FIV 103
Raspunsuri - Pagina 12
Moniland spune:
Dana, fiecare organism reactioneaza altfel la tratament. Eu spre deosebire de Aniast am facut 14 zile de inhibare dar o lungesc cu stimularea. Sunt in ziua 11 si e posibil sa fac 14 zile. Cu diphereline 0,1 mg in total inhibare + stimulare voi ajunge la 4 cutii (28 fiole).
Bafta multa si sa ai rezultatul asteptat.
Monica
cris86 spune:
quote:
Originally posted by madalina28
MIRELUS asa am facut stiam dar oricum un sfat cat de mic e binevenit pana acum am luat 6 oral pana diseara o sa iau 10 oricum stau in pat.Maine o sa ma duc sa fac B-hcg la Clinica Victor Babes apoi o sa merg la dr cu rezultatul ca maine e in spital doar face Sheri punctia.
Va multumesc tuturor si sper in continuare ca maine sa vin cu o veste buna
MADALINA
Madalina tin pumnii astazi sa vi cu vesti bune
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
dj_mama spune:
Mihuta, in locul tau mi-as face direct bhcg ca sa stau linistita; testele dau erori
Dr. Codreanu m-a vazut o data si pe mine in lipsa Cocei; este singura care mi-a scris cu lux de amanunte tot ce a constatat ecografic si a si stat de vb. cu mult calm; mie mi-a placut desi spune lucrurilor pe nume dar aici nu tr. sa ne imbatam cu apa rece
anyko spune:
Buna fetelor,va urmaresc de mai bine de un an si de aceea indrasnesc sa ma alatur voua.Iata pe scurt povestea mea:sunt casatorita de 11ani
in primul an de casnicie am ramas insarcinata vestea am primit-o cu mare bucurie,insa fericirea nu adurat decat 9luni si 3zile,deoarece baietelul nostru a murit.Au urmat vreo doi ani in care nu am mai avut
curaj sa mai incercam.Cand am simtit ca suntem din nou pregatiti au inceput sa apara semne de intrebare, astfel ne chinuim de 8ani sa avem un copil.Am facut foarte multe investigatii pe la diversi medici din oras,acum 4ani am ajuns la Polizu la prof Banceanu care mi-a spus ca sunt ok, insa sotul a fost procopsit cu oligoasteno-
spermie.Orice tratament a fost in zadar si astfel am ajuns la Giulestila dr.Moisa cu care am facut 2IAS iar acum avem un nr. de dosar cu recomandarea fiv+icsi.
Am invatat multe de la voi in timp ce v-am citit,m-am bucurat pentru fiecare reusita,am simtit durere in suflet atunci cand au fost esecuri.
Moniland spune:
anyko, bine ai venit la
Imi pare rau pentru pierderea suferita.
E totusi bine ca s-a inventat "eprubeta" si asa putem avea copilasii doriti.
Cand vei incepe tratamentul?
Mult succes sa ai!
Monica
madalina28 spune:
Fetelor am facut astazi B-hcg valoare 0.00,am intrerupt tratamentul si voi incerca cu embrionii congeleti dar nu acum ci peste vreo 3-4 luni.Curios este ca doar ieri am plans si m-am jelit astazi imi ardea chiar de glume si sotul meu s-a mirat,eu sunt o fire mai sensibila.
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine.
Le tin pumnii celor care sunt in focuri.
MADALINA
Moniland spune:
madalina28, ce rau imi pare .
E foarte bine in schimb ca ai acei embrioni congelati. Cand vei fi pregatita sa-i readuci la viata iti doresc o super reusita.
Monica
pussi spune:
madalina28imi pare rauImportant e ca ai puterea sa privesti spre viitor. Esti o luptatoare si in final va fi bine
Mirela, crisSa dea DD sa fie cum ziceti voi...sincera sa fiu, mi-e groaza de un nou esec..o sa pot sa trec peste el...dar o sa-mi fie frica de runda treinu o s-o mai privesc cu bucurie.
Moniland ..asa e bine??? Cea cu caruciorul e Andicu
PUSSI