Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Si revin....

Nicole, Felicia imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta! Dar e un nou inceput, nu? Cam asta imi spun eu in fiecare luna, la invazie...Care e planul de bataie pe luna asta? Monitorizari, stimulare, ceva?
Kora, astept rezultatul progesteronului! Tin pumnii!
Meteeuta, nu am vazut pe forum: ce zi esti, ai ceva sa ne anunti?
Ysa, si noi vom merge pe 24 febr la spermograma, la IDS. Eu am sunat la 021/2115862 si am facut programare. Am insistat sa fie si dna dr Matei, ca sa luam rezultatul in aceeasi zi si sa stam de vorba cu dansa. Laboratorul se afla pe CAlea Dorobanti nr 58. Voi cand va duceti? Sau poate nu mai e nevoie , ca nu mai stiu exact cce zi esti?
Ioanatugs, pana la urma faci interventia cu Tutu? te-ai programat pe 15 febr?
Diddy,
Teo, inca o data FELICITARI!
Alexia28, am reactualizat listuta cu data ta de laparo! Tinem pumnii pentru un rezultat bun!
Merdan, Doamne ajuta si pentru tine! Si eu o sa fiu in Bucuresti pe 23 febr, dar nu la spital, am altceva de facut, dar ma voi gandi la tine!
Orchis, Claucia, Graviduta, Kitty_nic si toate gravidutele (inclusiv TEO!!!!!!) va pup si va doresc sarcina usoara in continuare! Ma bucur cand citesc despre "aventurile" bebitilor vostri!
O sa actualizez listuta cu carucioarele, promit!!!!
Zenobia, ati plecat deja la munte? Ceva rezultate dupa ovulatia cu surprize?
andriusha, te trec pe listuta!
Daniela, o luam de la capat luna asta, da? Cu toata forta si optimismul! Tin pumnii sa se formeze multi foliculi babani si cu folos! SI sa fie si endometrul bun, ca sa tina bebitul, da?

iertare daca am uitat pe cineva, va doresc o seara minunata..de la vreo 3000 km departare!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Offffffff,fetelor,m-ati emotionat pina la lacrimi!
Tot mi se pare ca visez.Io gravida?Mai fac cite un test sa ma conving
Sunt foarte fericita si in acelasi timp nedumerita:cum am ovulat eu,cind la echo nu se vedea mai nimic?
Aseara l-am sunat pe T,si ma tot intreba insistent:,,dupa monitorizare ai ramas gravida,nu?'',la care eu;,,NU''!
N-a mai zis nimic saracu',m-a chemat aseara,dar nu eram pregatita pt.el(epilat,alea-alea,stiti voi).
Si i-am zis ca ma voi duce sapt.viit.sa fiu sigura ca vad ceva.
Ma cam incearca ceva stari de voma,astea chiar de sapt.trecuta,adika,nu prea-mi vine sa maninc.Cind vad mincarica,intorc nasul!
Sper sa nu fie f greu sa trec de per.dificila.Citeam pe la ,,mamici de sept-oct'' ca fetele se confrunta din greu cu voma ,migrene,stari nasoale,etc.
Ce-o vrea Doamne-Doamne!

Zeno,draga mea,de ce sa nu speri? Si ce daca esti prima luna dupa laparo?
Eu a cita crezi ca eram?
Eram la primul ciclu dupa laparo:pe 20 dec.operatia,pe 10 ian CM-ul,si pe vreo 27 ian,cred,ovulatia,implicit conceptia!
Nimic nu e imposibil1
Inclin sa cred,ca au contribuit mult si naturistele luate!
Adika pentru sotzior au fost esentiale,el avind astenoteratozoospermie,a=0%,b=10%,forme normale 18%!!!!!
Vreau sa va demonstrez ca se poate.Diagnosticul n-a fost prea ushor de digerat!!!
Tutu ne sugerase IA,dupa 2-3 luni de incercari pe cale naturala.

Si,da,Zeno,a fost un dar scump si sfint,mai ales ca l-am primit duminica ,zi in care a fost ,,Sfinta Teodora Imparateasa'',si mami a mea,chiar a mers la biserica,si a facut si coliva pentru numele meu!
Am fost binecuvintati!

Mirella76,iti multumesc pentru invitatie!Voi incerca sa intru cit mai des la Odisee,dar stii cum e:,,prima iubire nu se uita niciodata!!!''.Eu ma simt extrem de atasata de fetele de la acest topic.Am ajuns sa ne cunoastem destul de bine,ne simtim fff bine discutind aici.
M-am incris si la Odisee,dar voi scrie mai mult aici ,cred!!!
Asa, din spirit de solidaritate,ca tare grea mi-a fost asteptarea!
Ma bucur ca la Odisee sunt citeva Tutunici,voi avea cu cine sa ma consult in diferite probleme!

Voi reveni cit voi putea de rpd cu detalii legate de echo,si alte stari noi,aparute odata cu noul meu statut:

Va imbratisez cu mult drag!

Teodora 5 fix

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Iyoana,micutza pariziana!
Tot prin Frantzuzia te preumbli?

Teodora

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Teo, esti mortala cu testele tale!
Zeno, bine ai revenit!
Iyoana, vad ca estui harnicuta, adaugi pe ambele liste! Iti dau si eu de lucru: te rog sa ma stergi de pe lista, ca nu mai sunt pacienta dr T... o sa va citesc cu drag, o sa mai scriu din cand in cand...
Pupici tuturor tutunicilor!

Mergi la inceput

Feli,draga,de mult timp astept sa-mi fac si eu teste si sa n-am emotii ca vor iesi negative!!!!!!
Am si eu preocupare

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Teo, sa te auda Dumnezeu si sa fie cu noroc din prima luna. Insa sunt cam nebuna, mi se pare ca ce recomanda Tutu, adica prestat la 2 zile, nu este de ajuns!!! Am prestat la fix, dar bineinteles ca m-am gandit: "Si daca am ovulat a doua zi, a picat fix intre .." Sun nebuna, recunosc!

La munte mai stateam ce mai stateam si ii ziceam sotului meu: "Uite draga, a ramas Teo gravida!!!" La care el zicea: "Stiu!". L-am innebunit, saracu'.

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Teo esti haioasa rau si mai faci teste???
Zenobia sa fie cu noroc plimbarea la munte!
Iyoana o sa-l sun zilele astea pe Tutu pentru programare.

P.S.: eu tot in asteptare, ziua37 si tot nimic!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetelor.
Uneori mai bag nasul pe aici, sa mai citesc despre voi.de scris...nu prea am ce...ca la mine e totul ceas Z28=Z1...azi e Z2...asta e.
Oricum, sper ca dupa ce depasesc perioada asta care e f. grea pt. mine, sa pot sa redevin si eu aspiranta optimista de dinainte.
Acum trageam cu ochiul si ce vazui?
TEO E GRAVI!!!! Felicitari, Teo, sarcina usoara si sa va dea DD tot ce va doriti:1-2 bb sanatos/i si frumosi.Un bun venit fetelor noi, si, ca intotdeauna pupicii mei speciali pt. Kora, Iyoana si celelalte tutunici, fara exceptie.

Valentina
poze
Sa-l ajutam pe Alexandru!

Mergi la inceput

Vali,multumesc mult de urari!
Asa ma intristez cind aud de ticaloasa z1!
Eu cred ca e destul de aproape,pentru multe dintre voi,momentul descoperirii celor II

Zeno,si noi tot la 2 zile!Uite ca a dat roade!Eu cred ca suntem bine acoperite,prestind la 2 zile(adika 1 zi da,1 zi ba),ca n-ai nevoie nici de ,,apa chioara''

Ioana,n-ai incercat,scumpa ,nici-un test?Ce naiba?z 37?Cred ca e o premiera-n viata ta!
Sau poate Ion Ionut o fi avut dreptate?Dupa calculele lui cum esti?
Inainte de z 28?
Poate-0a dat Tutu rateuri...De fapt nu el,ci echograful ala de-l are la Elias,conform caruia,nici eu nu ovulam,si iata-ma
Nu fi tristuta!
Hai ca poate te vizitam sapt asta,ce zici?
Vorbim si cu fetele si hotarim!

Teodora

Mergi la inceput

Aaaaaaaaa,fetelor,sa va spun una tare rau de tot:M-au descoperit pe forum soacra-mea si cumnata-mea.Va dati seama!!!
Si ma intrebau duminica,daca si Ioana a ramas gravi,ca ele urmareau telenovela,,to be ,or not to be pregnant''.
Am ris cu sotul meu,de-am spart!
Dar ma tot gindeam ce-am scris pe-aici mai deocheat!
Asta este!!!!

Teodora

Mergi la inceput