Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
alexutza_26 spune:
WOW - Marinaaa...14 ani, mi se pare atat de mult...noi de abia 5 ani si mi se pare mult, multi inainte sanatos!
Gety - sa stapanesti sanatoasa telefonu', la cat mai multe SMS-uri![]()
Eloise -
Vladut...si nu dezarma...trece el si peste faza asta!!!
MamiLili - unde esti???, m-ai incurajat sa tot scriu si tu dispari????
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
ramomar spune:
gabitzica, tocmai ti-am admirat puisorii...ai doi copii minunati
. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Dar am inghitit in sec cand am vazut tortuletul acela. Sa ne dai reteta cand ai timp![]()
rapotam si noi: una gusita![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
scumpik_lui spune:
Buna fetele!
Ne-am inmultit
foarte frumos!

Va urez bun venit celor care si-au refacut aparitia printre Bucurii.
Mi-ati dus dorul cumva? Nu prea cred.
Am apucat sa citesc doar pag 6. ad ca vorbiti de ziua amorezatilor. Eu inca nu stiu ce sa-i iau sotului. Ma mai gandesc ![]()
Marina multi ani inainte cu evenimente frumoase. Noi in iulie avem asa: 6 ani prietenie (iubiti) + 2 ani casatorie = 8 ani 
Lexi ai spus ca vrei poze? ?Ia mama poze daca vrei
Sunt facute zilele trecute dar nu am avut cand sa le pun mai repede.
Ma duc sa
din urma si inervin, daca este nevoie.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
danidani74 spune:
neata tuturor!
Am timp doar sa va spun ca ninge de zici ca nu-i adevarat!S-au inchis ceva aeropoarte...engezii astia sunt niste panicosi, cum da un pic zapada, ei fug sa puna lanturile pe rotile masinilor![]()
Emma
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze noi
Poze calde
matahut spune:
Avem si noi doua pozici noi. Maruca la 4 luni aici si aici
Scumipk, am vazut pozele cu Luca. VAI, ce mare e!
pentru frumusel
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
gabitzica spune:
quote:
gabitzica, tocmai ti-am admirat puisorii...ai doi copii minunati. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Dar am inghitit in sec cand am vazut tortuletul acela. Sa ne dai reteta cand ai timp
Ramona, e tort diplomat dupa reta lui pufymic. O aveti , nu stiu daca a postat-o aici, dar la mamici din arad, ne-a inebunit pe toate cu tortul ei, e foarte gustos si se face usor.
Gety eu zic sa-i dai cerealele cu lingurita. e mai greu pentru tine, dar daca perseverezi o sa se obisnuiasca si cu lingurita.
Tanima... brrrr. ma trec fiorii reci. e plina lumea asta dezaxati.
Marina bine ai revenit. Aniversare fericita!
Poze
roxanae spune:

Marina bine ai revenit.
Ignatica acum papa cam 100g cereale combinate cu mar ras si laptic la 3 ore dupa.Mai devreme nu vrea.In rest mergem asa pana la 5 luni, cand o sa introduc supica crema,iar la 6 luni carnita.Voi ati introdus carnita?
Nu mai stiu cine zice sa-i dau cerealele seara...
.Eu i le dau dimineata pt. ca atunci mi se par potrivite ca si valoare nutritiva.Poate gresesc dar asa consider eu ca este bine.Multumesc oricum pt. sfat. 
Eloise pupici pt. un Vladut puturos si scump.
Cristina - vazut Vlad dulce foc.
Tanima ai grija de tine.
Sephora ma bucur ca este Matti bine.
Itzy sanatate bebelinei frumoase.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
scumpik_lui spune:
Marina am vazut-o si noi pe Maruca. Ce scumpica e
-ici si de la noi
Sa stii ca-i marisor, dar de pe 8 ianuarie si pana azi a luat dor 700g. Mi se pare destul de putin, tinand cont ca pana acum lua cate 1000-1100g
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
roxanae spune:
Am vazut-o pe Maruca - scumpica.Mi se pare mie sau seamana cu surioara ei mult?! 
Rox
poze
roxanae spune:
Cand vorbiti de alaptat simt ca
.Tare mult regret ca nu am putut si eu.
Rox
poze