Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Daria la ora 2,30 avea 39 febra ,ne-am speriat ....,a venit dr. si a spus ca e viroza si ne-a dat paracetamol si ne-a dat sa luam antibiotic sa avem in casa dar inca sa nu ii dam...
MA rog LUI DUMNEZEU sa ii treaca repede si sa nu faca febra mare la noapte ,sunt disperata ....Ne-a spus dr. daca ajunge febra la 39.8 sa o impachetez in scutec cu apa rece,dar sper din suflet sa nu fie nevoie...

CLEO SI BEBE DARIA (24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cleo, a inceput cu nas infundat, stranuturi dese si tuse? Ca si a mea a racit, fir-ar de treaba!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Cata, Dana, pai Ella a avut 4.5 kg cand s-a nascut, e cel mai greu copilas din listuta la nastere, de, 12 zile dupa data prezisa, normal ar trebui sa aiba o luna si jumatate.

Ivona si Ella 12 ian 07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor de unde dumnezeu se imbolnavesc bebelushii de viroze???Eu ma ingrozesc citind la voi ce usor se imbolnavesc......Ash vrea sa stiu si eu cauzele sa stiu sa ma feresc.

AMR 5 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

La mine inca n-am depistat cauza... a inceput sa fornaie si pe urma sa stranute des, apoi sa tuseasca si acuma stam si eu ii scot muci galbui din nas cu pompitza, ea urla, eu ii pun picaturi de apa de mare in nas, ea urla si mai tare, eu injur virusii, virozele, pe cine i-a inventat, medicii ca nu au gasit antivirale, si toate aiurelile naturii in general si ea continua sa urle pana golim nasul, dupa care mananca si doarme.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cleo pentru febra ii mai puneam Alexiei sosete inmuiate in otet + spirt + apa (in parti egale).

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Catalina,eu nu puteam sa ma uit la copii bolnavi de cind eram insarcinata...de asta nici nu citeam mesajele cu copii care aveau probleme...ca mintea mea bolnava o lua razna deja.sa nu va spun ce disperata m-am uitat cind am nascut la bb daca e intreg si nu are ceva lipsa.
La mine paranoia,nu la tine.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

dana, ia auzi aici paranoia: copilul era pe masa la aspirat si eu ma uitam in palma ei sa nu aiba creasta simiana- semn de sindrom down. deh, meseria. si in salon m-am uitata la ochisori, sa nu fie hipotona, sa aiba reflexul moro - ala de sta cu mainile intinse

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

sanatate multa lui marc, tinem pumnii sa fie totul bine!!!

meg, sa-ti traiasca voinicul!

messa, daca mucii sunt galbui s-o urmaresti ca poate e cazul de pus altceva in nasuc.
cleo, sanatate multa si voua. pt febra mare ii poti pune novocamin 1/2 supozitor.
alina, virozele se transmit prin aer. decinu prea ai ce face sa nu ia. decat sa limitezi vizitele perioada asta, sa nu-l scoti afara in locuri aglomerate, sa nu intre in contact cu oameniraciti, cu copii mici. eu am in casa pt vizitatori o masca chirurgicala. poate exagerez dar la ce viroze bantuie...
raluca, sa ne mai zici de flatulin; habar n-veam ca exista. cat costa?

va pup

va pup

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Gio cum arata creasta aia siminana ?Hai ca mi se invarte in capatana,in creierul meu tembel acum neste scenariii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ALINATXA

Gio cum arata creasta aia siminana ?Hai ca mi se invarte in capatana,in creierul meu tembel acum neste scenariii

alina uite aici; dar stai linistita ca nu e cazul!

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/17226.htm

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput