FIV 103

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ok cris...intreab-o sa-ti zica asa amnuntit...oricum sper sa nu mai fie nevoie de ovulatii duble si sa raminem gravi

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Carry poti sa-mi trimiti PN sau e-mail si iti raspund cu placere la orice stiu in legatura cu dr. Codreanu. Iti tin pumnii si iti doresc aceleasi rezultate bune ca in cazul meu.
Succes tuturor!

Teodora
11+
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Marrina mie mi-a dat d-na Matei ( dansa este biologul si totodata embriologul cu care voi face FIV) sa iau vitamina E + vitamina B6 ( 6 saptamanai) si vitamina C, acid folic si aspenter pana aproape de punctie.Din fiecare cate o pastila pe zi.Eu mai iau pe langa astea 1 pastila/zi de ca+mg+se+zn - toate intr-o pastila de la Harmony line.Luasem si maca 1 pastila / zi o saptamana ,dar d-na Matei mi-a interzis sa mai iau.....totusi la stimulare cred ca voi lua indiferent de ce va mai zice.

Deci pot sa iau vitamina B, E, C, Ca+Mg+Zn+Se si Aspenter si in timpul inhibarii si apoi si in timpul stimularii?
Daca afli cum poti procura progesteron injectabil spune-mi si mie. Si eu vreau sa fiu sigura ca il am langa mine. Mai ales ca dupa ET voi fi in concediu si acasa nu am net asa ca nu pot sa ma consult cu voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Marrina mie mi-a facut aceasta schema deoarece valorile de la cuagulograma , unele dintre ele erau cu putin peste linita superioara sau cu putin sub limita inferioara.Vitamina B6 si E trebuie sa le iau 6 saptamani, nu mai mult.Daca vrei sa iei vitamina E forte in loc de vitamina E simpla nu iei mai mult de 10 zile.Vitamina C si acidul folic si pastila de ca+mg+zn+se poti sa le iei pana la punctie.Aspenterul trebuie sa il iau la fel pana aproape de punctie.
Eu te sfatuiesc sa vorbesti intai cu medicul tau ce sa iei.Acid folic trebuie sa iei,vitaminele C si ca+se+zn+mg poti lua cate una /zi,dar restul( B6, E si aspenter ) mai bine ceri parerea medicului tau.
Mult succes!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Fetelor,
m-ati bagat in ceata cu rushii in perioada inhibarii. Eu am inceput inhibarea in ziua 2 a CM. Sa ma astept sa apara rushii iara????

La punctie trebuie sa merg la Giulesti cu bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la munca? Si atunci duc si consimtamintele (2 exemplare?) si protocolul financiar?

Kora Eu ma mai intalnesc cu dr. doar in ziua 10 de inhibare (joi) si as incepe sa iau de pe acum ce e indicat. Acid folic iau oricum, mananc portocale si alte fructe deci cred ca vitamina C iau suficienta. Mai e problema cu Aspenterul la care chiar nu stiu daca sa iau sau nu. Valorile de la coagulograma erau in limite (parca la limita de jos). Maine le iau la mine si le scriu. Poate ajuta o comparatie. Vitamina E am luat 1/zi pana am inceput inhibarea ca n-am mai avut curaj dupa aceea. Iar Magneziu cred ca pot sa iau (am citit ca si Sheritra a luat). Deci incep de azi cu 300 mg/zi.
si multa bafta!

madalina28 Nu te lasa invinsa! La congelat sigur e embrionul castigator!

carry Sa te ajute Dumnezeu sa fie IA cu noroc si sa nu mai fie nevoie de FIV.

nucutza Nu stii cand e reluarea la emisiunea de pe NG?

Dariela Bafta la puiuti!

piticul Daca ai alizele hormonale, HSG, spermograma, eventual laparoscopie recente atunci s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa le repeti. Iar restul analizelor le faci cam in 2 saptamani. S-ar putea sa fie nevoie de histerografie de control. Eu m-am prezentat cu aproape toate analizele si am inceput inhibarea in ziua 2 a CM, cand am fost prima consultatie pentru FIV. Bafta!

anyko si bafta!

Moniland Bafta si tie! Sa fie multe capetenii intre foliculi!

pussi Succes!

vigi_lentu Bafta la ET. Sa fie cu .

mihuta Bafta in Turcia. Sa vii cu .

dana p Cu bulele de aer e usor. Cand aspiri solutia (dupa dizolvare) in seringa ai grija sa tii flaconul in sus si n-are cum sa intre aer in seringa. Daca totisi se intampla impingi din nou solutia in flacon si o iei de la capat cu aspiratul. Si dupa aceea scoti aerul usor din ac pana apare prima picatura in varful ei. Sa fie cu noroc!

zouzou

Fetelor, stiti sa-mi explicati cum imi pot face semnatura sa apara colorata sau cu alt font pentru ca in profilul personal unde o pot modifica vad ca nu poti seta culori si fonturi. Multumesc.

A, si am aflat un numar de telefon de la Centru de Planificarea Familiei din Chisinau: 0037322564056. Profesor dr. Viaceslau Moshiu. Mi-a zis o cunostinta ca ar avea rezultate bune si multe romancute de pe aici ar merge si acolo. Poate intereseaza pe cineva.

Scuze pentru ca m-am intinssssssssss. tuturor.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

pe fuga sa va salut!
Sheri, Moni, Pussi, MOana ...si toate fetele in focuri va tin pumnii!
Liana un special pt. tine si sa nu ne mai dai emotii!
Fetele noi venite multa bafta si sa fie cu reusita!
Madalina !
Eu azi merg la dr. sa vedem ce imi propune !

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Kora,si eu am probleme cu timpul QUICK si INR-ul
Quick-15,4sec/62% - val.normale 10,6-14,7 sec/70%-130%
INR- 1.46- val.normale 0,8-1,3.
Probabil din cauza asta am avut sangerari

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Shery, ce faci, cum stai cu embrioni?
Vigi,lasa ca daca se divizeaza toti 5 si sunt buni se pot prinde doi deodata si e foarte bine. Lachi a avut 4 embrioni pusi si acum este insarcinata cu gemeni.
Marrina,am vorbit cu Lachi, si ea mi-a spus ca pot sa intorc seringa invers si bula aia de aer se plimba si iese la suprafata si pot s-o imping afara, si asa am facut si a fost bine.Prima data am facut cum ai zis tu, am introdus din nou serul in flacon si am luat-o de la capat.

Vroiam sa va intreb daca cumva de la dipherelin te poate doare dantura, ca pe mine ma doare toata dantura si nu stiu de la ce, ca in curent sau in frig n-am stat si nici rece, nici fierbinte n-am mancat???? Poate raman fara dinti ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

dana, ai vreo carie ascunsa (poate sub vreolucrare) si iti iradiaza durerea de nu o poti localiza
sigur e de la o carie/granulom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Dj mama, asa m-am gandit si eu ca o fi de la vreo carie ceva, dar pe mine ma doare toata dantura si sus si jos si in stanga si in dreapta.Nu cred ca de la o carie te dor toti dinti si toate maselele.

Cred ca ma duc la un dentist sa vada ce am, dar oare are ceva daca-mi repara ceva pe-acolo acum cand am inceput tratamentul de inhibare si dupa aia de stimulare??

Mergi la inceput