Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Gio, adica... ce altceva? Crezi ca ar putea fi ceva mai nasol decat o raceala? Adica sa ma trezesc si cu o suprainfectie bacteriana?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete,

felicitari si tot ce e mai bine pentru Meg si bebe, sa-ti creasca mare!

sunt intr-un hal fara de hal..bebe Andrei de 3 zile e suparat tare, dar azi a fost groaznic, de la 8 pana la 17 a plans , a urlat efectiv continuu.Eu sunt franta, nu am mai dormit de 3 zile si 3 nopti, sanul drept e intarit spre subrat si cand scot cu pompa iese...mai nimic, l-am pus si pe bebe si degeaba, celalalt san e cu rana dar nici ala nu mai are asa mult laptic...am sunat dr si mi-a zis sa ii iau Nan, ca el de foame plange..cred ca saracutul nu se satura, la jum de ora dupa ce ii dadeam incepea sa caute cu gurita, disperat...nu stiu cum sa fac sa-l aud ca da aerul afara, da basinute dar de eructat, pot sa-l tin in orice pozitie, nimic, si stiu ca si de asta face colici, de la aerul din stomac.Ia dau sab simplex, nu stiu ce sa zic daca are vreun efect, ca azi de ex ..eu sunt varza, ma doare capul de zici ca il am in menghina, sunt fff obosita si suparata,azi am plans de mila lui.Acum daca mai scot laptic de al meu, cat o fi, sa i-l dau?si una si alta?
Cum se prepara si cum se da babydrink-ul, ca nu scrie nimic pe prospect?
A!ca sa fie ok, bebe are si diarie , ce le dati voi pt asta?

va pup, Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana a mea sigue e cativa. cand se enerveaza mor de ras pt ca da din maini si din picioare mai rau ca aia di nfilmele cu karate. azi totusi a dormit afara si apoi a papat numai de la un san- eveniment, si a dormit iar 3 ore... si noi pe langa ea

Marc sanatate maxima.

bebelinei mele i-au aparut iar burbunele pe fatzuca. ii dau cu crema cu zinc. sper sa-i treaca.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dianarus - ma bcucur mult pt micul Marc! Toata ziua m-am gandit la el si se vede treaba ca DD nu ne lasa la greu. Recuperare rapida!
messa si cleopiciu - sanatate micutelor voastre! Intr-adevar e dureros sa vezi bblusi asa de mici suferind.
katy - bine ar fi ca in starile de veghe sa stea si singur in patutul lui , asa mai am si eu timp de cate ceva prin casa. Totusi pana acum nu ma pot lauda cu ceva anume. Aaaaaaaa, se linisteste destul de repede daca ii cand "pe langa plopii fara sot"
liuda - bine ca ii trece Dianei! S-auzim de bine!
catalina si sraluca - cica ar trebui sa intrebam cum sunt vecinii inainte sa cumparam apartamentul Dar ce faci cand ei se muta dupa tine ?
ivona - clar ne bati la kg! Bravo voua! Cu prietenul nepoftit... cere-ti scuze zicand ca esti ocupata si daca il refuzi de cateva ori repetat eu zic ca ii trece. Aici era buna Oana pt sfaturi ...

am vb cu mihacarm - este bine, bblina este o frumusica, mami e bine, le-a scapat un termometru pe jos si acum tati e bun de plata .Lui mami ii e dor de voi, va pupa si abia astepata sa vina acasa, si la propriu si la figurat (pe net).

[redcatalina[/red] - temperatura la suzeta este cea mai precisa, si eu am dar nu vrea Adam suzeta Azi am reusit sa-l pacalim cu una naspa, no name-10 mii/buc- acelasi tip pe care l-a vrut si Matei la inceput Sa vedem cat tine!

Sa va zic cum isi goleste Adam surplusul din stomacel? Cand se opreste din supt, incepe si se intinde prin a-si aduce picioarele la gura (se gheia o pauzaste). In clipa aia da afara ce nu-i trebuie...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Am vazut gio....m-am edificat......sarumana

AMR 5 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

messa, nu vreau sa te sperii dar la taisia cand apareau mucisorii galbeni nu mai treceau fara picaturi cu antibiotic. acum nu stiu ce se da la un bb asa mic - ultima oara eu i-am dat ophtamesone dar oricum la sfatul dr.
eli, baby drink se prepara asa - la 100 ml apa un pliculetz; daca pui un plic la 50 ml cum scrie pe cutie iese prea dulce.
pt diaree - au la farmacie Calciu carbonic si e suficient daca pui un varf de cutit in fiecare bibe.

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

am uitat ceva important pentru fetele din sectorul 6

am gasit www.administratie.ro/articolenou.php?articol_id=11498" target="_blank">informatii despre trusoul bebelusului

macar voi stiti cand sa incepeti sapaturile dupa trusou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna fetelor si multumesc tare mult pentru raspunsuri si incurajari, Anis si Dianamizzi. Sunt un pic mai bine, am gasit cea dea doua cremea Lansonih care este ceva mai eficienta si pot indura mai usor suptul. Lansonihul se da pe mamelon si sfarc, este total natural si vad ca a inceput sa dea rezultate, nu se mai vad urme de sange pe haine si durerea, mai ales cea de inceput de supt, a devenit ceva mai suportabila de azi-noapte. Sunt incantata ca bebe face pauze de 2-3 ore intre supturi ceea ce este mare lucru ca la primul cred ca era din jumatate in jumatate de ora la inceput. Doamne ajuta!

Va pup si mai intru cand imi lasa timp bebelina,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

am uitat ceva important pentru fetele din sectorul 6

am gasit www.administratie.ro/articolenou.php?articol_id=11498" target="_blank">informatii despre trusoul bebelusului

macar voi stiti cand sa incepeti sapaturile dupa trusou!

da, am uitat sa scriu ca deja am depus actele si pe 28 vom lua banii. oricum, eu v-am scris sapt asta ca stiam de la prietena care lucreaza acolo.

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eli, da-i laptic de la tine si apoi da-i completarea.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput