Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 22
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
I-mi cer scuze ca nu am mai dat nici o veste de ieri, dar ieri cu ziua indragostitilor am avut multa treaba si azi am fost sa-mi schimb buletinul la Braila si m-am umplut de nervi pe acolo. Maine trebuie sa merg din nou la acte si pe seara ma voi intoarce in Bucuresti. Vestea e ca testul facut in z37 e negativ si rushii nu au venit inca, ma indrept spre z39 si nici o veste. Cum va spuneam stiu sigur ca m-am dereglat, nici nu speram la altceva luna asta. Cand ma intorc in Bucuresti o sa-l sun pe Tutu sa ma programeze cat mai urgent ca sa vad ce se intampla. I-mi cer scuze ca v-am tinut in suspans, nu asta a fost ideea mea. Sunt foarte suparata ca nu mi-au primit dosarul pentru schimbarea buletinului pe motiv ca numele meu nu are caciulita in cartificatul de casatorie, iar in cel de nastere este cu caciulita. E vorba de litera A, iar numele meu se scrie cu i din a ca la Romania, iar mie mi-au gresit certifictul de casatorie. V-a trebui sa merg in instanta sa-l schimb pentru ca este facut in alta tara, iar la noi doar l-au transcris si au gresit transcrierea in Romania. Va dati seama ce tevatura pentru o caciulita la un nume??? Am raams blocata azi si inca nu mni-am revenit!!!
poze
felicia_ spune:
Oooff, mai Ioana, dar chiar asa dereglare? Cred ca ne dereglam toate, din cauza stresului...
Marinusha, Emma implineste azi o luna, nu? Sa creasca mare si cuminte!
Pupici tuturor!
marinar spune:
asa e Feli, azi implineste o luna. multumim mult de urari
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
teomaria spune:
Buna,fetelor!
Vreau sa va cer si voua o parere...ma gandesc ca voi mergeti si va monitorizati la dl.dr. si stiti cu certitude din momentul in care am un test de ovulatie super poyitiv,adica liniuta a2a mai aprinsa si mai groasa decat prima, cand ar trebui sa ovulez...stiu ca pe prospect scrie 24+36 de ore, dar cele care se monitorizeaza au si confirmare ca asa se intampla?Eu am senzatia ca ovulez in aceeasi zi in care am acest test.Se poate oare?
Multumesc anticipat
http://tt.lilypie.com/dZJyp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
Zenobia spune:
Ioana, imi pare tare rau pentru dereglarea ta. Sper sa te programeze cat mai repede Tutu sa scapi de ciudateniile astea odata!
Marina, sa-ti traiasca fetita si sa se faca mare si voinica!!! La multi ani!
Teomaria, eu din cate stiu ovulezi a doua zi. Dar... eu oricum n-am nici o incredere in aceste teste. Bafta.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
KoraPop spune:
teomaria cea mai sigura metoda e monitorizarea ecografica.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
Boo spune:
Fetelor ma puteti ajuta va rog cu numele si numarul de telefon (daca se poate) al dr homeopat pe care il recomanda Tutunaru ?
Eu sunt din Bucuresti si as vrea sa merg la un dr homeopat si habar nu am unde sa ma duc...
multumesc mult !!!
mmc_nd spune:
Nicole31, ai incredere in dr.T, ca stie ce spune ! Daca iti da ceva mai mult curaj, eu urmez dupa tine la laparo, pe 14!!! Si cu asta i-am raspuns si lui gabitoni.
Boo, activeaza-ti PM, sa iti pot trimit numarul dr. homeopat. Sau poti suna la numarul de programari al dr. T, Ramona stie numarul si ea.
Iyoana, la mine mucusl abundent de ovulatie incepe 2-3 inainte de ovulatia propriu-zisa. Asa ca nu se stie niciodata ce iese luna asta!