Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
dana_ene spune:
Eu cred ca Nicole initial a simtit nevoia sa se planga de situatie si abia apoi a realizat ca poate sa afle cine este persoana in cauza.
Eu nu o condamn deloc, dimpotriva.
Si sunt alaturi de ea in speranta ca poate afla cine se comporta atat de mizerabil. Iar daca afla, o rog mult sa si spuna cine este. O asemenea persoana trebuie demascata.
Astery, doamna, noi cand ne mai vedem?
Poate reusim saptamana viitoare. Ce zici? Am si eu ceva pentru Razvanel .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
loren@ spune:
Asa e...fata mea e GROAZNICA...Dovada aici http://new.photos.yahoo.com/cu_lorena/album/576460762387957165/photo/294928804212398736/0
sau aici http://new.photos.yahoo.com/cu_lorena/album/576460762387957165/photo/294928804222560495/3
AUSTRIA 2007
anasebe spune:
Daaaaaa, Bianca este intr-adevar "groaznica". Cata nu ai filmulet cu ea dansand pe Alunelu, alunelu???? te rooooooooooooooooooooooooooooog! te implor!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
dana_ene spune:
Catalina . Da, da, da... am vazut. De fapt, stiam .
Doamne, care copil nu e frumos?
Eu de fiecare data de cate ori ma uit la pozele de pe site ma topesc de dragul lor. SUNT FRUMOSI RAU DE TOT!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
andiaroro spune:
DENISA-Alex merge in continuare la cresa;
ACASA se cam plictiseste acum, iar pe acolo numai traznaiute face-cred ca-l si cam rasfata tantile alea ca intre el si urmatorul ca varsta sunt vreo 4 luni diferenta;are tot felul de activitatzi gen EMMA; doaar la joaca cu grisu nu-l mai pun ca le mananca materialul didactic;v-am mai zis parcaaaa:au niste boluri mari pline cu un grish macinat mai mare pe care-l tot strecoara printre maini, il pun in tot felul de borcanele cu lingurite, palnii; il transfera dintr-un borcan in altul-variatiuni pe tema asta.ALEX cum vede ca se pregateste intr-un colt masuta cu boluri si ustensile o tuleste de oriunde s-ar afLA si se pune pe infulecat gris nefiert;da-i baiat educat: baga-n gura cu linguritza. IN PRIMA FAZA S-AU AMUZAT EDUCATOARELE, DA NU6L POT LASA AS se umfle na nesfarsit cu ala, asa ca peste activitatea asta sare-il duc in alta camera la aia de 2-3 ani la alte activitati cand e joaca cu "grishu";
sa va zic fazaaaa: sambata cand am fost la dr l-am cantarit si avea 8.6 kg-am zis asat e -a slabit saracu cu gastroa ia nenorocita vreo 300de g;a zi l-au cantarit la cresa si avea 9+ceva praf(asa-i expresia in fr si e amuzanta); ma indoiesc ca s-a ingrasat juam de kg intr-o sapt, asa ca am realizat cu ocazai asat cat s-a putut deshidrata saracul de la xxx ( o manca maraki) alae provocate de gastro;
Giova spune:
Cata ai o fata oribila , doar nu are cu cine semana frumoasa , cum vroiai sa iasa miss bebelus?
Andiaroro e mortal alex. ce traznai face la cresa.Eu am uitat sa o intreb pe aia dacac aici fac ceva act., sau numai joaca-joaca. cand am fost noi ii invata cum fac ciocanele. si era o galagie, toti bateau in ce apucau.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anasol spune:
cata-e superdragutza bia,sa-ti traiasca!
cuscra irina-ai dat la fata pe iepurila sa-l pape sau nu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
david e super bucuros,ma descalta de papucii de casa si ma incalta,e f fericit
Giova spune:
de cateva minute am asistat la un moment de tandrete de-a lui fii-miu'.
M-a strans in brate (adica de dupa gat), mi-a mangaiat parul, m-a pupat, iar parul si pe urma a avut treaba cu cerceii .
Bai sa-l mananc nu altceva.
Pana acum nu mi-a mangaiat parul .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anasol spune:
io dau lui dav dorna 3.5,in seara asta a papt mamliguitza cu branza si smantana si s-a inecat ,mama ce m-am speriat ii venea sa verse ,dar bine ca nu a mai varsat.........