FIV 103
Raspunsuri - Pagina 23
Sheritra spune:
Dana , Mony , Pussic mic , asa sa fie!
Nucut , ai dreptate, sunt tare rusinosi si delicati , cred ca s-a purtat Madamma brutal si a vorbit urat cu ei, de s-au retras ca melcul in cochilie. Or fi ei asa cum sunt, dar sunt ai mei! Pe unde am intrebat si am citit, terato "se trateaza" cu ICSI, asa ca asta am facut, ce mai se tot vaicarea?
Vrea numai marfa calitatatea I? Ofta de-mi daduse freza peste cap, se cutremurau sticlutele din cabinet, se rasuceau borcanele in loc, registrul era o amintire cu foi zburand in toate partile, ziceai ca a cumparat marfa proasta cu bani din portofel. Parca i-as fi dat o teapa. Ce credea ca-i ascundeam pe cei buni in buzunar numai s-o inervez? No-no-no. Aproape ca-mi era rusine.
Parca era coana preoteasa, imi spunea numai de rugaciuni, o candela ii lipsea.
Dar cum o vrea Domnul, si anotimpul, si luna, si materialul, si nivelul proteic din sange, si cescutele de ananas de pe masa, si semintele, si progesteronul, si tromboasul, si acidul folic, si salteaua, si cartile, si piticii de pe creier!
Eu va pup pe toate, si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea; restul maine ca sa raman cu capul pe umeri !
Sheritra
dana p. spune:
Dariela, exact asa se numeste "maca".Poti sa-i dai sotului ca n-are ce sa-i faca rau, ca este bun pentru mai multe lucruri , printre care si oboseala fizica si mentala.
Aoleu, Shery, ce descriere ai facut, parca erati in filme cu vrajitoare, dar poate o face tanti Dascalescu o si iese bine.
madalina28 spune:
Azi m-am progamat la o consultatie la dr.M o sa ma duc pe 13.03 pana atunci o sa am timp de gandire si de refacere.
Sheri bafta multa la ET si sa dea Dumnezeu sa iasa cu ochisori.
MADALINA
si maine e o zi....
KoraPop spune:
Shericut drag, din 3 embrionasi,pot iesi tripleti!!!!Si eu iti tin pumnii stransi si te astept cu vesti bune!!!Capul sus,zambeste, maine va fi mai BINE!!!!!!!!
Fetelor va tin pumnii tuturor care sunteti in focuri sau care incepeti in curand, nu va enumar astazi ca sa nu uit pe cineva,dar maine am sa scriu mai detaliat!
Am fost si eu azi ( zi 21 ) sa donez sange pt progesteron.
De maine trec si eu la injectat,dar ca sa imi tratez infectia urinara cu e.colli si apoi sper sa ajung cat mai curand la dr. T sa imi spuna cand dam startul!Apropos, fetelor care ati avut e.colli astia nesuferiti voi cu ce v-ati tratat?Eu ( in urma antibiogramei) am sa iau 4 zile cate doua injectii de gentamicina /zi ,dimineata si seara si cate 2 pastile/zi ( 5 zile ) ciprofloxacin si de la mine putere am sa pun ovule clotrimazol sa nu ma pricopsesc cu vreo candida de la antibiotic.Alte sugestii aveti pt mine?
O zi cat mai buna!!!
Kora
Moniland spune:
Dariela am vazut ca fetele comanda maca direct de pe site-ul: http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=comanda
Monica
dana p. spune:
Dariela, site-ul pe care la indicat Moniland este exact site-ul de pe care mi-am comandat si eu maca, mi-a venit comanda in cateva zile la posta.M-au anuntat telefonic cand imi vine comanda si cand sa ma duc la posta pentru ridicarea coletului. Au fost foarte prompti.
marrina spune:
Dariela daca comanzi Maca pe site-ul acela e mai ieftina decat in farmacie. Si poti incepe sa iei din prima zi de stimulare pana in ultima zi de stimulare, pentru endometru si ...antistres 3/zi.
Sheritra Tin pumniiiiiiiiiii!!!!!!!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
antosit spune:
Sheri bafta multa maine!Sa aiba Dr.M mana buna si macar sa ramana cu tine! Eu asa iti doresc!
Anto