Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 12

LEVI spune:
Am adaugat si eu la semnatura cateva poze cu gemenii.
Luminita mami de Daria si gemenutii
Andrei si Stefan
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

alinuk spune:
Dragelor,
Ne-am intors si noi de la controlul de o luna.
Maine mami si tati au o margelutza de o luna!!!
Ne-a facut tanti pedi echo si-n cap (ca in fund nu ..da nu mai era mult ... ca i-a cautat ceva si pe la outze acolo - inghinal: de la ficat, colecist, splina, rinichi, vezica..etc pana la echo transfontanelara)...
L-am pus la tzizti pe margelutza si a umblat tantica cu gel peste tot, am plecat de acolo geluitzi pe freza!!! Asta e! Era o clauza in cntract vizita pt echo (la varsta de o luna un astfel de control).
Concluzia: bb e oki. Tati avea o pb ca are capul bombat la spate... l-a linistit pedi spunandu-i ca e dovada de desteptaciune viitoare (suspectez ca a fost o explicatie sa-i inchida gura, ca a mai intrebat-o si data trecuta)
AAA si avem 4300g, a luat margica mea 1100g de la nastere si 1160g de la venirea acasa din spital (sper sa nu se faca vreun bb obez ca-l pune mama la dieta una doua).
Marina iote ca nu m-am gandit ca m-ar durea bidonasele...dar ma cred ca daca am stat pe burtika nu am pb majore... caci altfel daca ma apas intentionat le simt precum bombitzele (depinde de moment - inainte sau dupa alaptare).
fug ca maine dimineatza am alt examen!
Pup fete cucuiete
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

belle_vue spune:
Levi, cum sa nu scoti copiii afara 40 de zile??? E nesanatos sa stea asa mult in casa, e mult mai bine pt ei daca ies la aer cat mai curand, nu mult, dar 15-20 de min la inceput, apoi 30 etc. Cum spunea la alt subiect o fata din Finlanda, la ei pediatrul ii intreaba cate ore dorm bebelusii afara!!! Scuza-ma dar cred ca ai un preot gresit -- tot oameni sunt si ei si spun/fac destule aiureli (ca si medicii, sa zicem, dar altfel). Probabil ca un alt preot ti-ar spune sa-i scoti -- de fapt, ca sa te simti impacata, cheama-l (pe el sau altul) sa-ti citeasca o molifta acasa si pe urma iesiti frumos la plimbare.
In ce priveste formaitul pe nasuc, e normal in primele sapt si chiar luni. Eu eram in Ro cand l-am nascut pe T si cateva luni dupa aia si am avut o bona care fusese asistenta de neonatologie si mi-a spus sa nu-mi fac griji din cauza asta -- are si o denumire pe care nu o mai tin minte -- ca trece cu timpul, organismul nou nascutului e inca in formare cand iese in lume si multe din functiile lui se regleaza in primul an de viata.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Liuda spune:
levi da tu ce doamne iarta-ma nu ai minte... cum sa stai 40 de zile? eu la 4 zile plecam din casa la dr la perfuzii si in fiecare zi! pai ce stau sa mor ca vrea preotu? si la 8 zile a venit preotul sa ma cante si eu inainte de asta dusesem gunoiul, cumparaseram apa, deci te rog ca nu am patit nimic... si dupa molifta la o ora eram la firma ca faceau ei gratar (pusese tata masa la toti ca are o fata) si mancam gratar... Fata am scos-o afara nu stiu de la cat dar la 2 saptamani si ceva sigur era afara. eri, alaltaieri a fost la plimbare, azi nu o scot chiar daca e frumos... dar eu am avut o problema asta noapte si nu risc ... dar maine (daca e tot bine, Doamne sper sa fie) daca nu e sub 0 grade - fata e afara!
Si nu am patit nimic... molifta am facut-o sincer de gura lumii, ca altfel tot auzeam mirari in jur cum de mi-am permis sa plec din casa fara catastihurile facute, asa ca ca sa nu mai aud ... am facut-o si pe asta, dar nu am tinut cont si am iesit din casa si pana atunci (la dr, la consult, la perfuzii, la scos ate, la pansamente, la gunoi, la chiosc...)
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

alinuk spune:
Levi ai niste - i-am vazut in poze de ieri..
sa fiti sanatosi si fericiti!
Scoate mami bebelutzii la aer. Le face bine. Noi am iesit de la 5 zile.
pup mamici, bebici si burtici
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

marinar spune:
Levi ori cauti alt preot ori iesi tu frumusel afara si fara acordul lui. pai mie preotul mi-a atras atentia inainte sa nasc sa nu uit sa-l sun cand implineste bb 8 zile, a venit acasa si ne-a citit si mie si ei, i-a pus numele ca sa-i putem spune pe nume pana la botez si ne-a zis ca putem iesi amandoua afara. pai cum sa stai pana la 40 de zile, vrei sa te clocesti???
Alinuk super de tine! aaaa, ai un voinicel nu gluma. ce trece timpul...
fete si eu am aceeasi pr cu bb. din fericire doarme noaptea, dar dupa masa de la 7 dimineata nu mai doarme decat afara. nu stiu ce sa mai fac...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

marinar spune:
gio merci de raspuns. deci la 6 mese ar tr sa manance cam 100 100 si ceva. pai a mea cateodata nu se satura nici cu 130.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

LEVI spune:
Liuda, pai si eu tot de gura lumii si ca sa evit intrebarile si mirarile de genul asta,vreau sa o fac. Si ca sa vezi ca nu sunt chiar asa de nebuna,iti spun ca la Daria nu am facut nici o molifta nici eu .nici copilul,si am iesit afara dupa o saptamana.
Nu stiu ce m-a apucat acum,cred ca am imbatranit ca a inceput sa-mi pese de astea.
Evident ca nu o sa-i tin in casa 40 zile,dar vroiam sa vad cum ati procedat si voi.
Sincer,m-a mirat atitudinea preotului,ca il stiam om cu capul pe umeri,de-asta am zis sa mai intreb.Acum m-am lamutit.
Luminita mami de Daria si gemenutii
Andrei si Stefan
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

gabriela_s spune:
liuda imi pare rau sa citesc ca ai probleme cu micuta,din ce am citit mie tare imi seamana a dermatita atopica.e o chestie des intalnita la bebelusi,si exact cum ai scris e f greu sa gasesti cauza acestei alergii (de unde si numele de atopica).si eu sufar de chestia asta,doar ca la mine a fost mai ciudat pt ca a debutat tarziu,la 19 ani.eu mi-am facut toate testele si nimic...azi pot sa mananc de ex ciocolata si sa nu am nimic si maine sa imi faca rau...bine,la mine a fost si pe fond de stres...ce injectie i-au facut la spital?mie mi-au facut hemisuccinat de calciu.
intereseaza-te si ia-ti sa ai in casa, in caz de urgente doar chemi asistenta si ii face .eu am mereu dupa mine hemisuccinatul pt ca odata am ajuns la spital si eram toata rosie si umflata,inclusiv gatul si abia mai respiram,iar aia acolo nu mai aveau asa ceva ...iti dai seama ce placut...Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

anis spune:
gio , dr mea neonatolog, sefa de la euroclinic, spune clar se calculeaza de la cu cat a venit din spital
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."