Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by felicia_

Iyoana, merci ca m-ai trecut pe lista invitatelor!
mteeuta, mmc_nd principalul motiv este ca vreau sa fac niste IA, au trecut deja 5 luni de la laparo, si timpul trece in defavoarea noastra, crescand sansele ca trompele sa se infunde la loc... Nu vreau sa fiu trimisa pt IA pe la CFR2 sau Sabic, sa nu stiu cand si unde fac IA, as fi asa de stresata, ca nu s-ar prinde nimic! In plus, n-am reusit deloc sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu dl dr., ma inhiba stilul lui... asa ca...
Poate voi reveni, in cazul (nefericit) ca nu reusesc nici IA-urile... poate voi renunta la doctori, nu stiu...
Marina, e tot mai dulce Emma!
Pupici tuturor!

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

Iubita mea stiu exact ce spui. Spor la treaba si sa vezi ca IA o sa-ti aduca un bb mic si frumos pe care sa-l tii in brate. Eu sunt de maaare acord cu tine si tare imi sunt dragi fetele mele/noastre totusi. Stii tu.

Marinush mor de placere cand mai vad o cate o poza cu Emma, m-am reindragostit de pitica mea pe care inca nu am vazut-o...

Clau

17+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by felicia_
...principalul motiv este ca vreau sa fac niste IA, au trecut deja 5 luni de la laparo, si timpul trece in defavoarea noastra, crescand sansele ca trompele sa se infunde la loc... Nu vreau sa fiu trimisa pt IA pe la CFR2 sau Sabic, sa nu stiu cand si unde fac IA, as fi asa de stresata, ca nu s-ar prinde nimic! In plus, n-am reusit deloc sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu dl dr., ma inhiba stilul lui... asa ca... Poate voi reveni, in cazul (nefericit) ca nu reusesc nici IA-urile... poate voi renunta la doctori, nu stiu...

Feli, tu stii ce este mai bine pentru tine si orice ai hotari tu stii foarte bine ca de noi nu scapi asa usor!

Flr, felicitari!!! Sarcina usoara!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Flr felicitari ,sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Flr eu te felicit si iti doresc sarcina usoara indiferent la ce dr. vei merge!Sa fie DD cu tine de data aceasta!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Feli, Clau

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Flr felicitari , sa ai o sarcina usoara si la termen !
Iyoana se pare k ai mana buna, numai -dute.
Sunt z 27, am terminat cu utrogestanul si acum astept uratii, deja isi fac simtita aparitia. Vroiam sa ma duc sa fac spermograma in ziua cand incep prima zi de monitorizare k tot ajung in Buc. Inca nu mi-a cerut T sa o fac, dar mi-a spus de prima data cand m-am dus la el k imi va cere la un moment dat acesta analiza si vreau sa i-o iau inainte.
Ai grija de tine, poate acele pete maronii sunt de la ovulatie, asa am patit si eu luna trecuta. Poate ne vom vedea vreodata pe la cabinet la T, mi-ar place f.mult.

Fetelor care ati facut laparo, puteti sa-mi trimiteti si mie mai multe detalii cu ce v-ati pregatit pt aceasta operatie, tot traseul, va rog frumos, k am o banuiala k pe acest drum trebuie s-o apuc. Mersi mult.

Mergi la inceput

Ana p iti multumesc mult pt tot. Iti doresc refacere rapida si sper k T a rezolvat totul si luna urmatoare sa vi cu vestea cea mare. Cu el cum ai rezolvat-o (cand,cat), ma intelegi ... Te pup si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Imi raspunzi alta data, stai cumintica in pat si odihneste-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!!!!!!!!
Am fost ieri la Iosup si bebita e bine!!!!
Spuneti-mi si mie cum imi pun graviduta si caruciorul???????
Pupici!!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

'Neata, tutunese!
Nu scriu prea des,caci nu am timp, dar va urmaresc in fiecare zi.
Azi dimineata am fost la spital, pentru monitorizare(e adevarat, fara programare) si nu era nimeni. Stiti cumva daca T. e plecat sau nu mai face joia monitorizari? Pe mine m-a chemat luna trecuta numai martea si joia la spital si azi m-am dus stiind ca-l gasesc acolo, dar, socoteala de acasa...

va pup si sa dea DD ca luna asta sa ploua cu

Mergi la inceput