Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 22
Messa spune:
Vad ca oricum, dupa ce ii curat nasucul doarme bustean si mananca bine. Febra inca nu are, sper sa nici nu faca. Sper sa nu fie decat o racelutza obisnuita si usoara.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
cleopiciu spune:
MESSA ,DARIA de stranutat stranuta de cind s-a nascut ,nu a stranutat mai des ,noapte trecuta am simtit ca era fierbinte si i-am luat temperatura ,in afara de febra ,suiera pe nasuc si mai horcaia un pic...
va multumesc pt. sfturi si pt. sustineri!!!
sper sa treaca noapte fara febra ,sau macar sa nu fie mare!!!
Messa spune:
Cleo, deci la tine a debutat altfel decat la mine... naiba sa le ia de boleshnitze, cred ca am injurat virusii zilele astea doua cat sa ajunga pentru 1 an intreg.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
pitilache spune:
Uitati cateva din primele poze cu Isabella!
http://new.photos.yahoo.com/irionescu/album/576460762389111991
Roxana
sraluca spune:
GIO lasa prostiile. Si asa suntem noi nebune ne mai innebunesti si tu cu crestele tale. Auzi la ea : creasta simiana. Acum o sa uitam toate dupa creste:simiane, de cocos, etc
Flatulinul l-am luat cu 14 ron. Pe un site am vazut ca era 16.Scrie pe el ca e impotriva balonarilor. Oare o merge si la noi??
ELI Babidrinkul are si menta asa ca merge si la diaree. Al meu cel putin de la babydrink s-a blocat. Si bonissanul e pt diaree.
PITILACHE eu am folosit cu succes crema de la avent. Mi-au dat astia in cutie (povestea mea veche cu cutia avent cu minunatii) si o crema pt san si a avut efect mai bun decat garmastanul. Vezi poate gasesti pe acolo. Bine eu nu am ajuns in faza de rani sangerande. Dar imi trecea durerea.
A, si lilisor stai linistita ca doar ce l-am schimbat dupa ce a fost fantana arteziana. Si de unde inainte gangurea, acum plange in draci. In sufrageria vecinilor care boncaneau mai devreme ![]()
![]()

Apropo de vecini, astia chiar s-au mutat dupa noi. Dar chiar si asa eu cand m-am mutat crezi ca le-am zis alora: vedeti ca in blocul asta de bubuie tot timpul, nuuuuuuu. Le-am aratat numai peretii care puteau fi demolati 

.
Si cand m-am dus la administrator sa imi inchei socotelile mi s-au plans aia ca ce darama astia noii, si nu m-am putut abtine sa le zic ca ma bucur sa vada si ei cum e cand iti bubuie nesimtitii incap toata ziua: dim, pranz, noapte.
Nu v-am povestit ca asta vara m-am trezit sambata cand voiam sa lenevesc si eu un pic cu niste bubuieli in cap de ziceai ca o sa cada blocul. Am injurat bine si m-am mutat in sufragerie, dar... se auze in continuare. Pe la 12 ma duc sa ma imbrac ca trebuia sa plecam si dau sa ma uit pe geam. Cand ce sa vezi, un gigel maimutoi pe sfoara in fata geamului meu. Sa mor de inima. Se apucasera sa repare exteriorul si la 8 dim ei imi bateau cu barosul in cap pe bune, ca darama tencuiala de pe peretele unde eram eu cu capul. Sa nu ii injuri pe aia de la adm. Puteau macar sa puna un afis sa stiu sa dorm in alta camera nesimtitii.
Gata ca ma enervez
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
ramonaa spune:
Buna fetelor! In primul rand felicitari fetelor care au mai nascut! Sanatate multa celor care au diverse probleme. Eu nu apuc sa intru pe net . Nu am cum pentru ca sunt destul de obosita. Am avut 2 saptamani destul de grele deoarece Robert a avut laringita acuta severa si a stat cu tratament in casa, deci nu am iesit afara. Am fost atenti sa nu ia si Larisa . In rest e destul de bine dar mereu sunt ocupata cu spalat rufe si facut mancare. Ma mai ajuta si mama dar tot e putin. Asa ca ma intelegeti de ce nu reusesc sa mai scriu.
