FIV 103

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Pussi, bafta si sa fie cu noroc.
Vigi_lentu, bafta si voua si sa se incheie cu II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

vigi, bafta multa!
mihuta, in mod normal nu se incepe stimularea pana nu-ti vine CM. Mie dr. mi-a spus ca daca intarzie mai mult de 3 zile sa-l sun. La primul tratament mi-a intarziat din cauza unor chisturi care au trebuit punctionate. La al 2-lea si al 3-lea mi-a intarziat doar o zi. E posibil sa se prelungeasca perioada de inhibare din aceasta cauza. Daca nu vine ma refer. Tin pumnii pt. ca stiu cum e. Si sper ca din Turcia ne mai scrii.
zouzou, asa e mai am un pic. De abia astept, si stii ce mai astept sa vina vara si sa citesc o carte pe terasa .
Pussi, super! Deci ramane valabil, la vara impreuna pe faleza sa ne plimbam burticile .
Dariela, inseamna ca va inmultiti de-a binelea
Dana, multumesc

Si o incurajare pentru Sheri

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Sheri,,bafta multa

Pussi,sa fie cu noroc si sa se lase cu

Liana,Madalina ,tin pumnii stransi

vigi_lentu, bafta multa astazi la punctia testiculara

DanaP,Moniland,zouzounaki, si va tin pumnii

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

dana.p, dupa cum spuneam mi-a venit ciclul in a 15 zi de inhibare. Am continuat cu diphereline 1 fiola pana in Z22 cand am inceput stimularea (menogon 3 fiole) si am injumatatit diphereline-ul. Stimularea a durat 11 zile, apoi in a 12 zi - pregnylul si la 2 zile dupa, punctia. Deci am avut 26 1/2 fiole de diphereline in total. Bafta multa
Pussi, nu ma supar ca ai furat pontul, chiar m-a amuzat teribil. Ideea mai era sa se faca integrame cat mai simple sa fie rezolvate repede si sa-ti dea un sentiment de bucurie, ca dupa o realizare...si evident...sa-ti tina mintea ocupata Bafta multa la noua incercare.

Andreea 10+

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt in ceata,am vorbit ieri cu Doctora si nu ma lasa sa iau Maca,

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Aniast, multumesc de lamuriri.E bine sa stiu cat dureaza tratamentul ca fiind din provincie, cand vin in Bucuresti sa-mi mai procur injectii sa nu raman fara, ca de aici n-am de unde sa le iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cris, ti-a zis si de ce, ca totusi este un medicament naturist care face bine si pentru alte lucuri nu numai pentru fertilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,
Vreau sa va intreb si eu cate ceva.Sunt si eu o aspiranta care, probabil, se indreapta cu pasi repezi catre FIV.Va rog sa imi spuneti cat dureaza toata procedura, de la inceputul analizelor si depunera dosarului pana la punctie si asezarea embrionilor in burtica.Si cat costa integral (in tara) cu tratament si toate procedurile.Eu cred ca o sa-l fac pana la urma la Giulesti, cu profesorul Bogdan Marinescu.Am o vara libera la dispozitie si ma gandeam ca nu are rost sa mai pierd timpul (ma apropii de 34 de ani), mai ales ca nu ar mai trebui sa imi iau liber de la serviciu si tot stresul. Si sa mai si dau raportul tuturor despre ce si cum fac.
Va multumesc si va doresc tuturor sanatate si curaj.Sunt convinsa ca pana la urma vom invinge cu toatele!
PITICUL

Mergi la inceput

DanaP,a zis ca si ce daca e natural tot hormoni are in el

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cris, probabil stie ea ce stie. Nu am folosit maca dar daca ar fi sa o iau nu as lua-o concomitent cu tratamentul dat de dr. mai ales ca el nu recomanda.

Piticul, pe prima pagina sunt postate preturile. Tratamentul efectiv de la prima injectie de inhibare pana la ET dureaza aproximativ o luna. Iar in ceea ce priveste analizele sunt cateva care se fac in ziua 2-3 a CM si in ziua 21. Deci a trecut o luna, apoi e posibil sa incepi inhibarea in ziua 21 a cm (luna urmatoare). Dar daca ai ceva analize facute recent probabil ca mai repede. Nu stiu la Giulesti cat trebuie sa astepti "la rand" dar fiv-oasele de acolo iti vor spune sigur.
Succes!

Monica

Mergi la inceput