Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

BUNA FETELOR

Azi suntem suparati ca nu e soare dar oricum buni ne-a dat liber trei zile . Orice minune dureaza 3 zile. Plus ca tati a plecat o sapt in delegatie. Sa vedem cum ne descurcam, mai ales cu baita. Si ce bine era seara cand venea si se ocupa de el si eu cadeam lesinata in fotoliu. Aiurea, sa vedeti ce mi-a zis aseara cand i-am propus sa il ai cu el: "Dar rezisti, ca te-am vazut eu cum ma urmaresti cand il tin in brate sa nu ii fac ceva!"

MEG felicitari draga mamica, sa iti traisca puiul.

DIANA RUS ma bucur tare ca MARC e bine. Tare rau e cand sunt asa mici si trebuie operati. De fapt cand se imbolnavesc de orice e rau.

DIA mersi mult de aprecieri. Da cu sutienul si laptele e ciudat. Si eu m-am gandit ca daca fac vreao boroboata cand le probez dar la mine erau albe. Oricum eu nu mai alaptez dar tot mai scapa cate o picatura.
In legatura cu MALTA sunt de acord cu tine ca e un loc minunat si as vrea sa il vizitez. Dar nu o sa iti vina sa crezi de ce: anul trecut in primavara sotul meu a fost acolo o sapt la o conferinta. Asa bine s-a simtit in Malta ca asta e micul e rezultatul excursiei.
Asa ca il consider putin maltez.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

"9 februarie ora 20.45 s-a nascut Matei, apgar 9, 3800g, 51 cm. Blondutz si frumusel a papat primul laptik de la mami. Pup"

Mesaj de la Meg pentru toate mamicile de aici.
Sa fiti sanatoase si fericite, voi si puiutzii vostrii.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

dianarus multumim lui Dumnezeu ca sunteti bine, si inca ne rugam sa va refaceti rapid

Alintaxa orice mamica de februarie poate naste oricand de acum incolo....suntem ultimul val ma rog pt toate fetele sa fie bine, sa nasca usor, sa aiba bebei sanatosi si sa se refaca repede.

fac galerie celor care isi vor tine azi bebelusul in brate

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

DIANARUS- DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE! SA FIE MARC BINE CAT DE REPEDE ! NUMAI GANDURI DE BINE SI MULTA SANATATE!

SRALUCA poate ajungeti candva toti trei. ne vedem

noi ne tot invartim prin casa sa facem un pic curatenie. tati de bebe e tare harnic pe aici. eu fac o supa crema de dovleac, mancam cand e gata si poate bagam un somnic. thea e la somn deja, ma surprinde ca a adormit in casa ca era ora ei d urlat pentru afara. dar e balconul deschis, sta la aer si probabil de aia. e bine.
sa avem toate o sambata frumoasa , calduroasa si cu bucurii.

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

A, si am uitat sa va spun. Ieri am cumparat crema FLATULIN de la Walmark. Si se pare ca e buna. Cica o dai pe burtica si nu mai are colici. Eu l-am dat si ieri si azi. Ieri nu l-am urmarit dar azi maraia ca il durea burtica si dupa ce l-am dat s-a linistit. A inceput sa urle de foame in schimb .
Si noi stam tare prost cu kk. I-am dat si debridat. Vedeti ca am impresia ca Bonnisanul constipa ca scria pe prospect ca e si impotriva diareei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Atentie..Debridatul la cei hraniti la san , n-are nici un efect.

sraluca..te astept cateva zile sa-mi zici de flatulin..si daca merge i-au si eu..la cate am probat..asta mi-a scapat

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Anis, imi pare rau sa te contrazic, dar prietena mea a alaptat la san bblusa, si la ea numai debridatul a functionat. Cred ca depinde de bb.
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

da..depinde de bb...eu dintre mamicile de la Ingrid, de la celalat forum...doar vreo 2 am auzit ca merge in rest nimik..si sunt multe..de aici am zis asta , adica procentajul e fff mic.Eu ii dau de la 5 z si ii dau degeaba.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

ANIS

Mergi la inceput

Bai ce ma fac ca am niste vecini idioti rau de tot. Bine ca vin numai in weekend dar atunci ma tampesc de cap. Au un plod ( sper sa nu ajunga si al meu asa) care e tampit total. De obicei ajung pe la 12 noaptea cand ala se apuca sa urle si sa alerge prin casa de nebun. De fapt tot timpul asta face: alearga si urla de tampit prin casa. Mai prost e ca noi in tampenia noastra am facut camera lui bebe langa sufrageria lor. Sper sa nu il deranjeze mai incolo si sa se trezeasca sa urle ca il inregistrez si il pun pe casetofon in camera aia sa urle la maxim. Pacat ca nu am nici un perete comun cu dormitoarele lor ca sa vezi ce le puneam urlaturi pe la 2 noaptea. De fapt cred ca puteam sa le pun de-un "LIVE"

Mergi la inceput