Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 24
ysa26 spune:
la toate fetele.
Se pare k am avut dreptate si in noaptea asta imi vin uratii, deci va trebui sa ma programez pt monitorizare. Insa am o nelamurire, luna trecuta m-a chemat din z15, iar in z17 deja ovulasem.Nu stiu ce sa fac, sa ma duc tot in z15 sau sa ma duc in z14. Cand l-am intrebat pe T dak vin tot in z15,mi-a spus k e sigur k nu va mai fi nevoie de monitorizare luna asta k voi ramane .
Fac si luna asta de monitorizari, spermograma sotului si ii cer sa ma programeze pt laparo. Disper k vad cum trece luna de luna si apar uratii.Se fac 3 ani de asteptari.
Mi-am facut deja un plan de bataie. Sa fac laparo pana in luna iunie, apoi toata vara sa prestam cu regularitate,iar dak nu se intampla nimic,in septembrie-octombrie fac FIV.Sunt hotarata k sa nu mai las sa treaca nici un an, sper sa ma ajute D-zeu.
Va doresc din tot sufletul sa va indepliniti visul cel mai de pret cat mai repede.
ysa26 spune:
Nu inteleg de ce ni se intampla toate astea. Ma intreb intr-una dak voi avea vreodata sansa de a fi mamica. Dar nu ma voi lasa pana nu incerc totul.
ysa26 spune:
Mi-au venit uratii pe la ora 22:30. Consider ziua de azi z1 sau maine ? Offfff..., nu stiu ...
Dak iau in considerare z1 ziua de maine atunci trebuie sa ma duc sambata 3 martie la monitorizare. Cand am fost duminica la monit.T m-a chemat la spital, dar sambata il gasesc acolo?
Iyoana la ce ora ai programare pe 24 febr la IDS? Ce program este la lab.unde se face spermograma?
ysa26 spune:
Imi cer mii de scuze k va bombardez tot timpul cu intrebari...
Dintre fetele care ati facut laparo, cat ati stat in spital? Am oroare de sp., nu pot sa dorm, sa mananc, imi da o stare de nervi, cred k nu sunt singura careia i se intampla asa.
Ana p crezi k mi-ar da drumul asa repede k la tine?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Ysa26 eu am stat doar o zi, depinde de tine cum te simti dupa anestezie. Sunt fete care nu au stat nici macar o zi, asa ca nu e ceva de speriat!
Marinar : "lA MULTI ANI pentru EMMA IOANA!! E cea mai frumoasa luna din viata ei si sa dea Domnul ca toata viata sa fie iubita si fericita!!
Felicia ai mare dreptate, nu stiu ce se intampla, dar azi sunt deja in z40 si nici un semn!
poze
ysa26 spune:
La ce ora cheama T sambata pt monitorizari si unde? As vrea sa fac si programarea pt spermograma tot in aceeasi zi si nu stiu exact la ce ora k sa nu fie in acelasi timp.
mteeuta spune:
Am intrat si eu sa raportez,azi sunt in z 1 mia venit la 36 de z cum imi venea inainte sa fac polidinul.
Acum urmeaza sa il sun pe T sa ma programeze sa vad ce urmeaza in continoare.
In ce zi este bine sa il sun?
toate tutunicile
Zenobia spune:
Ysa, daca Tutu este in Bucuresti sambata te cheama dimineata la Elias, asa ca poti sa iti faci linistita programare la IDS dupa 10.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]