Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna seara la toata lumea!
Am pus poze noi in albumul vostru comun. Mamicile sunt bine (si Lore si Nadia) si la fel si bbeii (Roni-Cristian si Lidia-Nicoleta)

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

AELITA dar ce tati intreprinzator ai.
Al nostru e plecaaattt
In schimb inlocuitorul lui tati, adica bobo foxterierul e tare ingrijorat de soarta piticutului.
Oricum atunci cand pleca tati el ramanea de paza in casa acum are si o noua sarcina sa aiba grija de ala mic: de cate ori plange se duca acolo la usa si sta, ieri eram in camera cu ala micu care plangea si la usa afara plangea catelul. AAA, si faza cea mai tare, a venit vineri in vizita o prietena si dupa ce s-a bucurat ca a vazut-o a inceput sa faca ture intre ea si usa de la camera ca sa mearga sa ii arate ce are el acolo in camera: o noua jucarie
Apropo Gabi ce-ti face catelusa?

Hai ca va pup si ma duc sa incerc sa adorm ca acus vrea air de mancare.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

katerina da-i sa suga..stiu ca te solicita.dar asa iti mareste productia de lapte.O sa te tina asa cam 2-3 zile si dupa aia liniste....o perioada

aelita, ma bucur sa vad ca esti de acord cu mine cu treaba cu mamicile disperate si indopatul copiilor pe oriunde.Ingrid ce sa faca..ii ies ultimele 2 masele..asa ca am 2 maraite,

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

eli mulge-te..pune comprese calde si mulgete...si pt desfundat canale ia lecitina..crede-ma ac eu asa am rezolvat si am dat-o in mastita de 3 ori.

Pitilache
ce contine lansonih? Cumva lanolina pura? ca eu am folosit si de asta..si nimik...

Spuneti-mi...dati-mi o idee cum sa fac.
Am ajuns la stadiul in care rana se inchide ( e exact pe varful mamelonului unde curge laptele) si daca mulg sau suge Iarina se deschide.Cum sa fac sa o las sa se vindece??Ca trebuie sa scot si lapte cumva..ca altfel e nasol rau ..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Anis da lanolina pura. La mine vad ca da rezultate, incet dar macar durerea este suportabila pana acum.

Am dat share la poze, se pot vedea acum.

Numai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelita, adineauri chiar am reusit sa-i iau temperatura, are 36.7 - e super ok. Doar mucii ne mai deranjeaza...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Roxana ce dragalasha e Isabella! sa va traiasca!

azi s-a luat pauza la nascut sau am sarit eu mesajele?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pitilache-Roxana,Isabella e superba !! m-am uitat de cateva ori pe pozele de lanastere..sunt impresionante.
si era marisoara .
sraluca :" Pe la 12 ma duc sa ma imbrac ca trebuia sa plecam si dau sa ma uit pe geam. Cand ce sa vezi, un gigel maimutoi pe sfoara in fata geamului meu. Sa mor de inima"
kateryna,cum se face proba sa vezi daca laptele e gras?
incearca sa ii dai luibebe cu biberonul,din ce scoti tu de la san,asa vezi exact cat mananca.
la mine facea asa ca nu era in stare sa suga cat si cum trebuie,si urla iar de foame.cand ii dadeam cu biberonul,dormea dusa 3 ore.
sraluca bestial catelul tau !! sa planga odata cu bebe..sa i-l arate prietenei..
sa stii ca nuil considera o jucarie,il considera ca pe un membru al familiei.stie si simte ca trebuie protejat,ca e mic. se comporta cum s-ar comporta cu puii lui.
mai povesteste-ne despre el.
si mie imi plac f mult,si mi-as fi luat,dar nu sunt in stare sa am grija de el.Poate vreoadta,cand voi sta la casa.la bloc e greu.[red][b]

