Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

MAI FETELOR, SA VA SPUN UN LUCRU FOARTE SIMPLU:EU NU MA PRICEP PREA TARE LA CALCULATOARE..INSA INTREBINDU-L PE NEPOTELUL MEU, STUDENT LA AUTOMATICA DACA SE POATE MASLUI UN MESAJ DE CONFERINTA...MI-A CONFIRMAT CA DA...
DE CE NU DAU NUME?
PENTRU CA SUNT FETE PE CARE EU LE-AM CONSIDERAT AMICE...SI VA SPUN ATIT:ACUM CERCETEAZA BOGDAN,NEPOTELUL MEU CE SI CUM...SI VA ZIC CE SI CUM.Din respect pentru aceste persoane nu vreau sa fac public numele.Diana..ma judeci gresit cred eu.

Mergi la inceput

Sincer..eu ideea falsului nu am luat-o in calcul..pentru ca nu vad cine se putea amuza trimitindu-mi mie mesaje..dar aveti si voi dreptate....RAUTATE EXISTA!OFFF...
Si abia ma simteam si eu mai happy,,tu-i mama masii..scapasem de depresii si ginduri nasparloase...
M-am ciondanit acum si cu Marius care cik imi taie netul..ca numai nenorociri imi aduce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Off-topic:
Azi am reusit sa-mi iau cardul de la BCR (acum 2 saptamani imi facusem cerere de card pt indemnizatie+alocatie) si mi-au dat o adresa pe care am dus-o la Directia Muncii unde am completat si o cerere tip si cele 2 hartii au fost anexate la dosar si mi s-a spus ca din martie primesc indemnizatia+alocatia pe card
Faza draguta a fost ca in banca, lume multa, mi s-a sugerat sa iau loc in sala pana se elibereaza un functionar. Eu as fi luat loc dar nu a vrut dl Goe asa ca l-am lasat pe jos, sa bantuie. Si s-a dus pitpalacul la o domnisoara-functionara a bancii, care in momentul ala era libera si vorbea pe messenger(am vazut monitorul, ca era spre mine), si i-a facut draga-draga, adica a porins-o de pulover si a inceput sa o smuceasca. Nu va spun ca era sa faca biata fata infarct cand a simtit ca o trage ceva de poalelel puloverului, ceva sub nivelul biroului ei.Mi-am cerut scuze si l-am luat de acolo (era sa lesin de ras). Saraca aia, cine stie ce animal patruped o fi cresut ca a intrat in banca
Se pare ca picii astia au ceva cu trasnaile prin banci, vezi Jasy

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, cum sa pleci, mai?
Si eu, ca si multe fete, am fost tentata sa plec de aici, dar mi-am dat seama ca nu merita acele persoane sa dam satisfactii. Fiindca de fapt asta cred ca se doreste. Si pentru ca multe dintre mamicile noastre imi sunt f.f.f. dragi, revin si ma decid sa nu plec din secta noastra.

Eu am lipsit o perioada fiindca a venit Cosmin de la servici cu chef de treaba si mi-a deconectat cablul ca sa dea niste gauri prin pereti. Iarasi!

---------------------
Asadar, sa vad daca am reusit sa recuperez:

carte + bani - 11 voturi (Giova, Nicole, DanaE, Anasebe, Toanca, TIoana, Raluca, Acina, Mirela, Ingrid, Diana)

tricicleta + carte + bani - 4 voturi (Biancas, Moni, Silvi, Denisa)
---------------------

Si eu ma gandesc la Anas, fiindca ea va trebui sa mearga cu cadoul.
Multumim si Catalinei pentru gestul frumos cu felicitarea si textul .

Asaaaaa...
Giova, da, ai intuit perfect.
Toate paginile vor arata ca si cea a lui Razvan. Deja am prelucrat mai mult de jumatate, dar nu le-am descarcat pe server. Asta ca sa fie pe fiecare pagina butoanele cu linkuri si sa nu fie nevoie sa se revina de fiecare data la prima pagina.
Bravo !

Nicole, poate aflam misterul. Adica daca se poate afla cine ti-a trimis mesajul. Nu?

Ce face Dari?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana, esti extraordinara!
Eu azi m-am uitat mult la poze pe site si chiar a fost o prietena la mine si i-am aratat picii (la un moment dat a zios ca ii prezint de parca toti ar fi ai mei) si nu-mivine sa cred cat de mult au evoluat si s-au schimbat. In primele luni erau niste matzi mici si nicicum si acum sunt copilasi in toata puterea cuvantului si frumusei si dulcei............

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICO
1.Daca se poate maslui,cine a masluit? Una din ele? Sau altcineva? 2.Daca e altcineva,cum putea altcineva sa scrie exact in stilul celor 4? Numai daca a mai fost in confe cu rspectivele,nu?
3.Cele 4 ar trebui sa aiba o copie a conferintei,daca acea conferinta a existat ...
4.si pot sa mai continui muuult asa stil andiaroro ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana nu pleci niciunde.
Stiu ca e o situatie nasoala, dar sper din suflet sa se rezolve intr-un fel sau altul.
Pleaseeee da-mi datele voastre sa le trec pe lista, caci nu le mai am in comp/. Nu stiu cum naiba am reusit sa sterg a catorva dintre fete care s-au retras atunci..
Denisa se acomodeaza Emma. ce fain ca fac si activitati, super misto. cred ca i-a placut sa picteze cu degetele.
Ioana eu nu am fost cu fiu-mio intr-o banca. de fapt nu am mai intrat in banca...
As fi vrut sa vad fata tipei aleia care numai nu muncea.
Dana eu am observat de ceva timp faza cu site-ul, dar am uitat sa te intreb. e super schimbarea.
Nico sa ne ti la curent cu ce a descoperit nepotelul tau.
Unde sunt pozele cu Dariuca?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Fetelor...lucrurile stau asa:vad ca ati sarit pe mine...
Ia faceti bine si puneti-va in locul meu:daca ati primi un kk de mesaj, in care apar persoane dragi considerate....cum ati proceda?
Acum, dupa ce am discutat cu uan dintre persoane, inclin sa cred ca e un fals.
MAI FATO ASTA CARE AI CHEF SA TE JOCI CU NERVII MEI, CE NAIBA VREI NENE????????????????
Cred ca de fapt eu ar trebui sa ma retrag gagici..asta inteleg eu....

Mergi la inceput

Marius cik vine si-si baga ceva..el care e un finut si nu injura..ca sa vedeti ce atmosfera am facut in casa...

Mergi la inceput

Fetelor..pot sti IPUL DE UNDE A FOST TRIMIS MESAJUL!

Mergi la inceput