Meg felicitari pentru copilas, sa fiti sanatosi si crestere usoara!
Noi in seara asta avem cumatria, azi a fost si botezul. Am sa pun si poze.
Ne mai auzim. Pe Larisa o puteti vedea aici
http://community.webshots.com/user/ramonaa200
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa (05.01.2007) +
Robert (15 ianuarie 2004)
kateryna spune:
Pitilache, vezi ca ai uitat sa faci pozele publice.
Fetele, am si eu nevoie de un sfat. Bebe ar manca intr-una. Mananca acum cam la o ora (suge cam juma de ora si jumatea celalta doarme sau plange). Spuneti-mi si mie ce sa-i fac ca sa faca pauza mai mare intre mese, ca daca nu-i dau sa manance urla de zici ca nu e mancat de o saptamana. Nu se pune problema ca e lapte putin sau ca e subtire, pentru ca mulg dintr-un san cam 150 de ml de laptic si am facut proba si e gras.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Raluca, stiu cum e cu astia care boncanesc toata ziua. Abia ce se oprisera din daramat peretii (si ce-or mai face) prin luna decembrie-fetele de pe mess stiu cat i-am injurat ca au boncanit anul trecut din martie- ca acum s-au gasit altii sa modifice apartamentul, sa puna termopane, etc. Sa nu mai zic ca la ora 22.00 ei dau gauri cu bormasina.

Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
aelita spune:
ralu aratai super gravida,doar burta crestea.sunteti o pereche reusita.si bebe frumos.
catalina "m-a mancat in cur ca pe maimuta si m-am uitat la Prima "

nu te mai gandi la tampenii ! copilul ala,ca sa moara de pneumonie,avea febra.daca la spital nu l-au vazut,tu sunt sigura ca l-ai fi verificat acasa .eu ii iau temperatura periodic.
eei,ce ai facut tu de meriti un copil ca al tau !!pai nu ai suferit destul,mama draga ,atatia ani asteptandu-l??oi merita si tu !
lore,va asteptam sanatosi acasa!
lili vaaai,erau mari gemenele!!! saracutele,doamneee!!foarte complicat cu adoptia!!
si mamele alea care ii abandoneaza,si apoi vin dupa ei ca vezi doamne au avut depresie....
da,mai!!!!!!!! pe mihacarm au pus-o la cezariana ca are copilul cel putin 3800,parca asa zicea!! si a avut in final 3200.acum,nu mai conteaza,ea sa fie bine,dar nu inteleg de ce a vrut medicul neapart ceza,cand ea voia natural !! mie mi se pare ca a cam speriat-.o cu faza cu peste 3800,numai sa o convina,cine stie de ce voia asa...poate pt bani?
important e ca e bine MIHAELA si ea si fetita !! va atseptam cu drag acasa!!!
anis ma bucur sa te vad un pic mai bine,si pe tine si fetita! Iingrid ce face?
cristiana,a mea de obicei doarme,dupa baie 4 ore,si eu ma apuc de facut curat ,in miez de noapte,sa mananc si sa scriu pe aici.apoi se trezste,ii dau sa papoe,si stau cu ea aici in brate ca nu mai adoarme.si cand adoarme,mai are un pic si mananca iar...si uite asa se face dimineata.ea pana la urma isi cam face somnul,aduna ore destule.dar jumate in brate la mmine.
AACUM TOT IN BRATE E ! chiar scriu cudoua maini hehe,am progresat.si ei ii place ,ca o legan in timp ce misc mainile pe tastaura,ca e pe un brat asa.
liuda bine ca i-a trecut alergia! chiar nu stiu de la ce naiba sa fi fost...Sper sa nu mai apara.
Se vede ca ai nimerit o bina cu suflet,care chiar iubeste copilul!
laura ionescu de cate ori un copil face pe el si iese,e din cauza pampetrsului: ori nu e bun,ori nu e marimea buna,ori nu e pus corect.
consulta-te cu celelalte fete,vedeti ce pampersi folositi.apoi ,vezi cum il pui,probabil prea slab.si cand il desfaci ,inainte sa i-l pui,sa ii scoti in relief mijlocul,partea aia dintre picioare,o scoti asa si ii pui fundultul pe gogoasa aia,si apoi il pliezi relativ strans.eu i-l strang bine.nu ii gasesc urme pe piele de strans,deci nu te teme.sa nu ii falfaie.si sa nu fie prea mare.
dar partea aia din mijloc conteaza,ca daca e asa scoasa,va fi lipita de fund,si atunxci se absoarbe inainte sa iasa afara.asta si daca e bun absorbant.
levi,ai trei copii minunati !!! sunteti o familie super!
levi,oricat de reliogios ai fi,nu uita ca preotul nu e medic!! si inainte de toate eu zic ca medicina isi spune cuvantul,ca doar cu rugaciuni nu ne vindecam.
si nici nu ne pastram sanatosi daca nu tinem cont si de niste norme de sanatate si doar ne rugam la dzeu.
nu zic ca e cazul tau,vorbesc despre cum ar vrea preotul ala sa facem.
gandeste-te ca in alte tari milioane de copii nu au regula asta data de un preot,si copiii ies din prima zi,sanatosi,dezvoltati,si sunt si mamele lor religioase,credincioase.
cum sa nu scoti copiii atata timp????
e f f fimportant sa ii scoti afara !!!
la fel de important ca somnul,baia,masa,etc.
trebuie scosi o data pe zi macar!
curaj,ca nu patesc nimic,le faci un bine mare!
gandeste-te ca doar in Romania e chestia asta cu iesitul,si chiar ceilalti copii,milioane,le facem rau ca ii scoatem?? ca ar ramane doar cei din romania sanatosi .
sau o fi prin tarile musulmane ceva asemanator ???care stiti?
sunt multe chestii in romania care se fac de pe timpuri stravechi ,si nu am sa inteleg de ce nu se dau si ei dupa altii si se pun in unghii sa ramana cu ideile lor (unii pediatri,unii preoti).
da-l incolo de preot,acum ti-ai dat seama ca nu e cu oala toata !
eunu fac frate nici o molifta,nici o chestie,doar cand o fi la botez,ce m-or obliga pe acolo sa fac..
alinuk,felicitari pt lunisoara!
feteloooooooor,scoateti copiii din casa,e asa cald si frumos afara,e mai cald ca la mine aici si eu o scot de a doua zi de viata !!! cand e o zi in care nu o scot e jale.
anis nu le-ai spus babelor alora ca tu mai ai un copil marisor si l-ai crecut la fel si e bine merci? ca nu esti vreo incepatoare.sinici 15 ani nuai sa nu stii cum sa iti imbraci copiii.
ce se baga ele?
cat despre pufuletii si alte alea in parc...lasa-maaaaaaaa ca si eu mor pe astea! am mers cu cineva cu copilul ei in magazine,si i-a dat pufuletii in magazin !! desi i-am spus ca in magazin nu e voie cumancare! copilul maaare,6 ani ! s-a uitat galesc la ma-sa,ma-sa i-a aprobat ca ba da ,e voie cu macnare inmagazin,si daa,e voie sa pui mana murdara de pufuleti pe hainele de pe umerase,ca doar uncopil de 6 ani trebuie sa puna mana nu?? isi dezvolta personalitatea cica!
si la iesire,ca sa fie treaba treaba,pune mainile plosc pe geamuri.maini transpirate ,umede ,plinde de puf de la pufuleti.
eu ce sa fac??? ca nu aveam putere,orice ii ziceam,daca nu aproba ma-sa nu avea valoare! mi-a fost efectiv rusine si i-am spus:ce_o fi zis vanzatoarea,ca noi doua femei nu suntem in stare de un copil ,si s-a uitat direct inmainile ei de pe geamuri !
si ma-sa zice: ei,si ce,sa puna mana sa spele geamurile,ca si asa altceva nu are de facut !!
anis,si ce zici tu de masa de legume ca nu mai mananca???pai CAAARE legume ??? ca le dau salamuri si carneee,ca fara carne nu se face mare.
stii cate farufruii in fatza copiilor am vazut cu DOAR carne ??? si atat? zeci!
catalina "Cum sa nu scoti copilul? Dar de la spital pe unde i-ai adus, prin vreun tunel? Unii chiar sunt exagerati.
"
asa zic si eu !
si la spital au zis cam la fel,ca daca ei te externeaza,deci iesi cu copilul din spital AFARA,nu in tunel,vorba ta, atunci E VOIE sail scoti si a doua zi,si a treia zi,..si tot asa!!
mai,oricat ar fi ea religia,biserica,pana la urma medicina e undeva mai sus,indiferent de ce vor spune unii. suntem sinoi in 2007,ce naiba!!
cand e copilul bolnav unde mergem?? fugim cu el in brate la prot sa ne rugam si se vindeca sau fugim cu el la urgnete ???
atunci,daca spitalul zice ca e voie sa iesi afara(prin simpla externare e un fel de a zice,daca nu vi s-a spus),atunci ce se baga preotul care habar nu are despre dezvoltarea unui copil.
copilul,indiferent ce discutii se vor isca pe teme religiose,nu creste cu rugaciuni.
si ,ca sa s einteleaga,nu sunt atee.
ivona fiecare copil cu pozitia lui la durere.important e ca i-ai dibuit-o![]()
macar a ta a gasit si ea o metoda mai comoda pt tine,ca a mea nu prea! ca ma gandesc sa nu o las in fundulet,ca nu e bine,asa mica,si o tin cu greutatea pe mana mea,nu pe funduletul ei,si incerc sa o pun altfel,si tzipa,si iar o trec la loc ,si sta asa cocarjata...
cumva ca-n burta.
biribu,felicitari!
gabitzam,A ANSCUT MEGBENG ??????VAAAAAI MEEEEEEEEEGBENG,FELICITARI !!!!!!!!Ce mare e Matei !!recuperare rapida!! sa vii repede acasa sa ne povestesti!! sa veniti sanatosi !!!! bravo,mami!!!! ai facut un blondut cum imi place mie.sa ne aduci poze!!

utza utza...mie mi-e si cam frica sa o iau de la cap..
vad ca si dianamizzi zice...ca e cam naspa...tati da tarcoale ,nu mai are rabdare.
vad ca si tu ai iesit cu copilul de la inceput,dianamizzi
eu nu pot sa ii iau iesitul asta cand o vad cat de bine doarme,cat de bine mananca dupa.e la fel ca baia seara!
cu canalele alea..s-a rezolvat,a tras copilul.s-a facut de vreo trei ori,in diferite parti..deci e posibil sa se mai faca.
daca nu scot cu pompa s efac sanii cimpoaie,ma mananca si cum ating se invinetesc si se rosesc,practic da sangele prin piele,e musai sa scot.produc prea mult decat suge.mai ales ca ea molfaie ,imi lasa sanul tot tare,numananca mai nimic,cand o apuca.rar se chiteste pe ei.
nu scot rau,scot cat sa nu mai fie durerosi,nu scot sa ii golesc ca sa nu produca mai mult.scot cam cat ar trebui sa scoata bebe.
in ultima vreme s-au mai refglat oricum,nu mai produc asa mult.din ce in ce e mai bine.
mariana pai nu vine al patrulea ?
oricum esti o mama eroina si te admir !!!
as fi vrut si eu sa am 4 copii,dar deh...nu am fost in stare...si acum e cam tarziu sa fac patru,abia sper sa il mai fac si pe al doilea.
roandre,multumim pt vesti depsre dianarus,tine.ne la curent.poate ne explici si in ce consta,mai pe intelesul nostru...
diana,suntem cu gandul la tine,o mare imbratisare pt tine si bebe.imi pare tare tare rau ca trebuie sa trecti prin asta,si va doresc sa veniti acasa sanatosi cat mai repede!
messa pune-i termometrul sub brat,daca nu reusesti altfel.
daca are 37,3,ai grija sa nu il invelesti mai tare,ca probabil e cam cald in casa,si sa nu se ridice mai rau.
mieimi spital mi-l dezbracau cand avea 37 jumate.pana pe la 36.5.
cleopiciu ai grija sa nu fie imbracata,mai ales acum cu febra!! si sa nu fie prea cald in casa.cate grade ai?las-o in body si in pantalonasi ,si invelita normal.
ivona
complicata treaba cu colegul.
dar crezi ca are ceva..vreun gand ..sau pur si simplunu isi da seama?
ca daca nu e nimic ...ce mare lucru daca vine cand nu e al tau.
e gelos sotul?
eu as profita de el si i l-as punein brate si mi-as face curat in casa
saaau l-as pune pe el la aspirator.
sau l-as trimite dupa una alta,cumparaturi,ia mai pune.mi aici un bec,repara-mi clanta..
si atunci,ori nu mai vine,ori daca vine,cel putin e util.
mana de barbat in casa,vorba Liudei !!nea stefan,ala sau cum il chema,LIUDOOOOOOOOO??
DACONST CU NUMARUL PAMPERSILOR,FALSUL E LA MINE
Eu il schimb de trei ori in 5 minute,ca ori eu nu am randare sa o astept si sa o las cacata,ori ea isi bate joc de mine si isi mai pastreaza doua portii pt pampersi curati.
si am schimbat-o cam des,recunosc,si cu pipi doar,ca am gasit-o odata iritata la fundulet si de atuncim-am chiti pe pampersi!
si eu ma ingrozesc dec spuneti voi de atatea vioroze...
nu cumva mediciiastia sar cam repede cu antibiotice si la orice febra ei numesc viroza??
si ne sperie si pe noi?
stiu ca si la copilasi mai marisori,cum au rosu in gat,sar cu antibioticele !
cum tuseste si e racit,hai la antibiotice.
si apoi zic: i-a trecut imediat! pai normal ca ii trece,probelam nu e ca nu il vindeca..ci ca il vindeca de ..de toate!
gio hahaha le dai la musafiri masca chirurgicala ?
ramona.felicitari pt botez! sa fie intr-unc eas bun!
poza Robert cu Larisa e bestiala !!Sa iti traiasca!
S.
aelita spune:
nu v-am povestit !!
azi,de la 10 la 15 am dormit.5 ore !!!
a venit un prieten de-al nostru,tati mi-a luat fata,a imbracat.o in rochita si au plecat toti trei unde credeti?????la FRIZERIE! S-AU TUNS BAIETII,AMANDPOI,CU CARUTUL LANGA EI!
Ce or fi zis frizerii?? ca sunt o pereche de homosexuali cu un copil infiat !! ce bine le statea!
s-au tuns amandoi la fel
apoi prietenul,ca tati inca nu era terminat de tuns,s-a dus cu ea si si-a cumparat pantofi .
au venit acasa,au facutcu randul sa-i dea sa manance cu biberonul si sa o tina in brate.i-au pus muzica TAREEE,cica au vazutei ca asa ii place.
si daca o mangaiau pe nas adormea !
S.