iarasi despre datul pufuletilor la copii.
in afara de parcuri,am o bafta sa vina pe la mine,mamici cu copii mici,si cum intra in casa,ele scot punga de pufuleti si i-o dau in mana.si el bineinteles ca nu mananca,pt ca in casa noua oricui ii place sa colinde si sa vada ,si uuumbla asa cu pufuletii prin mana,si pune mana peste tot,si ii aruncape jos de cate ori vede ceva mai interesant...Si mama dupa el nuuuu ca sa nu fca mizerie sau sa rupa ceva,nuuu,e dupa el sa nu cada el ! si daca el arunca pufuletii,nu ii baga in geanta,sa uite de ei,nuuu,ii indeasa unul in gura si unul inmana si punga in cealalta mana.cuma sa sa renunte el de buna voie la ei??cu un: " hai,mami,ca voiai pufuleti !!"

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata mai fetelor, de bine ce ma laudati toate ca ce bengoasa sunt, iete ca vin si eu cu o disperare. Va amintiti ca va ziceam acum catva timp ca bebe Matei face asa ca si cum pune frana (scuze, nu stiu cum sa va explic, ca si cum incearca sa dea mucii afara si are nasul deosebit de infundat sau ca si cum ar incerca sa isi dreaga vocea puternic asa ... sper sa va fi edificat nitel ca nu stiu sa explic mai bine). Ei bine, face atunci cand mai are vreo ora doua sa se trezeasca, in special dimineata (cel mai rau). Am zis ca se va duce, asistenta zicea ceva de o posibila laringita nu stiu cum care va trece sau ca e aerul uscat. Avem umidificator si oprim si caloriferele, nu mai trece temperatura de 25 deloc in casa. Ziceam ca faza cu uscatul nu se mai aplica. Dar sincer, acuma ca va aud pe toate cu racelile ... nu stiu ce sa mai zic.
Daca doarme adanc sau afara nu face asa. Numai cand da sa se trezeasca, incepe sa se intinda si face asa. Nasoleala e ca nu stiu cum sa ii explic asistentei ... am incercat eu sa fac ca el dar nu imi iese asa bine ...
I-am luat si temperatura acu o zi, nu avea, ii mai iau si azi. Ieri a dormit cred ca 7,8 ore in timpul zilei. Acuma va dati seama ca le pun cap la cap si fac scenarii ca nu stiu ce naiba e asta.
I-am pus Marimer in nas si tragem cu aspiratorul (nu vreau totusi sa exagerez) dar nu iese mare lucru. Nu pare sa aiba muci, ma rog, la tras nu ies.

Ramona, cum s-a manifestat laringita la Robert si ce ati facut?

Va pup si astept un sfat sau o vorba de la voi. Maine oricum sun la doctor sa ii mai zic odata.

Aelita mama, te felicit pt cele 5 ore dormite, sa iti traiasca tati si pretinul lui. Ai dreptate ca atunci cand bebe are pb alergam la urgenta dar e bine sa nu-l uitam nici pe Doamne Doamne sa zicem o vorba catre el. Uite, eu in toti anii astia, am fost la atatia doctori, dar sunt sigura ca fara o vorba la Doamne Doamne, nu ar fi iesit nimic. Eu merg pe premisa ca Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista, in sensul ca ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu sa facem ceea ce trebuie si facem ce ne pricepem, nu stam ca momaia sa ne vina din cer.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

AELITA sa inteleg ca nu o sa le dai pufuleti niciodata
In legatura cu catelul stiu ca il considera memnbru al fam si stapan ca acum o saptamana i-a lins picioarele (ma rog botosii ) si asta la el e semn de mare apreciere sau ca ai picioarele imputite nu ne-am prins inca. O sa pun o poza cu el. A, asta am uitat-o ca acum 2 seri tati statea cu puiul lui in brate in fotoliu in sufra si a venit si bobi si s-a urcat in fotoliu langa ei.(avem fotolii xxl)Am facut si poza dar a plecat tati cu aparatul.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput