FIV 103

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Madalina, imi pare rau. E bine ca mai ai embrioni congelati, poate acolo e bebele tau.

Pussi, fii optimista. Promit sa fiu si eu.

Anyko, bine ai venit si mult succes la FIV.

Fetelor spuneti-mi si mie de cat timp de concediu medical e nevoie? Voi cat v-ati luat? Intre punctie si ET ati mers la serviciu? Si mai spuneti si ce scrie pe hartia de concediu medical? Inainte nu-mi faceam probleme cu serviciul dar acum s-au petrecut niste schimbari si nu mai vreau sa se stie ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, . De abia astept. Tu ai inceput deja cu AC? si pe cand preconizezi stimularea?

Mirela1, eu intre punctie si ET m-am dus la lucru. ET l-am facut intr-o zi de vineri si am stat acasa in acel we iar de luni m-am dus la serviciu. Eu nu mi-am luat concediu medical. Dar nu am reusit si sunt convinsa ca nu aceeasta a fost cauza nereusitei.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Madalina28,Of ,of imi pare tare rau ca nu ai reusit nici tu, stiu prin ce treci ca am trecut si eu prin asta de curand .

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Mai fetelor pai pana la urma cum e ?hai la mine a fost endometru de vina da la Madalina?, care mai pot fi cauzele de nereusita? ca eu sunt botoasa rau.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vigi_lentu spune:

Salut stimabilelor,

Multumim pt urari.
Am terminat astazi cu recoltatul. Rezultat 5 ovucite bune si sa vedem gigei ca sunt cam ametiti. Asa de ametiti incat se pare ca nu cred ca avem ce congela, dupa spusele embriologului. Asteptam maine si poimaine sa vorbim cu embriologul. Eu sunt foarte optimist, ati auzit pe cineva care nu a ajuns la embriotransfer
Cred ca a fost bine totusi ca am nimerit duminica. Nu am fost eu de prea multe ori pana acum pe la Giulesti, dar tind sa cred ca este mai liniste decat in cursul saptamani. Vom vedea.
Multumim inca odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

CRIS nu stiu care au fost cauzele eu am m-am uitat azi in dosar si am avut endometrul la ET 12.5,iar celelalte valori mi-a spus ca au fost super bune.Chestia ca nici nu s-au prins vreun pic asta cred eu valoarea mea fiind de 0.00 in ziua 11
Mergem mai departe poate din cei 7 mititei unul o fi al meu totusi.Oricum eu nu vreau sa incerc acum mai astept sa ma refac fizic dar mai ales psihic.Cat as vrea sa par de tare m-a afectat destul de mult.

MADALINA

Mergi la inceput

Madalina, e normal sa fi afectata, dar si pe tine cred ca te ajuta faptul ca mai ai embrioni la congelat.
Hai ca o sa reusim si noi pana la urma sa fim

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Madalina28 imi pare foarte rau pentru nereusita
Cred ca voi incepe protocolul lung, asta inseamna cam la inceputul lui martie,pana atunci trebuie sa mai fac o histeroscopie de control
Am mai facut una prin 2003 dar cu anestezie generala,de la voi am inteles ca la Giulesti se face fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Madalina,un pup mare de la mine si ma bucur ca ai hotarat sa iei o mica pauza sa te refaci.Trebuie sa fie bine data viitoare!!!Cred ca si stresul are un cuvant de spus.Eu una ma stresez de numa caci nu imi mai vin rusii asti odat,offfff,ce nervi am,dar asta e alta poveste.Deci eu aviu rusi pe 27 dec pt 3-4 zile si.....din motive neelucidat de mine,apoi am sangerat usor de pe 4 ian pana pe 25,deci normal ar fi fost sa am rusi dupa 1 feb.....oricum sunt tare bulversata si ma stresez....caci eu in ianuari anul viitor as fi vrut sa incep scoala si daca bebe vineabia in nov-dec......asta e,pe toate nu le pot avea.Te pupam si sa ramai tare pe pozitie,fii optimista si gandeste pozitiv!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Madalina28 iti doresc ca DD sa te ajute sa fii tare si sa mergi inainte,sunt sigura ca la fel ca si Cris nu vei abandona,ci dimpotriva vei persevera pana cand vei avea puiutul tau in brate!
Sheriiiiiiiiiiii astept vesti de la punctieeee!!!!!

Kora

Mergi la inceput