Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_ene spune:
Nicole, pe-asta as vrea s-o stiu eu . Eu asa banuiesc. Cine ti-a trimis mesajul e o persoana de 2 bani care a vrut sa te faca sa suferi. E posibil sa fi masluit mesajul, nu stiu.
Cum sa se ia cineva de tine?
Tu esti una dintre cele mai decente si cu bun simt persoane pe care am intalnit-o.
Giova, vezi ca pe site, la NASTEREA sunt datele pe care le cauti. Asa-i?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Nico daca e totul un mare FALS, atunci trebuie descoperita pers. care a facut asta.
sper sa gasiti ipul si sa localizati faptasul.
Dana mi-a luat 5 min. sa inteleg ce-ai vrut sa spui. Dar m-am dezmeticit. mersi mult .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
nicoleta raducu spune:
MARIUS S-A SPECIALIZAT PE PROCESE DE IT..ASA CA...NERUSINATOOOOOOOOO....NUMARATOAREA INVERSA A INCEPUT!!!LA USA ITI VIN!!!EU IN VIATA MEA N-AM AVUT CEVA CU CINEVA..DE CE NAIBA SA AIBA CINEVA CEVA CU MINE?????
T_Ioana spune:
Mai fetelor, sincer, daca tot ne-am ambalat pe aici cred ca e corect sa aflam cine este INTRIGANTA, cea care i-a trimis conferinta Nicoletei, mi se pare ca efectiv ne jucam de-a soarcele si pisica. Nu cred ca e vorba de barfa dar curiozitatea exista si mai ales femeile sufera de boala asta[:D} asa ca vcce-ar fi sa spunem lucrurilor pe nume si sa trecem mai departe?!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
cosmi1975 spune:
am o veste rea azi a murit bunica mea si s terminata
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
NICOLE dar da-ne si noua ce ai primit: pune x,y,z,w in locul numelor ... e prea greu?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Cosmi Condoleante!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Giova spune:
Cosmi sincere condoleante pt. bunica ta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra