Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
nicoleta raducu spune:
Fetele..ma duc sa ma ocup de copil...daca vreti sa nu asistati la un divort in direct...Pozele abia se incarca...Off...
Moni...am sa fac public IP-ul.
dana_ene spune:
Cosmina, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
T_Ioana spune:
Cosmi, condoleante!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Bee spune:
Cosmi imi pare rau. Sincere condoleante.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
asteryaro spune:
Buna seara.
Uite ce s-a animat subiectul...
Sa trec la obiect:
Nico, incerc sa inteleg suferinta prin care treci, nimanui nu i-ar fi simplu. Dar... ai aruncat o bomba si ai plecat. Nu-i corect. Suntem multe aici, si pt. a doua oara, ne banuim si parabanuim reciproc... Daca ai ceva de spus, spune, nu mai da dupa deget. In alta ordine de idei, si daca este un fals, ok, se poate afla IP-ul persoanei (al calc.) Si macar orasul de unde scrie, daca nu adresa completa. Nepotul tau student ar trebui sa stie acest lucru.
Forumul nu mai este ce a fost odata. Nici nu are cum, nici noi nu mai suntem.
Pe langa toate animozitatile de aici vii si arunci bomba cu ceas.
Deci, daca cineva a masluit mesaje, a facut-o sa-ti faca rau. Afla cine si de unde este. Poate ca asa ar fi trebuit sa incepi, decat sa arunci pastila.
Eu nu cred ca este o inventie de a ta, dar este doar parerea mea. Trebuie sa ne convingi ca intr-adevar ai primit acest mesaj cu history.
Stiu ca-ti faci inima rea, cine nu si-ar face?
Dar, uite ca, si fals daca este, sunt persoane care adora sa rada de copiii altora...
Oare cine spunea, demult, cand s-a nascut, fara nici o remuscare, ca fetita Catalinei este urata? Eh, are curajul sa recunoasca??? ups, mai bine taceam...
Asa ca... suntem femei, suntem si rele si bune... dar mai presus de asta, suntem mame...
Eu iti doresc sa-ti regasesti linistea sufleteasca. Daria este darul lui Dumnezeu.
Ai grija de tine si... lasa cainii sa latre...
Scuze de "salata", dar am un copil aici langa mine care vrea sa scrie.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
COSMI imi pare foarte rau,condoleante ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
andiaroro spune:
NICO-cand ai IP-ul, vorbeste cu administratorul site-ului nostru; Ei au lista cu IP tuturor persoanelor inscrise pe DC. SI in salvari chiar si a celor care si-ar fi inchis contul candva....
bafta!
ana si alexandre (17.02.2006)