Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Put toate fetele Mi-e o frica de mor.De-abia astept sa vad ce parere are si dr.T. Intre timp am inceput sa beau ceai de napraznic si de coada soricelului.Ce ziceti? O fi bine? Sau dauneaza sarcinii ? Stiu ca ceaiul de napraznic e foarte bun pentru chisturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Miha, nu mai bea nici un ceai, zic eu, si asteapta linistita, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sa te intalnesti cu Tutu. La o problema ca a ta ma gandesc cu nu trebuia sa o suni pe Ramona, ci pe dr. in persoana, poate dansul iti spunea sa te duci mai repede. Oricum, nu e prea tarziu sa faci asta. De exemplu maine.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Fetelor, parca s-a mai discutat pe aici, dar recunosc ca n-am timp sa caut. Imi poate da cineva numele si telefonul dr. homeopat cu care lucreaza Tutu? Saru'.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zenobia si eu il vreau ... daca il primesti pe PM te rog sa mi-l dai si mie

Mergi la inceput

Ok, Boo. Sigur ca da, stai linistita.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zeno, eu nu il stiu, Diddy a mers la ea... daca vrei, o intreb maine si iti spun, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mihavasoi DD sa fie cu tine!

Dumineca placuta tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Feli, bine ca mi-ai zis. Lasa ca vb eu ca Diddy luni pe mess. Merci mult, mult de tot!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Da' de mine nu stiai,mai Feli,c-am fost?
Sa ma recomanzi si pe mine cu caldura....hi,hi,hi!
Zeno,Boo,aveti cite-un PM!

Teodora5+
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mihavasoi,imi pare fff rau ca trebuie sa treci prin asa emotii,dupa ce ai asteptat 2 ani sa se intimple minunea.Offffff,de multe ori e asa de nedreapta viata asta...
Dar,lamureste-ma si pe mine:tu ai fost la T la controlul de confirmare a sarcinii?El ti-a spus de chist?Atunci de ce-a fost nevoie sa o mai suni pe Ramona sa stabilesti cu ea?
De ce n-ai hotarit cu Tutu pe loc?
Scuza-ma ,e posibil sa-mi fi scapat ceva,ca am citit pe diagonala...
Si,da,asculta si sfatul Ioanei,mi-a povestit si mie prin ce a trecut cu un chist asemanator,si dupa cum vezi,inca mai traieste cu o urma de indoiala in suflet,c-ar fi putut fi bine pina la capat!
Roaga-te la Dumnezeu,draga mea,si-ai sa vezi ca va fi bine!

Va pup pe toate!

Teodora5+
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput