Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 23
KoraPop spune:
Diddy ma bucur ca ai dat un semn ca deja ma ingrijorasem!DD sa te ajute sa iei cea mai buna decizie!Sa ne anunti si pe noi cand te hotarasti!
Eu marti ma intalnesc cu dr. T si va veni si d-na Matei la intalneala, asa ca ma simt tare bine ca se preocupa amandoi de mine!Abia astept!
Kora
CARPE DIEM!
Amely spune:
Marina, la multi ani, sa va traiasca micuta Emma si sa fie sanatoasa!
Ioana, uite un , sper sa-ti mai treaca supararea si sa se rezolve toate...
Diddy, sper sa iei cea mai buna decizie pt. tine, care sa te ajute sa iti vezi visul implinit
Va pup cu mult drag pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
27+ si David Cristian
marinar spune:
Amely multumim mult! si voi sa va faceti mari si sa fiti sanatosi
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Nicole31 spune:
mmc nd, pai atunci sa ne mobilizam reciproc, nu? Eu imi doresc aceasta interventie de vreo 2 ani si acum, cand e atat de aproape, imi este frica! Nu atat de interventie, cat de rezultat...
lucialu, am citit ce ai postat la capitolul "laparoscopie" si iti multumesc mult pentru detalii. Sa auzim de bine!
Zenobia, trimite-mi si mie, te rog, un PM cu detaliile "tehnice" pentru laparo. Multumesc!
Si nu in ultimul rand La multi ani, Emma Ioana!
Flr spune:
mai fetelor nu reusesc sa tin pasul cu voi,sunte-ti ca niste furnicute,Iyoana ce bine imi vine acolo la proaspete mamici,stiti ce zic sa va stresati si voi rau ca poate se intampla ptr ca la mine chiar ca nu mai aveam rabdare si nu stiam nici ce se intmpla eram super stress ce sa mai,si m-a auzit DD cat m-am mai rugat,asa ca bagati si voi un post dar doar de mancare:))))))))va trimit pupati
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Imi spuneti si mie, va rog, cum e cu Utrogestanul, mi-a recomandat domnul doctor sa iau, dar am uitat sa-l intreb de cand sa incep.Iyoana, parca tu ziceai ca ai avut ca reactie adversa de la Utrogestan ceva probleme cu tenul?
Flr, felicitari pentru sarcina. Am inteles eu bine ca ne-ai recomandat sa ne stresam si sa "bagam post de mancare"?
O seara buna tuturor!
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by ana_p
Buna, fetelor!
Imi spuneti si mie, va rog, cum e cu Utrogestanul, mi-a recomandat domnul doctor sa iau, dar am uitat sa-l intreb de cand sa incep.Iyoana, parca tu ziceai ca ai avut ca reactie adversa de la Utrogestan ceva probleme cu tenul?
Flr, felicitari pentru sarcina. Am inteles eu bine ca ne-ai recomandat sa ne stresam si sa "bagam post de mancare"?
O seara buna tuturor!
Ana, utrogestanul il incepi cam a doua zi dupa ovulatie, deci daca azi ai ovulat incepi de maine seara cate doua pastilute intravaginal timp de 10 zile. Mie asa mi-a zis de fiecare data. Pupici si bafta
marinar spune:
multumesc Nicole in numele Emmei pt urari.
fete am fost cu Emma la controlul de o luna si e super ok, e o grasunica, a ajuns la 4600g si 56 cm. daca nu ar fi colicii astia ce bine ar fi...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)