Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 8

corap spune:
 astia nu vor de la medic nimic - vor decl. pe proprie raspundere ca imi asum consecintele zborului. le-o dau si sa le fie de bine.
:) la paris nu ma mai duc... in afara de hotel - care a fost super-super, in rest 
. plus ca nu era un indicator corect pe-acolo. sunt cam aiuriti.
da' visez sa merg in toscana, cu piticii. poate toamna 2008.
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005 & cireshik anais 
 dpn 05.05.07

felicia74 spune:
 Madutza pe la 11 e bine? Ce ziceti?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

ilenutza spune:

Am mai auzit de la un amic ca est ffff murdar si pe strada si prin locaruri, mancare scumpa si proasta.
Deocamdata Parisul nu e pe lista mea de orase de vizitat!![]()
Ile 
 17 si 
 Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash 

corap spune:
 alinush, pai am fost in general la 30 de euro meniul (2 feluri+ apa) si tot naspa a fost. adica dupa 4 sau 5 restaurante d-astea m-am lasat pagubasa si am mancat sendvis. 
(in plus, nu pot sa sufar mancarea facuta din chestii congelate)
poate e frumos vara la paris.... da' io tot nu ma mai duc.
in schimb in olanda mi-a placut muuuuuuuuuuuuuuuuuult ![]()
si tot in olanda am mancat cea mai meseriasa supa frantuzeasca de ceapa 
. buna rauuuu.
eu dispozitie de muzee n-am prea avut, ca mi se facea rau, din cauza de 
 + lipsa de aer.
c & andrei-ardei 
 dpn 05.05.07

anda77 spune:
 mda, eu am cu totul alta parere despre paris. si oras si mancare. de la superlativ in sus. nu mai intru in detalii ca fiecare are are perceptie, vroiam doar sa-mi spun parerea:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

canuta-om-sucit spune:
 Salutare! IAca semnez si eu condica azi.
 Nu am citit nimic din urma ca nu ma pot concentra.
 Am intrat sa va spun ca nu mai pot de dorul lui Dimitrie, simt ca nu mai pot respira, nu am stare... nu mai pot... vreau acasa la samburelu' meu![]()

Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()

corap spune:
 pai oi fi nimerit io numa la restaurante nasoale 
, ca erau multe inchise din cauza de vacanta de craciun-an nou.
da' tot nu po sa spun ca mi-a placut, dak nu mi-a placut.
c & andrei-ardei 
 dpn 05.05.07

bb_alinus spune:
 Corap vezi sa nu se alinieze la regulule europene. Dar oricum e cu poate, ca nu in toate cazurile intraba, depinde peste cine dai.
Asa Toscana ne gandeam si noi pt vara asta, dar cred ca o lasam balta ca au prietenii nostri niste probleme in familie...Mie de ex mi s-a parut tare murdara Florenta, si plina de tigani romani, iar mancarea in restaurantele turistice nu era cine stie ce. Si noroc ca intelegeam romaneste si am putut sa ne ferim intr-o piata de niste concetateni. Si ce m-a mirat ca erau indicatoare ( din alea scrise de mana deci nu oficiale) care iti aratau de unde se ia busul spre RO. Insa una peste alta, daca ignori partile ce nu iti plac, pot sa descoperi un oras superb, plin de istorie si arta. A, si cafeaua era absolut dementiala doar ca daca o beai in picioare era cam 1 euro si ceva iar daca vroiai sa o servesti la masa era dublu ![]()
Gata ma opresc aici ca mi-am lasat treaba ca sa stau sa divaghez despre orasele lumii.
Dar fetelor zau sa lasam prejudecatile la o parte gen "am auzit" si sa nu generalizam...nu va suparati.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

corap spune:
 ah, anda, ce mai face nichita? ca de mult voiam sa te intreb, da' nu erai pe-aici
c & andrei-ardei 
 dpn 05.05.07

bb_alinus spune:
 Anda deci esti de-a mea.
Corap dar te roggggggggggggg sa nu zici ca bucataria olandeza e buna ca zau ca nu pot sa cred. Stii ce se zice, ca olandezii nu te invita la ei la masa pt ca nu sunt niste bucatari grozavi. Si ca sa nu generalizez, asta se spune in cercurilemele de prieteni.Insa acum ca descopar Olanda pot sa iti spun ca e o tara cu farmecul ei ( eh, nu depaseste insa Fr), cu oameni veseli ( dar nu extrem de prietenosi), si cu un cer superb! 
Ma ducccccccccccc
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii