FIV 103
Raspunsuri - Pagina 16
dj_mama spune:
dana, eu am patit asa o nevralgie generala de ma durea asa cum descrii tu;
va trebui stomatologul sa dibuie ceva fara radiografie (ii spui si tu ca s-ar putea sa fii insarcinata si nu faci ca sa-l obligi sa constate pe metode clasice);
dar analgezice ai voie sa iei, nu?
ia si tu la ciocanit dinte cu dinte si vezi dc simti la vreunul ceva mai acut; dc incep sa te doara si urechile, e sigur de la dinti
Moniland spune:
Degeaba am tot asteptat-o pe Sheri sa scrie, cred ca era ocupata . Era dupa punctie si inainte de ET si dupa ultima moda .
Eu m-am intors de la dr. si voi continua stimularea nu se stie pana cand .
Pe ov stg. am 1 de 15; 3 de 13-14; 6 de 10-11.
Pe ov dr. am 3 de 14-15; 3 de 12-13 si 8 de 10-11.
Probabil ca nu-i va astepta si pe cei mici sa creasca si se va baza pe cei 10 mai mari. Cei mici sa fie bonus .
In concluzie miercuri din nou la eco. Si eu care speram ca ziua indragostitilor sa o sarbatorim intre punctie si ET
Monica
galuscuta spune:
Moniland - eu ca sa-ti creasca foliculii
Pussi - i-mi pare bine ca incepi
Pup toate fetele
galuscuta
carry spune:
DJ Mama...multumesc ptr informatii
Marrina..iti multumesc si tie, eu nu-mi mai fac demult sperante la IA, ultima am facut-o doar ptr a nu fi o luna pierduta. Tie iti urez bafta multa, sa fie cu noroc FIV-ul
La fel le tin pumnii tuturor fetelor !
Daca as mai afla ceva informatii despre dr Codreanu, m-ar ajuta f mult
De ce se spune ca sunt mai multe sanse la al doilea FIV, nu stiu de unde am eu aceasta informatie si nu stiu cat e de reala. Stiti ceva despre asta ?
KoraPop spune:
Crisnu stiu daca de aceea ai sangerat,dar tu ar fi trebuit sa iei cum mi-a prescris si mie aspenter,vitamina B6 si E sase saptamani, nu ti-a spus nimic doctorul cand a vazut analiza de sange?Nu e nimic grav,dar e bine sa iei inainte de peocedura acest tratament,mie mi-a zis d-na Matei ca e pt a evita tromoflebita ,a pregati sangele mai bine pt sarcina.Pt. ET-ul care il vei face ai putea lua de pe acum ce am scris mai sus,dar in prealabil vorbeste totusi cu doctorul tau.Eu nu iau nimic decat ce imi spun doctorii,asa sunt invatata de tata care e medic de familie.
Kora
saftoiu_gina spune:
Buna fetele.
LIANA iti tin pumnii sa fie bine . de la noi.
DELIA ,MONILAND ,SHERI MULTA BAFTA .
Bafta si celorlalte fete care sunteti in tratament sau asteptati cele II liniute.
-----------------------------------------------------
GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
pussi spune:
Madalina28, Mirela 1, Moniland, Cristinici, Marrina, antonis, galuscuta la atatia pumni stransi...trebuie sa iasa cu ochisori
MonilandAm inceput cu AC sambata fiind Z2 de CM...nu stiu inca pentru cat timp le iau(randul trecut am luat 18 pastile)..acum am pe 27 urmatoarea vizita. Inca mi-e greu sa anticipez cand va fi stimularea..oricum mi-am calculat varianta maxima ca timp si ET l-as face pe 24.03, dar depinde de foarte multe!!! Ti-e bafta la eco miercuri..oricum ai zeze apropiati ca marime si are din ce alege!!!!Tin pumnii stransi
De shericutnicio veste????? Iti le-am dorit sa fi prins si ei ceva la interval... sa li se rupa coditele si sa le creasca capurile....si la ora asta sa ia deja embrionasi multi si bine divizati
antonisTin pumnii sa fie bine azi la dr.
Madalina28de ce vrei sa faci ET numai peste 3-4 luni??? Sunt curioasa..asa ti-a recomandat dr. sau tu vrei asa??
pupici la toate
PUSSI
madalina28 spune:
PUSSI vreau sa ma refac fizic si psihic,nu vreau sa urmez tratamente naturiste sau alte cele ci pur si simplu sa ma refac.Poate dc sunt mai linistita o sa fie mai bine,eu dau vina pe durerile si contractiile pe care le-am avut dupa hiperstimulare care au mai durat 2-3 zile dupa ET.Astept sa treaca 3-4 cicluri normle si apoi vom vedea.Maine o sa ma progamez sa vb si cu dr. sa vedem ce sfat imi da si el.
MONI tin pumnii stransi si sa dea Dumnezeu sa spargi gheata cu reusita ta.
CRIS tu cand mergi la consult la dr ta?????
MADALINA
M Oana spune:
Desi straluce soarele in ecranul meu, ca-ntr-o superba zi de primavara, vestile din toate zarile FIV-ului nu prea sunt de bine, dar asta-i viata, cand ne ridica, cand ne da cu capu' de caldaram.......
Madalina
Mirela 1, da, am facut acum 2 sambete prima injectie singurica, cu solventul de la menogon, ramas de la Sherica. A fost o injectare perfecta, nu ca cele 2 de ieri si de azi.
Cu bula de aer am fost scolita bine, peste tremuratul manii am trecut cu brio, chiar si emotiile au stiut sa stea in banca lor si sa nu se arate decat sub haina lor constructiva, insa dupa ambele injectari am dat-o in iritatie a zonei cu pricina.
Din zona in care introduc acul, pe o suprafata de 4-5 cm m-am trezit si ieri si azi dimineata cu o iritatie rosie, care m-a cam pus pe ganduri. Desi iritatia trece in maxim o ora de la injectare, stau si ma intreb cum voi face fata la menogon, gonal F, progesteron, gravibinon......
Shery a aflat de la Cristinici ca iritatia mea s-ar datora faptului ca nu posed un colac destul de gras pe burtica, fapt pentru care ar trebui sa nu introduc acul la 45 %, ci ceva mai perpendicular pe abdomen......
Pana la injectia cu nr 21 sper sa scap de roseata de dupa intepatura si sa invat cum se face, fara a-i pica prost abdomenului meu, care capata niste pete de roseata , de la stangaciile mele medicale.......
dana p. spune:
Oana, sa stii ca si eu ma inrosesc pentru o jumatate de ora, si eu am un colac mama,mama..Am vorbit cu Lachi, si mi-a zis ca este normal si sa nu-mi fac griji.