Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
matahut spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Am vazut-o pe Maruca - scumpica.Mi se pare mie sau seamana cu surioara ei mult?!
Nu mai stim nici noi cu cine seamana

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alexutza_26 spune:
Am vazut poze cu Maruca - scumpica foc, mie mi se pare ca Ana seamana ff mult cu mami si Maruca cred ca seamana mai mult cu tati,nu?
..si poze cu Luca- o dulceata de baiat! Scumpik - nu te ingrijora...ca de aum tot asa ca lua in greutate 600-700g/luna.Uite un
pt voi 2!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Sephora spune:
Am revenit doar cu o mica interventie ca m-a asteapta un maldar de rufe la calcat.
Cucuo super tare Maruca,dulcica foc,unde ziceai ca te muti?m-a parasesti?
Scumpik chiar m-a intrebam daca te-ai indreptat cu totul in alta parte,frumoase poze si ce contin
Gabitzica ai bag si fructe nu numai lapte,vad ca de doua zile nu mi le mai primeste nu stiu ce are,Fac numai ptr partea de jos nimic brate.
Copilul meu mi se pare cam cald,el care toata ziua are mainile reci,acum sunt calde,am masurat febra dar nu are,i-o fi cald!
Diseara o sa va pun niste poze cu rochii dragute de vara din bumbac,daca sunteti interesate imi spuneti marimea si pana pe 21 le aveti,sunt cam la 50 euri.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
lakioana spune:
quote:
Originally posted by sympa
Ro-Ana.....eu inca nu i-am dat deloc ceai lui bebe..Pe-aici nu se obisnuieste.Imi amintesc ca dupa ce-am nascut-o pe Andrea m-am dus la farmacie sa-i cumpar ceai si am intrebat-o pe farmacista unde e ceaiul pentru bebei si s-a uitat la mine de parca as fi intrebat-o de alcool.Mi-a zic ca nu exista ceai pentru bebei pentru ca ceaiul indiferent de care ar fi este excitant si sa-i dau apa.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
Sympa...nici eu nu mai alaptez de ieri...ca nu mai vrea sa puna guritza pe san...Acum bibe e preferatul ei.
Si noi am avut aceeasi problema...ii era fomica...si eu nu stiam...asa ca i-am dat lapte praf in combinatie 50% cu laptic de-al meu (incepand cu 3 sapt in urma)...si de atunci a pus f. bine in greutate.
Dar...am o dilema...tu de cand ii dai apa?...ca a mea...fiind alaptata exlusiv...nu i-am dat nici macar apa, iar acum, cand am vrut sa o invat cu ea (apa)...nu vrea sub nici o forma...
Nu stiu cum sa fac!
alexutza_26 spune:
Roxanae - Si eu am aceleasi regrete cand vine vorba de alaptat, dar asta se intampla cand te iei dupa doctori renumiti si nu te lasi condusa de instincte....asta e, timpul nu-l mai poti da inapoi!!!!!

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
roxanae spune:
Alexutza eu nu m-am luat dupa doctori la capitolul asta.Pur si simplu m-am imbolnavit, am facut trament si mai fac.Nu aveam nervi sa ma mulg o luna de zile si sa arunc laptele pt ca nu putea fi stocat.Acum asta e. Am alaptat pana la 3 luni si trei saptamani.Dar nu total, mai papa si completare.Per total sunt multumita de evolutia ei.
Chiar am uitat sa va spun ca azi sa intors dupa spate pe burta pt. prima data.De pe burta pe spate o facuse de mult dar invers -ba.Acum a reusit.Progres...
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
lakioana spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mexxa, te simti mai bine? Si mie dr. mi-a zis pe la 5 luni sa incep cu supica de zarzavaturi.
Roxana01, sa ne scrii mai des. Eloise scria ca zona respectiva e mai putin lubrifiata in perioada alaptarii si de asta este mai doare putin.
Sephora, eu de cand doarme sotzul in camera alaturata, ca dormea cu noi, dar il trezeam de vreo 3-4 ori pe noapte si pleca obosit la servici, am luat-o pe Maria in pat cu mine si din comoditate n-am mai pus-o in patutul ei. Sa vezi ce-o sa patesc eu cand o sa vreau sa o culc noaptea in patutul ei! Si eu i-am dat cerealele cu biberonul, mi s-a spus sa-i dau cu lingurita sa nu lase sanul. Dar mi se pare incomod si pentru ea, ca nu mananca cum trebuie. Eu i-am dat cu biberonul aseara pt. prima oara si i-a placut. Dar nici sanul nu vreau sa-l lase inca. Oare cum sa fac? Biberon sau linguritza?
Ignatica, felicitari puiutului!
Alipiticot, asa e, copiii se ingrasa de la mancarea nesanatoasa. Am fost intr-un an la mare si numai copiii grasutzi vedeam pe plaja.
Tanima_2002, printre picatezele intram si pe forum, mai facem mancare, cu toate ca si mie mi-e greu sa ma dezlipesc de "bucurii".
Cristina (te cheama ca pe sora-mea), pe mine ma mai lasa sotzul. Mai sta el cu fata sa va pot citi si scrie.
Danidani, am amanat suculetzul deocamdata. Ii dau lapte completare de azi, daca nu se satura cu san, si seara orez cu laptic. Tot dupa san. Sa o fi auzit ce plescaia din guritza dupa orezul de aseara. Era ceva "new" pentru ea. Pe noi ne-a amuzat.
Flavia, si pe mine ma trage de par si de lantisor, lui taica-su ii da ochelarii jos.
Ro ana, mie dr. mi-a zis sa-i mai dau ceai de tei. S-ar putea sa-i fie si sete.
Eloise, eu inca folosesc burtiera. Cica muschiului ii trebuie o perioada sa se refaca dupa taietura.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Iti recomand linguritza...la noi...Reby s-a dezvatat de san in decurs de 3 saptamani...nu mai suge...dar daca e fericita asa....fie!!!
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
xandrutza_76 spune:
buna, fetelor; apuc, in sfarsit, sa va salut; am si nepotii pe cap si de dimineata, dau mancare, strang din urma, spal, alaptez... abia acum beau si eu ceva cafea...
va doresc o zi buna!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
lakioana spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
[purple]Sympa bine ai revenit! Tu nu mai aveai lapte sau de ce plangea de foame? Te intreb ca al meu pui este f. marait de o vreme si nu prea mai doarme noaptea, eu am lapte insa nu stiu ce sa cred, se agita non-stop, cum sa-mi dau seama cand plange de foame? Vazut 2 copii frumosi.
[font=Book Antiqua][b] Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabela...ai facut proba suptului...sa vezi cat papa? Asa iti dai seama daca papa suficient...Zic si eu...
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic