Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ce soacra tehnologizata ai! Sa-ti traiasca!

Zenobia
Barzoiul buclucas
--------------------------------------------
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Zeno,mercic!
Vrei si tu una la fel?

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Iyoana,poti trece si la mine:,,mamica de septembrie-octombrie 2007''

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Teo felicitari si o sarcina usoara!
Intr-adevar..tehnologizata e soacra..
Felicia
tuturor ,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vai, Teo draga, am murit de ras! Pai daca tu ai trecut tot numele tau, era si greu sa te descopere! Ce sa mai zic de mine...ca si eu mi-am pus numele mic. Vai, ce mama soacra draguta ai si cumnata la fel, le salut!! Cat despre "telenovela Ioana Tugs", nu stiu ce sa va zic dragelor, va mai tin putin in suspans pina maine. Mi-am cumparat un test azi si vreau sa-l fac maine dimineata. Dupa calculele lui Tutu sunt in z37, iar dupa cel al lui Ion Ionut sunt in z29, asa ca maine daca-l voi face va avea relevanta! Cat despre vizita va astept cum sa nu!! Trebuie sa te sarbatorim, pentru ca esti cea mai proaspata graviduta!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pup toate fetele

noi suntem la ora de masa- bb Emma doarme de pe la 22.30 (nu-mi vine sa cred)- de aia bananai pe forum la ora asta.

Teo sper sa nu fie nevoie sa-ti schimbi ID-ul...

Feli pupici si sa dea DD sa fie bine.

Ioana sper sa vad 2 liniutze cand deschid iar calculatorul!

Zeno...super la munte. anul asta noi am ratat...dar experimentam ceva si mai frumos.

Alexia tu cand faci testul???

Ioana laura ce mai face? ii simt lipsa...

pupici tuturor

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Teo: Chiar ca-i tare soacra ta!! Sa-ti traiasca!
Zenobia: Asa e ....stie EL, DD, cum aranjeaza lucrurile!!! Poate intr-o buna zi isi va indrepta privitea si spre mine.
Ioanatugs: Astept cu nerabdare rezultatul testului!!! Ce frumos ar fi sa vina si bb acum dupa ce ati luat si casuta noua!!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Teo am ras de m-am prapadit in dimineata asta cu soacra ta sa-ti traiasca, vreau si eu una bucata asa

Zenobia bine ai revenit, asa este asteptam acum si mai avem o gramadaaa

Marina, mai am pana fac test sunt de abia z7 DPO. si pt Emma

Feli dar tu nu mai apari pe listutza aici la noi? sau nu vad io bine....macar ca invitata

Ioana astept cu pumnii stransi rezultatul testului

Pup fetele si distractie placuta in seara asta de Valentine's day. Sa va iubiti si sa fiti fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Teo, graviduta noastra draguta! Da, petrec Sf. Valentin singurica, fara sotiorul meu, dar o sa recuperam vineri seara si tot weekend-ul! Tare soacra!

Ioanatugs, si eu asteot rezultatul testului, Doamne ajuta! Iti dai seama, deschid si eu subiectul pt prima data si sa pun eu doua vechi aspirante???? un vis frumos....

Zenobia, de cand incepem cu galeria?

Marina, ce faceai mama pe forum la 4 dimineata, in loc sa te odihnesti ca te ia Emma de noua dimineata! Pup cele fete 100% tutunarese!

Vali, ma bucur sa te citesc si-ti doresc ca problemele prin care ai trecut sa fie date uitarii repede si sa te inveseleasca Dumnezeu cu o minune...ca a Teodorei!

Vreau si eu o veste de la Ysa, Meteeuta, fete pe care le stiam in asteptare dar despre care nu am citit despre vreun rezultat!

Fetelor, spuneti-mi si mie, voi de la vit E (simpla, nu forte) ati avut ceva scurgeri maronii?

Va pup pe toate si va doresc o seara de Sfantul Valentin fruuumoooaaasa! Dar sarbatorim si de Dragobete, da?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Buna Ioanatugs.Tu ai fost la doi medici. De ce?
Eu trebuie sa ma hotarasc la care dintre ei doi sa merg si nu pot.Am un singur ovar si imi doresc din toata inima un bebe.Imi trebiue un dr fff bun. Te rog sa ma ajuti sa ma hotarasc la cine sa merg:la Ion Ionut sau la Tutunaru?
Chiar vreau sa fac si inseminare artificala sau chiar vito peste vreo doi ani.

Mergi la inceput