Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mteeuta, suna luni pentru programare.
Nicole, ti-am trimis PM.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Zenobia mersi mult,intotdeauna esti pe faza .
Si dak nu e in Buc., imi va face altcineva sau cum se procedeaza? Nu as vrea sa vin duminica pe 4 k e ziua mea si nu as vrea sa fiu pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Fetelor, sunt tare suparata Ieri am facut eco pt confirmarea sarcinii si dr mi-a descoperit un chist maaaare de 87mm pe uter care, spune el ,va afecta sarcina.Am 2 solutii: sa fac avort si sa-mi opereze si chistul sau sa incerc scoaterea chistului intre saptamanile 14-16 de sarcina dar tot ramane riscul unui avort spontan.Oricum, nu pot duce sarcina la sfarsit din cauza acestui chist.Am vorbit cu Ramona pt o programare si ma duc la dr T pe 28.02.Sper in sufletul meu sa gaseasca cea mai potrivita solutie.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mihavasoi, imi pare ffff rau ca treci prin asa ceva. Sper din toata inima sa gaseasca Tutu o solutie pentru bebelushul tau!
Ysa, daca nu e in weekend te cheama luni dimineata la Elias. Ce frumos, esti nascuta in aceeasi zi cu Teo!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

quote:
Originally posted by ana_p

Buna, fetelor!
Imi spuneti si mie, va rog, cum e cu Utrogestanul, mi-a recomandat domnul doctor sa iau, dar am uitat sa-l intreb de cand sa incep.Iyoana, parca tu ziceai ca ai avut ca reactie adversa de la Utrogestan ceva probleme cu tenul?
Flr, felicitari pentru sarcina. Am inteles eu bine ca ne-ai recomandat sa ne stresam si sa "bagam post de mancare"?
O seara buna tuturor!

Buna!
mi-a dr mi-a spus sa-l iau inecapnd cu sambata seara, deci dupa ovulatie.
2 /seara vaginal.

poate ar fi bine sa-l suni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by mihavasoi

Fetelor, sunt tare suparata Ieri am facut eco pt confirmarea sarcinii si dr mi-a descoperit un chist maaaare de 87mm pe uter care, spune el ,va afecta sarcina.Am 2 solutii: sa fac avort si sa-mi opereze si chistul sau sa incerc scoaterea chistului intre saptamanile 14-16 de sarcina dar tot ramane riscul unui avort spontan.Oricum, nu pot duce sarcina la sfarsit din cauza acestui chist.Am vorbit cu Ramona pt o programare si ma duc la dr T pe 28.02.Sper in sufletul meu sa gaseasca cea mai potrivita solutie.
Va pup!

Miha sper din toata inima ca Tutu sa gaseasca o solutie si sa nu fie nevoie sa faci avort. Iti tin pumnii, Doamne Ajuta sa fie bine si sa poti duce sarcina pana la capat si sa-ti tii bebelusul in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Zeno, mersi mult de tot!
Mihavasoi, nu-mi vine sa cred Doamne ajuta sa gaseasca Tutu solutia cea mai buna si sa scapi de probleme, sa duci sarcina la termen si sa ai BB-el sanatos!
Ysa, am dat din plans in ras! Esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Nicole , Zenobia
Miha sper k totul sa se fie bine pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mihavasoi vreau sa-ti dau un sfat in cunostinta de cauza: Lasa lucrurile asa pentru moment si vezi cum evolueaza chistul in paralel cu sarcina. Am patit si eu acelasi lucru acum 7 ani, aveam o sarcina care evolua f. bine, insa si un chist de 11 cm, asa ca am ales varianta chiuretajului pe la 2 luni si un pic, in cele din urma si regret si in ziua de azi. E prea devreme ca sa stii daca vei duce sarcina cu bine pina la sfarsit sau nu, mai bine lasa sa aleaga natura. Am auzit multe cazuri fericite, care au dus totusi sarcina pina la sfarsit si chistul a dat inapoi in timpul sarcinii. Nu te pripi, gandeste-te bine, ca sa nu regreti ca mine toata viata!! Viata e plina de minuni!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Miha... sper sa alegi solutia cea mai buna... poate mai astepti totusi, asa cum zice si Ioana! Tin pumnii sa fie bine pana la urma!

Mergi la inceput