Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

O duminica frumoasa tuturor!
La IDS trebuie sa te duci cu gigeii recoltati sau se face acolo? Sotul mi-a spus k nu va putea sa o faca acolo,iar acasa nu avem cum pt k sunt din Valcea. Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ysa, singura modalitate este sa ii recoltati acolo, pentru ca daca ii recoltati acasa tb sa ajungeti in 30-40 de minute la IDS.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Teo, merci mult de tot pentru info.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Teo pentru confirmarea sarcinii am fost la 2 medici diferiti de aici de la mine din oras si amandoi mi-au spus acelasi lucru.Si cum am ajuns acasa am facut programare la dr.T.Dar cred ca am sa-l sun maine direct pe dr , poate ajung mai repede ca si asa stau ca pe ace, nu ma pot concentra la nimic.Cam intre ce ore ma sfatuiti ca e mai bine sa-l sun pe dr nostru ca sa nu-l deranjez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Off,draga mea,Mihavasoi,am inteles eu bine ca n-ai fost la T.
Suna-l pe el direct,nu-l deranjezi nicicum,dar fa-o dupa 10 dimineata,sa nu fie in vreo operatie!
De aglomerat,nu's ce sa sa zic.Nu cred ca sunt ore la care sa nu fie aglomerat.
Dar tinind cont ca e vorba de o urgenta,te va chema in aceeasi zi,cind poti tu sa ajungi.Doar ca tb sa te asiguri ca e in Buc si ca are program la cabinet.Vezi ca joia nu are consultatii la cab!
Bafta multa si incredere in DD si in Tutu!
Are multa experienta cu sarcini cu pb!

Teodora5+
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Laura mersi pt PM,dar T recomanda spermograma acolo,k sa nu o fac degeaba? Apoi nu mai conteaza ziua,trebuie sa o facem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Mihavasoi, imi pare rau pt. ce ti se intampa, dar ai incredere in primul rand in Dumezeupentru ca El nu te va lasa! Daca El ti-a dat acest bebic, sigur El te va ajuta sa duci totul pana la capat!!
Te pupic si roaga-te Lui!

kristin 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mihavasoi, nu mai bea ceai de coada soricelului, dauneaza mult in sarcina.

Asteapta, mai ai putina rabdare. daca optezi pentru chiuretaj acum nu ii mai dai nici o sansa bebelului, asteapta si poate exista o solutie, cum a spus si Ioana. Poate va fi bine, eu spun ca daca exista chiar si 0,1% sanse pt bb, lupta pentru ea. Daca nu va fi sa fie, va fi avort spontan dar nu vei ramane mereu cu gandul ca poate l-ai omorat cu mana ta si ca daca ai fi avut rabdare poate l-ai fi salvat. Sunt sigura ca Tutu va gasi o solutie. Ai grija de tine si poate Doamne Doamne va face o minune!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!!!

Aseara a fost prima cand am luat Utrogestan
Astazi am facut, problema este ca dupa am avut nsiote dureri groaznice...(am crezut ca mor), am luat un algocalmin si mi-a trecut.
dar nu de tot, mai am niste dureri ca la CM.
Ati patit si voi asa ceva???
Am vrut sa-l sun pe T, dar este duminica...
am sa-l sun maine de dim, dar poate ati trecut si voi prin asa ceva..
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

mihailescu_teodora: Felicitari pentru sarcina si un bebe sanatos si cuminte.
Eu va urmaresc din umbra, nu scriu aici pentru ca inca nu am un diagnostic, dar citesc povestile voastre. Voriam, Teo, sa te intreb ce tratament naturist ati urmat tu si sotul tau. Si noi avem un diagnostic de teratospermie si vroiam sa vad ce v-a ajutat pe voi.

Multumesc.

Mergi la inceput