Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Sephora cum sa va las eu pe voi? Am fost si pe alte meleaguri, dar de 3-4 zile n-am mai dat pe acolo. Nu pot tine ritmul. Acolo se scrie infernal...
Aici nu am mai intrat de 2 zile ca ziua nu aveam timp, iar seara cand vroiam sa intru veneau musafiri si tot asa. Iar la 10 seara dau stingerea sa il invat pe arici cu somnul mai devreme, ca nu mai pot sa stau cu el pana pe la 12-1 (asta e ora lui de somn)

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sotul nu-i acasa, deci am verde la scris
Alipiticot - il tin in balansoar si destul de ridicat e spatarul, ca altfel nu vrea sa stea. dar nu-l tin mult ca se plictiseste si urla
Alexutza - ma bucur enorm de mult ca te-a ajutat baita la somnul printisorului.
Tanima - ingrozitor!!!
Vauva - s-a nascut intr-adevar cam lungut, ca nu i-a venit nici o haina din cele cumparate inainte de nastere. dar totusi cred eu ca au gresit putin aia in maternitate cand l-au masurat, pentru ca la controlul de 1 luna avea 57 cm (si pe fisa scria ca s-a nascut de 58cm) .Insa ma ingrijoreaza ca nu a crescut destul de mult dupa parerea mea, acum are 62 cm, deci 5 cm in 3 luni. Mi se pare putin. Cum credeti?
Gety - vzut gusita finuta de fetita
Mirabelac - cadou de Valentine's? i-l las pe Vladic pe toata ziua inn grija lui si astfel o sa am si eu cadou - o zi fara Vladic, si el - o zi cu Vladic
Anangel Lexi - de ce ramai fara cadou? Fa si tu ca mine, dar de fapt la tine nu-i cazul, ca tu esti la munca toata ziua
Ramomar - in sfarsit v-a venit si voua randul La Cluj azi e soare si 15 grade
Roxanae - felicitari pentru realizarile cu intoarcerea!
Xandrutza - spor la treaba!
mamiLili - chiar asa, unde esti?
Marina - felicitari pentru aniversare, la mai multi ani!
Multumiri speciale pentru vizionarea si aprecierea gusitei - Roxanae, Alina Morostes, Vauva, Mirabelac. Imediat mai citesc o data printre randuri sa vad daca n-am scapat pe nimeni

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Rox, eu am spus ceva despre cereale seara, dar nu tie, parca lui Gety. Mie imi spusese cand era Ana mica dr sa ii dau seara, fiindca ea se scula foarte des noaptea. Pe de lata parte insa mi-a spus ca mai bine nu ii dau deloc, fiindca Ana era prea dolofana. Asa ca....abia dupa 1 an am inceput sa ii dau si si atunci foarte rar )o data pe saptamana). Acum, la apropae 4 ani papa cereale cu lapte dimineata, dar nu in fiecare zi, fiindca e la gradi (iar acolo nu ii dau mereu). In fine, nici eu nu stiu ce sa spun. Si eu stiu ca cerealele energizeaza....deci ar trebui data dimineata, dar sunt si satioase...probabil de aia mi le recomanda dr seara.

In legatura cu lingurtia....sunt copii si copii. Am auzit de copii care papa si de la san si de la biberon si cu lingurita fara probleme, dar si copii care refuza sa mai suga fiindca li s-a dat cu biberonul... Asa ca nu stiu ce sa mai zic Eu mi-am luat toate masurile de precautie si nu i-am dat Anei biberon, am trecut-o direct la lingurita, canita etc. A fost mai chinuitor, dar a meritat. La un an si 3 luni papa singurica (nu supa!) cu lingurita.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Marina,ma bucur ca scrii iar!
Gety,acum e bun si vitalactul,dar eu cred ca nan e mai bun.Daca alaptezi inca nu poti face cerealele cu laptele tau?
Alexutza,ce reusita din prima!eu astept sa stea in fundulet ca sa il pun in cada,impreuna cu sora.
Tanima,vai ce povestesti...eu sunt f neatenta,mai dormim si cu usa descuiata....nu prea m-am gandit la situatii de care povestesti....
mai revin ca plange si Raisa doarme si nu vreau sa o trezeasca.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Scumpik, am vazut poze cu un baietel frumooooos foc!
Marina, fie ca te superi, fie ca nu, mie Maruca mi se pare din ce in ce mai leita tati (daca ma pot exprima astfel)E tare dulcica.
Mai fetelor, nu-mi vine sa cred cand ma uit la poze si cand ma uit si la fii-mea ce-au mai crescut puiutii nostri!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

P.S. Cristina cred ca am pierdut mesajul, ce faci tu de Valentine de ziceai sa fac ca tine? Scuze dar citesc pe sarite ca nu apuc altfel sa tin ritmul cu voi!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Am citit jumate din cap trecut si sa raspund, ca de si la mine-s probleme cu neuronu

Alexuta vazut printul

Lilina multa sanatate tie si tatalui tau

Xandrutza vrem pozici cu voi. Tu esti chiar din Suceava?

Cristina aceleasi probleme le am si io cu tinutul in brate. Sta el ce sta singur pana se plictiseste, dupa care incepe sa urle. Si tre sa-l iau in brate, da nu numai atat. Tre sa ma plimb cu el, sa-l arunc in sus, sa facavionul... pana nu mai pot de maini si spate.

Susa dupa cum vezi si io am probleme cu...neuronu'

Alinache te asteptam mai des pe aici nu numao o data la luna

Alipiticot vazut piticii . Cum te descurci draga cu doi asa mici? Eu cu unu si nu mai pot

Tanima faza cu vesta cu praf de somn

Ignatica -ici pentru Davidutu ca ta in fundulet.

Atat pentru acum, ma duc sa termin.

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

In legatura cu lingurtia....sunt copii si copii. Am auzit de copii care papa si de la san si de la biberon si cu lingurita fara probleme...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Aici se incadreaza si ariciul meu. Papa cu de toate si nu refuza nik

_

Mergi la inceput

Lexi multumim.
Apropo care e ultimul capitol (stii tu la ce ), 4.4 cumva?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Apropos de lingurita...al meu baiat nu face nazuri..da sambata am inceput cu supica lichida si merge...mai greu la inceput, dar acum m-am prins cum trebuie facut...el fiind obisnuit cu bibele care curgea fara sa se opreasca, asa trebuie si cu lingurita in flux continuu, fara sa mai astept sa mai faca el vreo miscare...si uite asa am mancat azi cu lingurita 120 ml supa...de maine incep sa o mai ingros oleaca

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput