Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Sanatate Dianarus pentru Marc! Mititelule, sa te ajute DD!

Lili multumesc pentru sfat, uite am dat-o pe Ella cu Bepanthen dupa cum ai zis si intr-adevar parca arata mai bine fetisoara. Daca nu s-ar freca cu manusile alea bine ar mai fi. Am sa incerc si cu amidon, ce poate sa-i strice.

Felicitari fetelor care ati nascut! Bravo Meg!

Ieri Ella avut 4 saptamani si 6 kg, e greluta bine. Nu am nevoie de haltere sau gimnastica. Acum zambeste frumos si scoate limba la tati. Livia si Ella se plictiseste, suntem doi parinti foarte plictisitori. Nu stiu ce sa ii fac, nu ii dau jucarii pentru ca are manusi sa nu se zgarie pe fata. Repertoriul de cantece si poezii e destul de limitat.

Am o problemuta: am un coleg de servici care vine neinvitat pe la mine cand sotul meu nu e acasa. Nu stiu cum sa il indepartez fara sa rup relatiile definitiv cu el. Sotul meu nu e incantat, va dati seama, cum nu as fi nici eu daca as sti ca vine o tipa pe la el in vizita in timp ce eu sunt la servici. Voi cum ati proceda?

Ivona si Ella 12 ian 07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

IVONA
Pune-l sa schimbe pampersi si sa hraneasca copilul. Poate ii trece.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dianarus, multa sanatate micutului Marc.
Meg, sa va traiasca printul!

Chiar asa fetelor ia bagati si voi cateva metode de distrat bebeii mici.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Alinatxa, ce face Roberta? Are chef de iesit? Am visat ca nascusei, numai ca era 11 februarie. Hihi, cine stie poate vine bb maine ca sa fi acasica cu tati de Sf. Valentin.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

va salutam!
noi santem binisor... aseara am sunat dr de familie si ne-a zis sa punem in ceai vitamina c si o lingurita de sirop cu calciu, asa am afcut si azi dimineata nu mai avea nimic pe corp, insa tot nu stiu de la ce doamne iarta-ma a facut alergia... asa ca facem baita, luam calciu si vit. c 5 zile - ii face pofta de mancare! dar domsoara noastra incepe sa vegheze tot mai mult, asa ca dupa mancare 2 ore ne jucam dupa care mai doarme inca 2-3 si uite asa am ajuns la 4-5 ore intre mese.
Florentina Roman - eu nu am dat fata cu nici un fel de creme, nimic, baita si atat si o dau la fundulet si chiar ii fac masaj cu urguient de galbenele despre care inca nimeni nu a zis nici macar un cuvant de rau, am intrebat vreo 5 dr. si toti sant incantati si de acord cu urguientul (nu crema). Nu stiu, nu imi dau seama de la c a facut, insa i-a trecut sau cel putin ii trece asa ca nu mai comentez, merg cu Dumnezeu inainte.
deci santem binisor, ne cam macina burtica, cred ca de la vit sai de la calciu a facut ceva la burtica si face des kk , dar mai bine kk des, decat bubite tot corpul.
va pupacesc si am plecat la datorie

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dianarus, sa te ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa fie bine bebe Marc! Sa ne tii la curent.
Mai fetelor, la voi se manifesta chestia asta?: de cand am nascut, nu ma mai pot uita la chestii de genul bebe bolnav, sau si mai rau, ca ma apuca toti piticii posibili. Cred ca am sechele ... de la fostii pitici. Il tot inspectez pe amicu' sa vad ce face, daca doarme prea mult sau nu mananca, sau cine stie ce. Ii mai bag si suzeta termometru in gura (auziti, ce stiti de asta, apropos, e la fel de relevanta ca termometrul bagat in fund?).

Dianamizzi, si noi avem patul lui Matei cu noi in camera dar eu nu pot nimic cu el in patut. Asa ca il punem in carut si il ducem in sufragerie, ne asiguram ca doarme, si dupa aia daca e sa iasa ceva. Cel putin asa a mers acum.

Am inceput pregatirile de botez si abia astept saptamana viitoare. Speram sa fie totul bine pana atunci si bebe sa se prezinte de nota 10. Am impresia ca e un singur botez, al nostru, in ziua aia (ca la multe biserici am vazut botezandu-se o gramada deodata ... ).

Liuda, vitamina C la bebe asa mic? E ok?

Ivona, maaaamaa, 6kg la 4 saptamani? Matei are 5 kg si ceva la o luna jumate si lumea beleshte ochii la mine ca cica e mare ... .

Raluca, apropos de vecini, sa iti zic si eu: noi stam la 3, la 1 este un vecin care are formatie si fac repetitii sambata intre 13 si 15. Cu instrumente, cu microfon, cu tot ... studio in toata regula.

Hai va pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Meg,iubita,tu taci si faci.
Bravo tie si felicitari pentru bb grasunel!
Te asteptam acasa cu povestea nasterii!

Dianarus,sanatate multa la bb!

Marina,intrebai daca bb poate sa stea treaza atat...ei bine,da se poate...adica al meu e un specimen din asta.Bine ca nu se intampla prea des,dar sta mult treaz...cica e foarte activ.

Dinamizzi,mersi de precizari cu procura...nu stiam ca exista asa ceva si am facut una singura pe acre am specificat ce se poate face cu ea.

Ivona,6kg???Wow,felicitari si sa-ti traiasca grasunelul si sa fie sanatos!

Ylilimic,si tie la cit mai multe kg pentru bb...a luat bine in greutate.

Aelita,tot am vrut sa-ti spun,dar ma lasa memoria mereu.
300 de pamparsi intr-o luna???Eu abia am folosit 150,cred.Si l-am schimbat de cite ori manca...oare fac eu ceva fals?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,eu nu puteam sa ma uit la copii bolnavi de cind eram insarcinata...de asta nici nu citeam mesajele cu copii care aveau probleme...ca mintea mea bolnava o lua razna deja.sa nu va spun ce disperata m-am uitat cind am nascut la bb daca e intreg si nu are ceva lipsa.
La mine paranoia,nu la tine.

Maryela,umiditatea sa fie peste 50%.

Marybell,mersi de link...acum m-am lamurit.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marc- multa sanatate si refacere rapida puiut mic si drag ... sa le aduci numai bucurii parintilor tai

Felicitari proaspetelor mamici- refacere rapida, bebei sanatosi si mancaciosi!

Mult curaj - viitoarelor mamici!

Raluca de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Kateryna daca nu se intampla nimic pana miercuri seara trebuie sa o sun pe florina ptr ca joi dimineata la 8 merg la spital cu bagajelul.
O sa imi induca in cazul in care nu se intampla nimic.......daca ma dilat si am un travaliu bun nastem natural daca nu si vede dansa vreo problema facem ceza.Any way Roberta va iesii joi cel tarziu!!!!

AMR 5 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput