca vin, Marius vrea sa mai ajungem si pana la verisoara-sa in Branesti la un gratar..dar io zic ca macar 1 ora tot trec si io sa va vad....ca taareeee mi-e dor de voi. Sper ca mai vin si taticii din dotare, daca nu toti, macar acolo cativa de "prasila" sa aiba si al meu cu cine schimba o vorba. Ptr mine ar fi perfect la ora 11...

Fug la zgatie, intru si eu tot pe seara sa vad ce s-a hotarat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

E la un centru de primire minori care e jumatate cresa, jumatate pentru copii cu dificultati financiare.
Pentru jumatatea cu dificulati financiare dovedite ( asta e un dosaroi pe la protectia copilului care nu se poate face asa repede ) plateste statul. Dar pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare !

Doamne, ce-ati mai povestit ! Si ce va invidiez pe cele care va plimbati prin tari straine ... eu n-am mai plecat de ani buni .......

Pisi, mi-a venit sa plang cand am citit povestea puiului mic de 6 luni, pe care te-ai luptat sa-l ajuti ! Jos palaria si multi -ici din partea mea! As ajuta si eu cu ceva, dar cum?

Am uitat sa spun, eu o tin incaltata pe pitik mea (prin casa) cu botosei din bumbac/ pna lucrati de buni!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput