Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Felicitari Teo!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca bebeul, si sa ai o sarcina usoara!!!
Eu azi la 4 am programare la Iosup!!! Abia astept! Iar maine la Genetic Lab. Stiti cumva daca imi trebuie programare si la Genetic Lab???
Va pupic!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Uraaa! Am reusit sa-mi activez PM-ul.
Rog fetele care stiu sa-mi zica si mie cam ce ar trebui sa am cu mine la Laparoscopie adica d.p.d.v. medical de ex.tampoane, calmante, ceai facut de acasa?
Intreb toate astea ca eu nu sunt din Buc. si nu prea ar avea cine sa-mi aduca de urgenta ceva de-acasa.

Va urez tuturor o zi de marti(13) cat se poate de buna!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata dragele mele,

Kristind, ti-am raspuns eu si mai in urma, cred ca s-a dat pagina si nu s-a mai vazut - la Genetic lab trebuie sa suni si sa te programezi, eu asa am facut mi-a notat numele si m-am dus dimineata si m-a intrebat o doamna draguta acolo daca am programare (mai era o doamna fara). Dureaza foarte putin, dar eu am fost la prima ora.

Trebuie sa ai eco la tine (de astazi) si o sa-ti puna niste intrebari in legatura cu durata CM-ului, varsta, fumatoare etc.

Am primit rezultatul in 2 zile pe email. Din fericire bun, insa pana am deschis atasamentul...

Bafta multa la eco, sa vezi ce bine este sa vezi bebelinul atata timp pe ecran, e comod si placut.

Eu am urmatoarea programare la Iosup la eco de 20 saptamani pe 2 martie. Abia astept (bine or sa fie 19 saptamani si un pic. )

Pupilici

Clau

16+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Kora, ti-am trimis un mesaj pe PM.
Te rog, daca ai timp, lumineaza-ma.
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetele!
scuze pentru absenta din ultimele zile. vad ca am multa treaba de facut pe aici, incerc sa o fac azi si sa va citesc!

va pup si o zi excelenta!

iyoana

Mergi la inceput

Hai ca v-am citit repejor pe toate, ufff...ce mult ati mai scris!!!

TEODORA, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL! Sa fiti santosi si fericiti, te-am trecut la gravidute, astept sa-mi spui in ce luna se va intampla minunea!

Fetele noi, as vrea sa va trec pe listuta, doar sa-mi mai spuneti cate ceva despre voi( daca doriti, bineinteles). Pana una-alta, va trec oricum.

Pup toate fetele, nu prea am timp sa va numesc, dar ma gandesc la voi si am si eu nevoie de o precizare:
Este Tutu la cabinet joia asta?

va multumesc pentru raspuns

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Iyoana, ce pot sa-ti spun este ca ultimele doua saptamani am fost la cabinet joi, dar dr. T nu era. Am impresia ca joi este doar dr. Iosup. Poate ar fi mai sigur sa-ti alegi alta zi in care sa mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

gagici!...
TEODORA felicitari te asteptam mai des pe la Odisee sa dea DD sa fiti bine si tu si bebe...

De obicei dr.T este din intamplare joia la cabinet, eu l-am prins o data dar mai tarziu..
Tutunaresele

mirella
11+

Mergi la inceput

Mmc si Mirela fetele!
Multumesc mult pentru raspunsuri! De fapt am o prietena care vrea sa-si schimbe medicul si s-a hotarat la Tutu (tot auzindu-ma pe mine vorbind despre el....). In prima faza va dori doar sa stea de vorba si sa stabileasca planul de bataie!

I-am spus deja ca joia nu e ziua cea mai buna sa-l gaseasca la cabinet, asa ca va ramane pe vinerea viitoare, pe 23 febr, cand ajung si eu in Bucuresti.

va pup!

PS: Chiar ca am mana buna! Ati vazut cum sar gravidutele de peste tot??

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Hellooooooooo!!!

Teo, nici nu-ti inchipui ce debut de excursie am avut cand am primit mesajul tau!!! Mi l-a citit sotul meu pentru ca eram la volan si in secunda doi am dat in balbaiala de emotie.
Felicitari din toata inima si sarcina usoara!!! Prin cate ati trecut in ultima vreme, era cazul sa primiti in dar ceva frumos, iar dar mai sfant si mai minunat decat acesta nici ca se putea…
Feli, imi pare tare rau pentru nesuferitii astia de rushi.
Alexia, luna asta asteptam impreuna…
Amely, sa dea DD sa fie asa, insa nu sunt atat de increzatoare pentru ca e prima luna dupa laparo, si ar fi prea de tot… dar cine stie?!
Nicole, Maria08, stie DD cum le aranjeaza pe toate!
Monkey, bine ai venit!
gabitoni, ti-am trimis e-mail.
Anca, sper sa mai creasca pana miercuri; daca nu, inseamna ca asta era problema ta si gaseste dr o solutie.
Kitty, va pup pe amandoua de nu va vedeti!!!
Bonitta, bin ear fi, insa, asa cum spuneam si mai inainte, nu cred sa se implineasca minunea asa de repede. Insa noi ne facem constiinciosi datoria luna de luna sin e prefacem ca afurisita de endometrioza nici nu a existat vreodata!
Merdan,

Fetelor, a fost fff frumos la munte, am stat in Bran, am colindat Moeciul de Sus, de Jos, am fost la Cheile Gradistei, la Rasnov, la Poiana Brasov. Am mancat, am dormit, ne-am plimbat. Parca de mult n-am mai dormit asa de bine. Am ramas-n-am ramas, a fost super!!! Azi sunt z=21 si astept... Abia saptamana viitoare pe vremea asta voi sti daca e sa fie sau daca o luam de la capat!

Va pupacesc.

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput