Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 7
corap spune:
ile, aici sunt, am uitam la vreme, sa stiu cu ce ma imbrac.
da, cu avionu plec.
in sarcina asta am mai fost plecata de craciun (deci pe la 22-23 de sapt) si dr. a zis ca-i ok, atata timp cat ma simt eu bine, ca a avut si gravi in 9 luni care au plecat cu avionul. cum eu ma simt foarte bine, nu vad care-i pb. in cartile de gravide scrie ca cel mai bine cu avionu cand esti gravi, ca e rapid, nu stai mult pe scaun - bla-bla-bla.
nu mi-e frica c-o sa nasc in avion, ca io am colul lung, tare si inchis. oricum, pe 14 (cu o zi inainte de plecare) ma duc la dr. sa-mi faca o "verificare tehnica".
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
ilenutza spune:
Merci de raspuns.
Nici mi-e nu mie frica, ori ca fac un concediu in tara , ori in alta parte tot aia e.Parerea mea!
Concediu placut si vreme buna!
la Paris cum a fost? parca acolo ai fost de Craciun!
Edit: eu il tin incaltat pe Vic in casa.I-am luat niste pantofi speciali de interior din Viena, superbi, la 10 euro.Iar acum vreau sa refac stocul de incaltaminte din Italia.Si de interior si de exterior.
Mi-e dr. mi-a spus sa il tin incaltat pentru ca e mai bine pt el, pe parchet si gresie aluneca in ciorapi, nici nu putea sa mearga ca lumea.iar acum e frig pe jos, eu stau cu papuci, covoare nu prea avem, deci...
Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
corap spune:
la paris nu mi-a placut. mi se pare supraevaluat orasul. in plus, nu-i deloc romantic (pe unde era mai romantic era foarte murdar), mancarea e foarte nasoala, la preturi maaaaaaaaaari. adica 90 % din restaurante au mancare nasoala, facuta din congeleuri, muuuulta carne cruda, nu prea ai ce alege din meniu.
(probabil sunt ok restaurantele de peste 60 de euro/pers, da io nu le-am incercat. sor-mea a gasit un restaurant ca lumea, dar nu faceau rezervari si stateai la coada ca sa prinzi un loc la masa cu alte persoane)
am prins si o vreme nasoala rau, in fiecare zi a fost ceata si friggg
un senvis la pachet = 4-5 euro (da' ce-i drept sunt cea mai mancabila mancare, numai ca, la un moment dat, te saturi)- cu 1 euro mai mult daca il mananci in local
o apa de jumate de la automat = 1,5 - 2 euro
1 capucino = 7 euro
cea mai ieftina cafea = 2,5 euro
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,da'va plimbati nu gluma ,eu sint tare fraiera ,nu-mi vine sa plec nici macar o zi pina la munte fara pitic dar tare bine mi-ar prinde ,..imi ,,fac curaj'' de luni de zile sa plec undeva ...:((((Astept vara sa plecam tori trei ,poate Bulgaria sau Turcia dar e ca dracu' ca tati nu stie exact cind isi poate lua concediu asa ca nu stiu cum putem rezerva din timp ,..pina la urma tot litoralul romanesc scrie pe noi...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
corap spune:
eh, daca nu eram poate ca-l luam si pe andrei cu noi... dar acum ma misc eu destul de greu si nu as face fata.
oricum, cateva zile departe de bb mie mi-au facut bine. (si parca mi-a fost mai drag de el dupa-aia)
felicia74 spune:
Intalnire sambata: Silvia, Bubamara (mi-a zis azi dim ca ar putea veni, dar nu stie sigur), Madau, Madutza.
duminca:Corap, Lavi.
Noki era nehotarata azi la pranz, dar parca prefera tot sambata.
Eu pot in ambele zile, dar parca tot sambata mi-ar placea.
Sper sa nu fi uitat pe cineva.
Hai sa ne hotaram pana diseara.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Haideti maine mai mamici sa ne vedem si noi ..
Feli ,la ce ora ??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
bb_alinus spune:
Ilenutza ai grija, mai bine in cui ca este timp si mai incolo. Si sunt de acord ca trebuie tinuti incaltati in caz de gresie sau parchet: una pt ca e frig si alta pt ca aluneca. Eu o tin in ciorap pt ca am mocheta groasa insa de cum mergem in vizita imi pun papuceii de casa in sac ca nu se stie niciodata ce are omul in casa!
Corap sa ai parte de o vacanta pe cinste, daca tot te duci la dr inainte de zbor spune-i sa iti scrie pe una bucata de hartie ca esti apta de zbor - ca nu se stie niciodata peste cine dai la imbarcare, iar daca li se pare burtica prea mare pot sa iti ceara sa le arati ok-ul de la dr. Asta din experienta mea de agent.
Asa si cu Parisul sa stii ca sunt atat de rare persoanele pe care le aud ca nu le-a placut...adica e drept ca sunt zone murdare, ca se mananca scump ( dar nu prost, insa poate nu asa de "gatit" ca la noi, si nu ma refer la sandwicerii sau chestii la minut) dar te contrazic, e unul dintre cele mai romantice orase din lume, parol
Si apropo de mancat prost in Fr, sunt partial de acord, insa parerea mea, ca adevarata bucatarie frantuzeasca este un regal ce iti gadila papilele gustative forever. O singura data am avut ocazia sa petrec un weekend ( cadou de nunta) intr-un asa numit "Relais&Chateau" cu o bucatarie de 3 stele ( ceea ce e in ghidul Michelin este le top de top, gen 7 stele de hotel) in care am mancat tot ce exista in bucataria lor si de atunci cu mana pe inima declar ca asa ceva trebuie gustat macar odata in viata ca sa poti muri linistit si impacat...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Corap acu vaz ca tu te refereai intr-adevar la chestii de "minut" cu mancarea, ca stii am citit doar primele randuri si cand am vazut ca nu iti place Parisul m-am lansat sa il apar
No pai eu cred ca in afara de mancare si plimbare mai sunt si multe, foarte multe de vizitat pe acolo, de la muzee la expozitii ca nu iti ajunge o luna cred.
Hai concediu placut, ca Barcelona e superba, sper sa ai timp frumos!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
A stai ca acuma vad si nu ma pot abtine ca inducem lumea in eroare si nu mai merge veac la Paris, acuma sa nu exageram cu 60 eur de pers ca sa mananci bine, zau asa, deci un restaurant bun in care sa mananci gatit bine, e de la 20 eur meniul de persoana ( fara bauturi dar cu entre, felul 1 si desert) iar daca vrei ceva asa sa te simti ghiftuit te gandesti la un 30 eur in sus. Dar 60 e mult, nu zic ca nu exista dar ...la cate restaurante am facut noi inca nu am platit atat.