Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

am stat afara cu amandoua pana acum.Pe Iarina am plimbat-o intr-o salopeta ursulet cum ii zic eu, adica flausata.Sa va zic cate bunici m-au certat? Ca vai raceste..mama mia ..parintii astaa fara suparare,, sunt disperati rau, unii normal..infofolesc copii fie mari ,fie mici, si ii indoapa in parc cu pufuleti, sticksuri ,biscuiti etc..de parca copilul nu se plimba in parc decat cu mancarica dupa el..si la masa principala, aia cu legume ...etc..o sa le strambe din nas..si uite asa copii prost hraniti si unii chiar obezi.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,imi pare tare rau de buburuza ta...of,Doamne parca mi se rupe inima sa vad un bebelus cind ii ia sange din manutele alea micute...sper sa nu aibe nimeni parte de asa ceva.
Poate va trece repede si nu va suferi micuta.Uite un pentru amandoua.

Levi,acum am venit si eu de afara si am stat 2 ore cu bb,na...sa ma certe toti preotii,dar eu fac ce simt ca e bine pentru copilul meu.

Anis,mersi de raspunsul cu greutatea lui bb...ca daca e de a iesirea din spital,pai avem deja 750g,la 3 saptamani.

Marina,cita completare ii dai tu la al tau?Parca ma gindesc ca eu totusi ii dau prea mult,cam 1-2 marimi...depinde de masa.Noaptea nu-i dau ca nu-i trebuie,se satura la tzitzi.

Mihacarm,felicitari si te asteptam cu povestea nasterii!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda, multa sanatate fetei.

Levi, haide mai, schimba preotul! Pe noi la 8 zile ne-a chemat la biserica, pt ca el nu putea veni. Cum sa nu scoti copilul? Dar de la spital pe unde i-ai adus, prin vreun tunel? Unii chiar sunt exagerati.
Noi acuma am fost si ne-a facut molifta de 40 de zile. A fost super! A stat bebe ca un inger, ba chiar a tras si un zambet cand i-a pus parintele mana pe cap ca sa ne fac praf pe toti. Ma simt mai bine ca am facut asta si am discutat si detalii pt botez.

Cateva detalii care poate va folosesc. Am gasit vaccin Infanrix Hexa la farmacia 2NA din spatele mag Unirea. Costa 3,200,000 si tre sa ajungeti in maxim o ora jumate cu el in frigider unde se tine pana il face la bebe. ASta va zic pt ca eu nu l-am gasit in alta parte.

Fornaieli avei si noi, balonase face si Matei la gurita. Cred ca e normal, am mai vazut si alti bebei asa.

In rest, sa auzim NUMAI de bine.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Lili si eu am dat-o cu o crema pentru dermatita dar mi-a fost frica sa o dau pe fata, a mea avea bubite pana a brau, alea sau trecut dar pe fata tot ii apar altele. Si are cojite mititica, e buna crema aia de maini dar daca apar alte bubite ce sa fac? Am sa incerc si Bepanthen.

Aelita si Ella tipa de la gaze. Lactuloza asta e buna tare; a facut kk bine de cand i-am dat, nici macar nu i-am dat toata cantitatea care scrie pe sticluta. Azi nu i-am mai dat ca imi e frica sa nu faca diaree. Nu ii place in fund, cand o doare burtica o tin pe genunchi cu funduletul in sus si o masez pe spate - doar asa se calmeaza.

Raluca, in legatura cu scoia de masina, eu zic ca depinde de tara in care esti. La mine de exemplu e interzis sa tii copii sub un an in fata. Copiii sub 1m40cm nu au voie in masina fara scaun pentru copii (sunt scoici si pentru copii mai mari). Scoica se pune pe unul din locurile din spate obligatoriu cu spatele la sensul de mers (scoica are o clapa speciala la spate prn care se trece centura de siguranta, si doua 'carlige' pe laterale tot la fel pentru centura). La fel trebuie prins copilasul in centura din interiorul scoicii. Ca sa il vezi, exista oglinzi speciale care se monteaza in interiorul masinii.

Eu am avut discutii si cu sotul si cu mama cand am iesit prima oara in carucior. Caruciorul are centurile lui, speciale, si amandoi au ras de mine cand am inceput sa i le prind fetei. Ideea e ca un carucior bun poate sa ii salveze viata copilului daca da o masina peste tine doamne fereste, plus ca daca e in centuri nu aluneca si daca se rastoarna caruciorul nu ar pati nimic.

Levi eu nici nu am popa! Si am scos fata afara slava domnului. De mers, mergem direct la botez fara molifte si alte mofturi.

Liuda imi pare rau ca ai avut probleme cu fata. Iti urez sanatate si nu te mai supara, multe chestii care ne sperie pe noi de fapt sunt normale la copii, pentru ca ei isi construiesc acum sistemul imunitar.

Ivona si Ella 12 ian 07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Lili am reusit sa fac pozele publice.
Felicitari Loremunteanu, dolofanel si al tau!
Am ajuns la dr si mi-a spus ca nu este firul infectat, a fost din cel resorbabil si cica acum se topeste...
Eu nu stiu cum mai aveti voi timp sa scrieti pe aici. Eu ma impart intre teme cu cea mare si bb, mancare... si daca mai prin cate o ora de somn peste zi sunt tare. Cum au fost la voi primele bai? Eu nu prea imi mai aduc aminte de la cea mare si parca imi sunt toate pe dos, iar ea plange continuu. Va multumesc celor care mi-ati dat sfaturi cu firul infectat.
cu Iulia 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana si eu tot cam asa, 1-2 masuri. si a mea e cam haplea si dupa ce papa mai da afara. ideea e ca nu stiu cat ia de la san, ca ma mulg dupa ce termina de papat si decat sa fac o masura si tot sa urle mai bine fac 2 si papa cat ii trebuie.

azi nu a dormit decat afara. ce sa-i faaaaaaaaac?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Intru si eu sa va spun repede ca am nascut luni 5 feb. ora 23.30, nastere naturala cu epi, o splendoare de fetita de 3.495 kg, 51 cm, si totul a mers ok, suntem acasa acuma si ne dezmeticim incet. O cheama Anna si suntem topiti dupa ea.

mai multe amanunte in curind
multumesc din suflet pentru toate urarile de bine si gindurile bune

biribu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dana - si eu iti spun ca livretul de familie e un carnet in care sunt trecuti copii naturali sau cei din adoptie.Mi-e placut ca e loc pt primii 5 , dupa aia iti mai adauga foi volante !
cleopiciu- nasol cu kk! Si cand ma gandesc ca in Germania unei prietene pediatra i-a spus ca un bb hranit la san poate sa faca kk si o data la 8 zile!!!!
dana - nu cred ca ai vazut inca scaune diareice- kk la nou nascut este moale (lichid), galben si un miros specific dulce-acrisor. La inceput mi s-a parut ciudata descrierea, insa am constatat ca aveau dreptate...
luatul in greutate - ar trebui sa fie intre 750gr si 1 kg. E drept ca sunt bblusi care iau si 1,5 kg (mi se pare cam mult) dar sunt altii care iau si mai putin. Totusi din cate stiu eu, sub 750 gr, trebuie sa dea de gandit.
eli - colicile vin in reprize, dupa ce trec poti sa il pui in patut, dar trebuie sa fie linistita bine, altfel simte diferenta si o ia de la capat, fara leg cu colicii.

revin ca merg sa ii fac baita lui Adam.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ylilimic,multumesc de raspunsuri.
Ai dreptate cu scaunul lui bb,exact asa e cum l-ai descris tu...m-am mai linistit.
Livretul iti trebuie la dosarul alocatiei?Cind se face?Si oare de ce eu nu-l am?
Glumesc,dar iti multumesc mult.

Biribu,bine ati venit acasa si sa ai un bb sanatos,papacios si fara colici!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Colicii(le) sunt o mare porcarie. Am avut si noi un episod aseara intre 12 si 3 noaptea. Natura e idioata. Dupa ce ca trebe sa ne rupem fundurile sau burtile ca sa scoatem bebeii din burti, si ei saracii trebe sa se chinuie cu jegoasele de colici. Foarte urat. Daca mai aud pe cineva ca zice ca natura e perfecta, ii dau sa stea cu mititica intr-un episod de colici. Natura e uimitoare, dar e departe de a fi perfecta. HOWGH, ca indienii.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput