Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

iyoana pai eu m-as odihni, dar bb inca mai papa noaptea, asa ca la ora aia alaptam. si cum noaptea nu vorbim, nu ne dragalim, ca sa inteleaga copilu' ca e noapte, mai intru pe forum ca sa nu ma plicti. e bine ca sunt stangace, asa ca pot sa scriu cand cu o mana cand cu cealalta .

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

TEO, imi lumineaza ziua mesajele tale, te rog sa ma crezi ca traiesc bucuria ta alaturi de tine! Iar soacra ta este de mare exceptie!

Feli , ce s-a intamplat, de ce nu mai esti pacienta lui dr. T? Ai scris si n-am fost eu pe faza? O de la mine, sa te razgandesti!

Ioanatugs, iti tin pumnii, hai da-ne vestea!!!

Iyoana, eu n-am luat Vit E, dar poate sunt scurgeri de la implantare?

Fetelor care ati facut stimulare cu clomifen, ati ramas cu o jena la ovare? Pe mine ma cam "tin", desi dr. T mi-a zis ca s-au spart toti foliculii. Sa ma ingrijorez?

la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza fetele!
Mai Teo m-ai dat pe spate cu soacra cea tehnologizata, exact de o portie de ras aveam nevoie in dim asta. Si acuma mi-am amintit ceva : pe vremea cand bananaiam pe la Nasterea unei stele si intrebam fetele ce si cum despre Tutunaru, tu m-ai indrumat aici ca eu nu va descoperisem inca si uite asa m-am luminat si eu. Acuma l-a tine s-a intamplat minunea si poate ma "indrumi" mai departe si pe mine si nu numai pe mine si ma tragi dupa tine la odisee.
Eu am fost de dim la eco si mi se sparsese foliculul in urma pregnylului si acuma ma pun pe asteptat si Utrogestan.
Va pup si astept cat mai multe vesti bune ca sa ne imbarbatam si noi-

Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata!

Ioana, astept cu sufletul la gura rezultatul testului!!! De-abia astept sa te "calcam" din nou.
Marina
Yioana nu face inca galerie ca mai e o groaza!!! Abia saptamana viitoare pe marti-miercuri! He, heeee!!! Deocamdata ma rog la "sfanta" Maca si "sfantul" Utrogestan!

Va pup si va doresc o zi buna!

Zenobia
Barzoiul buclucas
--------------------------------------------
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Aaaaaaaaa,fetelor,sa va spun una tare rau de tot:M-au descoperit pe forum soacra-mea si cumnata-mea.Va dati seama!!!
Si ma intrebau duminica,daca si Ioana a ramas gravi,ca ele urmareau telenovela,,to be ,or not to be pregnant''.
Am ris cu sotul meu,de-am spart!
Dar ma tot gindeam ce-am scris pe-aici mai deocheat!
Asta este!!!!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioanatugs: Ne mai tii mult pe jar?!!??? Asteptam vesti.....sau poate sarbatoresti deja!!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mmc mama, ce implantare? ce vise? Sunt in z11, tocmai am trecut de un CM serios, asa ca nici o sansa... fata draguta!

Ioanatugs, hai cu rezultatul testului!!!!!

KOra, cum a iesit progesteronul?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Iyoana, daca esti in z11, atunci poate este de la ovulatie. Mie mi s-a intamplat ca am spotting - cica se intampla daca spargerea foliculilor este mai violenta. Zic si eu, sper sa nu fiu total pe langa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

"Happy Valentine's day" tutunici! sa petreceti cat mai frumos diseara cu sotiorii vostri asa asa sau asa cum vreti numai -ci sa iasa.

Ioanatugs iti fac si eu galerie
Iyoana tu te apropii de ovulatie deci duble motive sa sarbatoresti cum trebuie diseara.

Eu z.4 de cm si ma apropii de ziua cu laparo.Asaa, si am si eu o nedumerire: daca eu sunt in z.13 la operatie si in mod normal ovulatia mea se produce undeva in z.24-25, dupa operatie va fi la fel adica evolutia folicului decurge ca la un cm normal?Intreb ca eu vroiam sa cer o monitorizare imediat dupa Laparo si mi-e sa nu-l supar pe T cu vreo aberatie.Pe de alta parte n-as rata zilele petrecute in Buc. dupa operatie.
Astept sfat

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Merdan, este foarte bine ca laparo sa fie inainte de ovulatie. Totul decurge normal dupa aceea, sansele fiind foarte mari in luna respectiva. Bafta!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput