FIV 103

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu maine merg la Szeged...mi-a venit CM..o sa fac acolo hormonalele si eco si astept sa-mi dea verde pentru FIV norocos!!

Andradasa inteleg ca vine artileria grea din urma, cu forte proaspete???, toate dejamagirile din dec. 2006 sa se transforme in bucurii...si aspirantele in gravidute..si mamici Bafta pe luni!! Tin pumnii. Cu Pis nu am vorbit de vreo 2 sapt., dar in iunie, cred ca va face FIV-Ul aducator de BB!!
Madalina28ce-i cu visele astea??? Nu e voie Citeste carti haioase, uitate la comedi, fa integrame..ca-ti tin mintea ocupata...esti acum...asa ca fa numai ce-ti place si cand ai chef!!!Am incredere in tine ca pe 13 imi dai de
MonilandBafta si tie!!! Sunt cu pumnii stransi....
Cris eu stiu ca gravibinonul..contine si altceva nu numai progesteron...ca se utilizeaza pentru sarcini ... cred ca mai mari..sau na, sarcina sa fie. In timp ce la FIV..ai nevoie numai de progesteron..in faza de dupa ET. Eu asa stiu..
va pup si weekend placut!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

pussi, de unde ai scos-o cu integramele?
Asa le incurajam eu pe adelia_alin si pe andrada.p ...le spuneam sa faca integrame ca sa aiba mintile ocupate...

Pupici

Andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, ai vazut ca au venit. Imposibil sa nu vina . Bafta multa maine pentru FIV-ul norocos.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Moniland,eu inca ma inhib.....si astept rusii care.....se lasa asteptati dar tinand cont ca ultimii rusi au tinut de pe 4 ianuarie pana pe 25,deci 3 saptamani......fara vrajeala,.....nu stiou cand vor veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor........am inceput sa sangerez se pare ca visele mele chiar se adeveresc.Mai rau e ca nu stiu ce sa fac pe cine sa sun.Am sunat la Giulesti si nu raspunde nimeni.Mai stau pana la 9.30 si o s-o sun pe embrioloaga..............Asta e poate altadata cine stie o sa fie cu noroc.......

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

madalina28sa nu intrerupi utogestanul sub nici o forma.E posibil sa fie de la implantare. Suna repede la embrioloaga, ca sunt multi medici si sambata si duminica la FIV inca de dimineata. Nu mai astepta.
Sa ai grija de tine, stai in pat linistita. Sa ne dai de veste ce ai facut. Succes!

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

MAdalina, nu orice sangerare inseamna menstra sau avort
cred ca ti-ar trebui si tie niste injectii ca si Lianei; nu te prapastui!!!

Liana, tu ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor eu nu am mai intrat de ieri de pe la pranz si vad ca sunt aici tot felul de vesti mai putin placute....as vrea sa va ajut cu ceva ,dar nu prea am cu ce,daca doreste cineva nr. de tel al d-lui dr. T il dau in PM.Am inteles ca e bine de avut progesteron injectabil pt orice eventualitate,mai ales ca aceasta cale de asimilare e cea mai buna.Nu se gaseste in farmacii???Unde se gaseste totusi, numai in Ungaria?Spuneti-mi si mie ca sa imi fac rost din timp.
Madalina28,Liana 30 tin pumnii sa fie bine!
Sheri bafta maine la punctie!!!!
Monilland,Oana,Marrina bafta fetelor!
Marrina mie mi-a dat d-na Matei ( dansa este biologul si totodata embriologul cu care voi face FIV) sa iau vitamina E + vitamina B6 ( 6 saptamanai) si vitamina C, acid folic si aspenter pana aproape de punctie.Din fiecare cate o pastila pe zi.Eu mai iau pe langa astea 1 pastila/zi de ca+mg+se+zn - toate intr-o pastila de la Harmony line.Luasem si maca 1 pastila / zi o saptamana ,dar d-na Matei mi-a interzis sa mai iau.....totusi la stimulare cred ca voi lua indiferent de ce va mai zice.
Mult succes tuturor in plina procedura si celor care urmeaza sa inceapa in curand!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

kora, progesteronul inj. zic fetele ca nu exista in rom. numai din Ungaria (cel mai aproape) se aduce
Aici gasesti gravibinon care e in amestec cu estrogeni si este altceva ,,, si nu se da oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dj mama multumesc ,stii cumva ce denumire are in maghiara si daca se da acolo in Ungaria numai pe reteta sau se poate cumpara de la farmacie si fara reteta?E valabila o reteta din Romania?

Kora

Mergi la inceput