FIV 103
Raspunsuri - Pagina 8
cris86 spune:
MADAMINA28,LIANA30, tin pumnii stransi,stransi sa fie bine
Dj-mama,nici in cazul Lianei nu era bun gravibinon?
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
nmirela71 spune:
Liana,ati scriu peste tot ca poate asa dau de tine.Nu mai ami amintesc daca ieri ti-am spus.....sau nu ca luni trebuie sa-ti faci di nou sangele,sa vedem daca HCG creste.Sper ca ti-ai facut ieri injectiile.Suna-ma te rog daca ai primit pachetul,sant curioasa cat de repede ajunge.
Mirelus cu parul roz
dj_mama spune:
Ceea ce spune Mirela este hotarator
fetelor nu stiu mai mult despre prog. decat ce am citit pe forum iar la fiv in ungaria n-am intrat aproape deloc, vedeti poate acolo au ceva pe prima pagina
dc nu, intrebati 'unguroaicele'
Moniland spune:
Tocmai m-am intors de la dr. Foliculii cresc dar mai incet. Unii au ajuns la 13-14. Din aceasta cauza se pare ca se prelungeste stimularea. Partea proasta e ca nu mai am puregon. Cand am inceput stimularea mi-am facut un calcul si daca mergeam ca si stimularea de data trecuta imi si ramaneau. Dar acum mi-a crescut doza si AM NEVOIE DE PUREGON pentru inca 2 zile. Si cei mai prost este ca am prins we cand depozitele farmaceutice sunt inchise. Mai am pentru maine si luni dar marti sunt descoperita. Dupa calculele dr. se continua stimularea pana miercuri. Iar punctia undeva joi sau vineri. Asa ca rugamintea mea este daca ma poate imprumuta cineva cu puregon 2 fiole de 100 UI si 1 de 50 UI.
Monica
dj_mama spune:
Moni,
farmacia Doina de la Unirea, sus la Sf. Vineri unde intoarce 385 are non stop deschis
poti sa intrebi telefonic la 314 29 75
sunt mai multe non stop: magheru-romana 659 61 15
farmacia ORIZONT drumul taberei 725 25 55
dar mai ai la dispozitie si luni si marti vad
oricum cred ca sunt multe fete care au ramas dupa fiv cu asa ceva dar nu stiu dc vor intra pe forum sa citeasca
poate dai anuntz
Moniland spune:
dj, multumesc, dar eu nu sunt din Bucuresti.
Am vb aici la Helpnet dar doar luni vor cauta, cum am mai spus depozitele sunt inchise. Si daca nu gasesc la cele din oras probabil nu-mi vor ajunge pe marti dimineata cand trebuie sa-mi fac injectia.
Monica
cris86 spune:
Moniland,eu nu mai am dar daca vrei cumpar eu luni si-ti trimit cumva
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
madalina28 spune:
MIRELUS asa am facut stiam dar oricum un sfat cat de mic e binevenit pana acum am luat 6 oral pana diseara o sa iau 10 oricum stau in pat.Maine o sa ma duc sa fac B-hcg la Clinica Victor Babes apoi o sa merg la dr cu rezultatul ca maine e in spital doar face Sheri punctia.
Va multumesc tuturor si sper in continuare ca maine sa vin cu o veste buna
MADALINA
Moniland spune:
Cris, multumesc.
Speram ca are cineva si mi le imprumuta pana vin ale mele ca sa stau linistita ca le am. Oricum am ramas ca vb luni dimineata la farmacie sa vad daca au gasit si cand ajung. In cazul in care nu reusesc cu farmacia voi apela la tine luni dimineata.
Madalina28, pana nu faci testul din sange te stresezi degeaba. Au fost multe cazuri in care au existat sangerari si totusi a fost sarcina. Imi amintesc de Musete care tot asa se plangea ca i-a venit M si cand colo era . Sau Liana cand ne-a dat o veste si dupa aceea surpriza. Pana si Lachi care era cu . Asa ca sunt cazuri. Bafta multa, multa, maine. Te pup.
Monica
Mirela_1 spune:
Fata Mosului...m-ai lasat fara grai, daca pot sa zic asa. Iti faci tu singurica injectiile? Bravos! Am sa incerc si eu sa cobor din aeroplan si sa iau contact cu realitatea. Dar pana atunci trebuie sa invat, macar in teorie, tot procedeul de la spart fiolele si pana la scos acul din colacel. Dar stai ca n-am intels, tu ti-ai facut o injectie de proba doar cu solvent?
Pussi, cred ca esti deja pe drum, sa te intorci cu unda verde pentru FIV.
Sheri, iti tin pumnii maine la punctie, sa ai ovocite frumoase numai bune de fecundat.
Andicu, sarcina usoara si un bebe sanatos. Cat mai ai pana sa-l tii in brate, 4 luni?
Lachi, ce fac gemenii? Ce le mai dai sa manance? O prietena de-a mea, cand era insarcinata, se mangaia pe burtica si-l intreba pe ala mic de-acolo: "Mateias, sa-ti dea mama o berica? sau un copanel?"
Liana, sper ca esti bine acum. Ti-ai facut injectia?
Moniland, nu stiu de unde esti, scuze, n-ai putea incerca si intr-un oras apropiat? Ma gandeam ca fiind week-end ai putea face o plimbare ca sa nu mai stai stresata.