FIV 103
Raspunsuri - Pagina 24
Andrada.P spune:
Shericut sunt alaturi de tine. O sa invingem si noi pana la urma! Maine e ziua indragostitilor. Vrajeste si tu puiutzii de dimineata si sunt sigura ca vor ramane cu tine. Sa fii relaxata si optimista!
KoraPop eu am avut de 2 ori infectie urinara in ultimul an. Prima am tratat-o cu Zinnat si a doua cu gentamicina injectabil. Gentamicina e dureroasa si am facut niste hematoame de la ea...cred ca am speriat-o pe cosmeticiana.
Andrada
galuscuta spune:
Sheritra - de ziua indragostitilor??? tre' sa sa prinda macar doi .sa te vadde ziua femeii,ai inteles?
Moniland - ce-ti fac foliculi ?daca n-o crescut destul papa un pic de drojdie
I-os in asteptare....si astept....si astept ...de nu mai pot
galuscuta
sisly spune:
Nu stiu cum sa ma prezint. Scriu atat de rar incat de fiecare data tb sa ma prezin intr-un fel.
Hai sa zicem ca sunt si eu o aspiranta la bebe care a facut un FIV nereusit la Medsana in feb 2006 si acum unul in Germania ..se pare tot nereusit..joi voi afla sigur.
Deci atat anul trecut cat si anul asta valoarea BHCG a fost 8 , acum 7,9 mui/ml.
Anul trecut in ziua 10 aveam 8 mui/ml iar in ziua 14 zero mui/ml
Anul asta nu stiu cum sa contorizez: punctia a fost pe 29 ian, transferul pe 02 feb iar BHCG pe 13 feb 7,9 mui/ml( minim este 10 mui- asa scria e fisa de analiza). Doc mi-a spus sa repet joi.Deci sa consider 14 zile incepand cu punctia sau cu transferul?
Au mai fost fete cu valori BHCG sub 10? Totusi daca nu e zero tot e ceva, nu?
In plus mi-am facut si estradiolul si progesteronul la cererea doc-lui
estradiol: 385,2 pg/ml
progesteron: 8,5 ng/ml asta in conditiile in care iau cate 6 ovule utogestan pe zi.
Este valoarea progesteronului normala sau prea mica? Doc n-a spus nimic. Ce parere aveti? Sa fie o deficienta de progesteron?
Ma gandesc la toate fetele care sunt acum in focuri si le tin pumnii,
Cu drag,
sisley
Moniland spune:
sisly, daca te uiti pe prima pagina a subiectului FIV gasesti un link cu beta hcg. Tabelul acela indica ca fiind sarcina >3 mlu/ml. Eu am facut testul la 14 zile de la ET si a fost 0,1 fata de cat imi era trecut pe buletin ca valori normale 95-750 mlu/ml. Progesteronul l-am facut la 7 zile de la ET si era 24,39 ng/ml, influentat bineinteles de cel 6 ovule de utrogestan luate zilnic.
Eu zic sa repeti beta hcg la 14 zile de la ET. Valorile pe care le ai ori sunt influentate de pregnyl, ori este o sarcina.
Iti tin pumnii sa fie sarcina.
Monica
M Oana spune:
Hola! Ploua in capitala, ploua peste FIV-ul nostru numa' cu vesti nedorite, dar iese el si soarele!
Lianooo nu mai aud nimic de prin Oltenia.... Ploua si prin acele zari sau astepti cumintica sa ne dai vesti de bine?
Andrado mi-e dor de intalnirea de la Dantes, cand inca nu eram in sesiunea FIV-ului si asa frumos visam toate si asa frumos parea viitorul. Acum stam si asteptam rezultatele si incasam note proaste, desi stim cat ne-am chinuit si cata materie am bagat in noi......
Stu, manca-te-ar mama explicatia ta m-a facut sa ma inrosesc mai putintel in dimineata asta. Prima injectie am prestat-o in emisfera dreapta a abdomenului si cum am prestat, cum am simtit pielicica mea sensibila ca se zbarleste de la noutatea ce o primea.
A doua zi, am testat emisfera stanga si a facut si ea boticul de rigoare, ca n-a mai gustat injectii pana acum si, ca o novice, s-a inrosit. Azi am repetat figura pe partea dreapta si deja roseata a fost diminuata si a trecut si mai repede, ca doar se invatase cu licoarea cea noua, nu o mai privea ca pe o straina.....
Sau poate gasisem eu o explicatie in cuvintele tale si creierul meu nu s-a mai panicat si nici burtica nu s-a mai colorat?!
DanaP eu cu dintii am incurcat-o rau toamna trecuta. Ma durea toata dantura si se mai revoltau si gatul si urechea si sinusurile, tanti Stu stie...... Era o revolutie generalizata, pe care nu am linistit-o decat dupa ce am scos maseaua de minte, care se spune ca da cele mai ciudate dureri, de banuiesti tot organismul si numai dinspre zona ei nu banuiesti nimic. Cat despre durerile osoase de la diphe am citit ca poti avea, de aceea se si prescrie calciu in perioada asta.
Pana acum, raportez, simt cum se lucreaza pe ovare, simt ca in cateva zile ma va vizita si CM-ul, asa ca sunt in parametrii, nu detectez inca nici o panica la bord..... Dar stiu ca se ascund ele pe undeva, asa ca imi pastrez vigilenta treaza......
Anyko raspund si eu ca si fetele: doctora Cocei e no 1.
Sisley in 14 ani de asteptare nu am ajuns pana la testul betaHCG, am tot ramas repetenta, insa am impresia ca prin Romanica daca ai peste 5 in saptama 3-4 e o posibila sarcina. La FIV insa saptamanile se numara diferit, se ia in calcul prima zi de CM, dar se mai adauga cateva, caci zilele dintre punctie si ET valoreaza ceva mai mult.
Andicule parca tu stiai mai multe despre acest calcul, ca eu pana acolo nici n-am visat pana acum........
Sherica ramane cum am vorbit inainte de acest mesaj si cum termin de trimis mesajul ne continuam discutiile, daaaaa..........
Nebunatico, primeste de la mine niste petale de trandafiri in apele sfintite in care iti scalzi trupul si cugetul in aceste momente pline de poezie si armonii ingeresti
Ioanatugs spune:
Sheri draga, multa bafta maine la ET, ce zi frumoasa s-a nimerit! I-ti tin pumnii sa se indragosteasca cei trei puiuti de burtica ta si sa nu mai iasa decat peste 9 luni.
AndradaP. i-mi pare tare rau ca nu au rezistat! Sa nu-ti pierzi speranta iubita!
M_Oana multa bafta la tratament, sa rezulte multe oute bune!
Lachione
poze
andicu spune:
Salut si eu FIV-oasele dragi!
Sheri, bafta multa maine! sa te vad bortoasa ca mine peste 2 saptamani si ceva! tin pumnii strans!
Andrada, imi pare rau pt embrionasii tai! nu-ti pierde speranta, la multe fete a2a incercare a fost cu noroc!
Anto, multa bafta de data asta! sa fie intr-un ceas bun si cu minim un bebe!
Oana, mult succes cu tratamentul, sa rezulte productie frumoasa si embrionasi atat de jucausi incat sa se prinda din prima la tine in burtica! cu socotelile de sarcina dupa ET, mi-a zis dr mea sa scad 16 zile din ziua ET-ului si rezulta un fel de UM. Sau, a2a varianta, ziua ET + 14 zile iese varsta sarcinii; nu coincid perfect, dar in sarcina 2-3 zile diferenta chiar n-au importanta.
Moni, spor la ingrasat foliculii si sa aiba cat mai multi puisori!
Noi suntem bine, bebe da din picioare si am inceput sa-i simt in palma vibratiile . Am fost un pic racita, acum sunt aproape gata si-mi vad cu spor de servici. In rest, toate bune si frumoase, asa sa va ajute DD si pe voi!
Andicu 18+
Poze cu burtica
Dariela spune:
Multumesc frumos, fetelor.
Ca de obicei raspundeti super repede. Cred ca trebuia sa intreb mai demult nu de alta dar maine merg sa vb cu dr si cred ca o sa incep stimularea. Daca nu uit (cand intru in cabinet parca uit si cum ma cheama!) o sa intreb si daca sa iau Maca. Am constat in timp, ca ei parca nu prea au incredere in produse de genul acesta dar pe de alta parte nu imi vine sa iau fara sa-i spun . Oricum am o noapte la dispozitie sa ma gandesc si daca va fi tot o sa cumpar pentru sot (macar de astea sa ia si el la cate injectii fac eu....)
anyko spune:
Oana M. si Andrada va multumesc pentru sfat
Sheri iti tin pumnii maine si cred ca finalul va fi cu II
Oana pe tine te-am urmarit cu mare interes, deoarece eram cam in aceasi situatie, insa tu ai reusit sa scapi de histeroscopie.
Si in cazul meu dr. Moisa a insistat asupra prof-lui sa trecem direct la tratament insa fara succes
Va doresc tuturor noape buna!
anyko
Delia21 spune:
Liliana,eu zic ca e de bine cu valoarea aia......pe cand ajungi la doctor ca sa stim daca e un puiut sau 2?
Lachi,ma bucur sa aud vesti bune de la voi!!!Eu pu pariu ca e un baietel si o fetita!Cine mai pariaza si cat?Andicu,pup baietelu innotator si miscator!Hai ca te apropii binisor de jumatatea drumului.Te-ai gandit cum o sa nasti,vaginal sau cu cezariana?Esti la un doctor de incredere si de care se zic vorbe bune,da?Pe mine ma fierb astia la foc mic......in functie de rezultatele de la testele de azi......s-ar putea sa fac Et-ul peste o luna caci.....nu stiu ce nu le iese la socoteala cu analizele mele