Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana scumpa nu stiu rezultatul inca, am sa sun maine probabil ca nu am timp sa ma duc pana la CFR2.Insa am primit de la taticul meu drag tooooate vitaminele pe care i le-am cerut si nu sunt putine: vitamina B6,vitamina E( 6 saptamani trebuie sa iau ) si vitamina C,acid folic,aspenter si mg+ca+se+zn ( acestea toate intr-o pastila) pana aproape de punctie.
Esti tot in Franta?

Diddy da-ne vesti, ai facut laparo???
toate tutnicile dragi!!!!

Happy Valentine's!...

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,va rog spuneti-mi si mie cum ajung la clinica Sabyc.Eu trebuie sa fiu maine acolo la d-na Matei, stiu adresa,dar nu stiu daca e in apropiere de P-ta Victoriei sau mai incolo,spre Calea Grivitei.Dati-mi un reper va rog,sa-l vad si eu din masina...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Nusy, de la Piata Victoriei o iei pe Ion Mihalache (1 Mai) si foarte aproape de intersectie, pe stanga, e Sabyc. Are un banner mare cu copii deasupra/langa (nu mai stiu exact).

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mteeuta spune:

Iyoana-mie nu mia venit mens.sunt in ziua 33 dar nu sunt insarcinata,inainte sa fac polidinul care lam facut inainte cu 3 luni pina sa merg la T imi venea la 35-36 de zile numai in acele 3 luni mia venit la 31, deci nu am de ce sa imi fac iluzi si azi dimineata miam facut un test si mia iesit doar o linie.

felicia_-de ce nu mai esti pacienta lui T,ce sa intimplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Zenobia, iti multumesc mult de tot, mi-ai fost de mare ajutor

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Iyoana, merci ca m-ai trecut pe lista invitatelor!
mteeuta, mmc_nd principalul motiv este ca vreau sa fac niste IA, au trecut deja 5 luni de la laparo, si timpul trece in defavoarea noastra, crescand sansele ca trompele sa se infunde la loc... Nu vreau sa fiu trimisa pt IA pe la CFR2 sau Sabic, sa nu stiu cand si unde fac IA, as fi asa de stresata, ca nu s-ar prinde nimic! In plus, n-am reusit deloc sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu dl dr., ma inhiba stilul lui... asa ca...
Poate voi reveni, in cazul (nefericit) ca nu reusesc nici IA-urile... poate voi renunta la doctori, nu stiu...
Marina, e tot mai dulce Emma!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

fetelor,dragutelor nici nu stiu ce sa va zic mai repede am luat o pauza maaaare din cauza de fraieru' asta de calculator care nu a mers,postez aici ptr ca urma sa merg la dr TUTU dar nu o sa o mai fac din cauza caaa,da am ramas gravidoasa,pot sa zic ca e surpriza vietii mele ma apicasem deja sfatuita de voi de un tratament homeopat pe care nu am apucat sa il iau,acum ce astept este sa merg la dr meu pe care cred ca il ador si imi pare tare rau ca vroiam sa-l schimb cu TUTU,ce sa va spun as avea 6 sapt si merg abia marti sa vad daca se dezvolta bine ptr ca stau cu o mare frica ptr ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie,ce sa zic o sa va tin la curent daca ma lasa fraieru'de calculator va pup si mor de nerabdare sa stiuuuuuuuuudar nu cred ca ma lasa DD chiar acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Flr, bravo de o mie de ori, lasa ca isi revine calculatorul si daca nu isi revine, nu mai conteaza, ai spus cel mai frumos lucru.

Bravo, sa-ti traiasca bb-le mic si fortos, o sa fie bine sa vezi.

Pupici

17+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am o intrebare: ce eco se face la 14 saptamani? Ca dr T mi-a spus ca la 14 sapt o sa fac eco morfologica, dar m-a bagat putin in ceata cineva de la odisee.

Sim 11+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Sim la 14 saptamani se face eco morfologica la Iosup (acolo te trimite T). Unii recomanda la 15 si la 20, altii numai la 20, depinde. Eu voi merge la cea de 20 la 19 si un pic. Pe cea de 14 am facut-o la Iosup, e f placut, e abdominala si el noteaza tot ce vede pe cand tu te uiti la televizor si-ti vezi puiul.

Pupici

17+

bb mic

Mergi la inceput