Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cristina merci!
Dar e vorba de saptamana viitoare si nu mai schimb acum. Ramane pe la anul!
Plus ca Silvia isi doreste tare mult Mc Do ca acolo au fost si zilele colegilor la care a mai fost ea invitata asa ca vrea sa fie si ziua ei la McDo; n-as reusi sa o conving ca in alta parte e mai misto, ea acolo isi doreste.

corap ce fain, la Barcelona!!!! ce-mi doresc si eu sa vad orasul ala! Dar anul asta nu se prea arata. Astept poze!

Mergeti cu pitic sau fara? Nr1, ca nr2 e atasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

copii,

Am imbulinat-o, sunt pe culmile depresiei ca am sunat-o pe tipa de la personal (de fapt de la state de plata) sa o intreb ce acte tre' sa duc sa ma intorc la servici si mi-a zis ca cerere, analize mdicale si altele pe care mi le spune tanti madalina de la personal ...

Iar cum eu si asa nu mor de dor sa ma intorc...

Dar gata, am promis, am vorbit si la orar, mi-a pus orele cum am vrut...

Of!

mandy la aia cu CIC-ul, ca sa-mi dea stimulent, trebuie sa ma duc DUPA ce rezolv intoarcerea la servici, nu? Trebuie sa ma duc la ei cu hartie de la servici, ca m-am intors, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PISI cum este Sebi? mai bine?

ANDA....sanatate muuulta Nichitutului. io sper sa nu fie nimic cu el, adica la dezechilibru .
uite, Vlad de cand si-a revenit cu boala, numai cade. clar era de la nemancat is de la bolit.
bine, mai cade, dar nu se mai impleticeste ca un betiv.
in schimb, a prins frica ca tooot boceste la cea mia fina cazatura.

intrebare: ai vostrii merg pe varfuri??? vlad a descoperit asta ( de fapt a vazut la fetita unei prietene cum facea ea balet prin casa si atunci l-am vazut si pe el ridicand piciorul si mergand pe varfuri ) si cum isis aduce aminte, cum incepe sa mearga asa. nu mi-e de altceva, decat ca vine in nas fraieru' mic.

cu laptele, eu mai am 4 cutii de nestle junior si apoi il trec direct pe MILLI de 3,5 sau DORNA. o sa vad. MILLI ne place si noua.

mai, vroiam si eu una alta de la laredoute, dar nu stiu franceza. adica inteleg un cuvant din 3....

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai, sper sa mai posteze cineva dupa mine sa nu ma acuzati apoi ca vreau sa strang mesaje acolo....

PISI il lasi mult pe sebi la calc??? si cu jocuri de alea...grele?
io nu stiu cum voi proceda cand va fi mai mare, m-a anuntat cristi ca" ai sa vezi, ca in curand trebuie sa-i luam calc. lui..."
hmmm....auzi la el, in curand1!!!!

MEEMS -icei Riannei.
si sanatate.
da de la ce sa faca are infectii repetate??? daca-i febra mica poate-i doar un virusel.

MADAU pupam barta F***** a Mirunei.

CORAP si io as manca NUMAI CARTOFI PRAJITI!!!!
plus ca nu inteleg, intru in a 3-a luna, nu ar trbui sa se diminueze greturile astea??
la mine incep sa se accentueze ca nu am vazut, frate. din rau in mia rau.
asa va trebuie daca nu puneti blacaje la dulapuri..v-o face ardeiu'...

PISI sanatate boscului mic, e mai nasoala faza cu inflamarea pleurei. sanatate.

mai sa va mai zic de ce a spus dr:
in legatura cu somnul d enoapte, sa mai caut eu si in programul, comportamentul nostru...ca poate fi si aici o cauza.
LAVI ai avut maaare dreptate.
acum aplic ceva, dar va spun peste cateva zile sa vedem ce roade da.
nu i-au coborat testiculele de tot. o intreb data viitoare ce si cum data viitoare.
mi-a scris in agenda vreo 4 pagini, pe care INCA nu am apucat sa le citesc.
LAVI mi-a zis ca o pot suna daca am probleme, dar numai in timpul programului?? cred ca nu, ca doar atunci sta de vorb acu un pacient. dar tu cand o suni, la ce ore???
daca toate-s bune si frumoase o sa ma mai duc in aprilie, sa facem o schema de imunizare.
of..cred ca ma duc sa-mi fac niste cartofi prajiti...

pupicei

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Joy, din cate retin eu asa zicea si dr. T pe site (la mine s-au potrivit simptomele 100% cu ce zicea el acolo ): maximul greturilor e pe undeva prin sapt. 8-9 si se duc incepand cu sapt. 13-14.
Asa ca... tine-te bine inca o sapt, mai rau de atata n-o sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

joyyy noi iesim intr-o ora afara sa hranewsc plodul,ne vedem???

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

lavi trebuie sa anunti ca nu mai esti in CIC si apoi iti dau ei o lista cu acte necesare pt stimulent, precum si o cerere tip si o adeverinta de la angajator care trebuie completata la serviciu...anunta din ziua in care nu mai esti in CIC sa nu iti mai trimita banii si sa ii dai inapoi, cum am patit eu... e important sa anunti pana in 10 ale lunii si fa dosarul pt stimulent repede, ca eu am pierdut o luna ca m-am trezit sa merg cu decizie si altele cam tarziu... bafta la serviciu si vei vedea ca va fi bine!
sanatate multa tuturor!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... lavi, acu am vazut...
pai mergem fara piticu 1, avand in vedere ca e ultima iesire pe anul asta si ca-i cadou de ziua mea , pentru ca e orasul cel mai frumos dintre toate (toate pe care le-am vazut). andrei are un program imposibil pentru deplasare, cu culcat seara la 7 jumate -opt, somn la pranz numai in patutul lui... in plus e fix la momentul in care aleaga prin restaurante si socializeaza cu lumea (cam prea mult, dupa parerea mea) si nu prea ma simt in stare sa alerg dupa el - ca nu-mi mai tihneste nimic.
sigur ca pun si poze. daca vrei sa vezi, pun mai incolo un link din luna de miere cu poze din barcelona
joy, ma bucur ca sunteti mai bine. si eu am avut greturi mai accentuate prin sapt. 10-12, dup-aia mi-au trecut
pupici

EDIT: poze barcelona

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Corap, mai esti pe acolo?
Nu ti-e frica sa pleci asa insarcinata in luna a 7?plecati cu avionul banuiesc.Dr. ti-a dat OK-ul?

Intreb pt ca am luat si noi biletele de avion pentru Italia, Modena, plecam in 14 martie pentru o sapt. si dr. desa a strambat din nas ca ce imi trebuie mie plecari in strainatate acum?

Care este parerea ta ?

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Din pacate eu am avut ieri seara o sangerare pe care nu am observat-o dupa si ieri m-am infiintat la dr. dar la control a iesit ok, asa ca trebuie sa o mai rarim ( a se citi a o pune in cui ).
O sa imi fac un eco sapt viitoare sa vdm care e treaba si la eco.

Plus ca ma doare burta cateodata si eu cred ca din cauza ca trebuie sa stau aplecata dupa Vic.

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput