FIV 103
Raspunsuri - Pagina 22
antosit spune:
Lachi, Pussi multumesc! Mai am insa o mica (mare !) problema pe care sper sa ne ajute DD sa o rezolvam!Noi ne-am facut un calcul cu bani si eram pregatiti pt. aprilie- mai, acum trebuie sa recalculam bugetul si sa vedem de unde scoatem !
Moni bafta si tie, tin pumnii si trebuie sa fie bine!
Anto
anyko spune:
Fetelor, medicul i-a dat sotului meu pentru maca, potent pawer, acid folic vit E+A, vit C, miopeptid, detralex pentru circulatia periferica si aslavital. Sper ca datorita tratamentului se vor gasi in ziua punctiei cativa de toata frumusetea,
buni de pusi la expozitie.
Insa in cazul embriologului nu stiu cum sa procedez, cred ca ar fi bine sa discut cu el inainte de ziua punctie! Voi ce spuneti,
sa-l intreb prof.M pe cine imi recomanda sau as putea sa mi-l aleg eu? Va rog sa-mi dati o mana de ajutor!
Oana, Pussi, Mariana, Dana, Moni, Kora, Delia va doresc din tot sufletul sa aveti super productii!
Andrada.P spune:
Lachi multumim pentru info de AH!
Aniast72 multumesc pentru incurajari! Am sa o iau de la capat si am sa reusesc. Doar ti-am promis ca-ti fac cinste!
Antosit bafta multa!
Anyko recomand embriolog Cocei si cred ca e bine sa vorbesti si inainte cu ea.
Andrada
Sheritra spune:
Hello bambynelor,
Sunt intr-o stare mult mai buna decat ieri si alaltaieri, asta datorita prietenelor care m-au sunat si m-au imbarbatat, si a sotiorului, si desigur si a voastra.
Au fost ateva zile negre, dar au trecut, din frumoasa mea productie au mai ramas trei embrioni, s-au dus ca cei zece negrii mititei pe rand, intr-o degresie matematica nelineara si neuniforma. Cauzele sunt gigeii nostrii rai si incapatanati, si mana Dascaleacsai, care nu se aseamana deloc cu a dragutei de Cocei. Cel putin asta este parerea mea.
Dar poate ca va fi norocoasa, cine stie. O voi ierta atunci, normal. Habar n-am nici in cate celule sunt si ce calitate, nu mi-a spus, n-am intrebat, nici nu conteaza. Ce-o fi o fi.
Pacat ca m-am umplut de hormoni si pastile pt ca la sfarsit sa raman doar cu atatia cat produc si pe cale naturala, nestimulata.
De cate ori am vorbit cu ea se lua cu mainile de par si sa ma rog, ca sunt gigeii vai de capul lor, bla-bla. Si la Cocei au fost la fel, dar nu mi-a pierdut niciunul.
M-au sunat sa fiu maine la 07.15 la Giuly.
Dar acum sunt optimista, au fost multe succese cu trei embrionasi la noi in ultimul timp, poate va fi si la mine.
Mi-am facut injectoarele cu progesteron, am luat tromboasul, am mancat o ditamai saorma (iar acum stau cu burta in sus ca un gansac indopat), deseara ma spal, ceva prostii, pun extraveralul la capataiul patului (sa-l iau maine la prima ora) bagajul la usa si vira si la gara!
Anto, felicitari, sa fie cu noroc!
Lachiut, am venit din control, nu am lasat dare de lacrimi in urma, dar nici suspine. Nici eu nu mi-as dori sa-mi fi fost sefa, ai-ai-ai untul scoteai din mine, slabeam naturel in doua luni manchin ma faceam !
Andrada, fruntea sus, anul asta, cum spunea si Lakiut, dam lovitura, nu ne lasam !
Oana mana usoara la injectoare si lasa rusinea la o parte, nu te mai inrosi din orice fleac!
Liana, cum merge treaba, bine ?
Va pe toate si la mult vesti bune!
Sheritra
Moniland spune:
Sheri, sa dea DD sa se dezvolte bine cei trei embrionasi ca daca isi fac treaba bine nu vei avea nevoie de altii.
Bafta multa la ET!
Monica
pussi spune:
Shericutunul si bun!!! Dar la tine sigur vor fi 2 si buni si dragostosi de burtica mamicii lor... Deci pe 28 ..sau pe 01.03.2007 de MARTISOR te astept cu . Pana atunci iti tin pumnii!!!
PUSSI
nucutza spune:
Mey, Sheri, las ca vezi tu ce tripleti ai sa faci de data asta! Si madam Dascalescu, cum isi permite ea sa insulte frumusete de ? Nu stie ea ca tre sa vb frumos cu ei si sa se poarte cu respect? Da daca are mina buna ca la Lachi , o iertam!
dana p. spune:
Shery, chiar daca sunt putini, conteaza sa fie buni.Ai avut randul trecut 8 si n-a iesit nimic, poate de data asta iese un sau chiar , ca nu conteaza cantitatea ci calitatea. pentru o fata curajoasa.
Dariela spune:
Buna fetelor!
Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine cum e cu MACA? Care este denumirea oficiala? Din discutiile voastre am inteles ca ne ajuta atat pe noi cat si pe sotii nostrii. Noi mai avem doar 15-17 de zile pana la punctie cred, dar macar sa stim daca mai e cazul sa luam!
La mine este ziua a 12-a de inhibare si duminica (cu o zi mai devreme) au venit si rusii. De obicei aveam in a II-a zi o stare supernaspa si imi era foarte rau, acum nu am mai avut nimic. Sa fie din cauza inhibarii?
Pentru fetele care fac FIV la Giulesti, in ziua punctiei 300 din cei 1400 euro trebuie sa fie in valuta. Ei se restituie daca nu se ajunge la ET.