Fetele din America (82)
Raspunsuri - Pagina 8
CamiM spune:
Cu placere,!!
Noi am luat-o de la Walmart din magazin si vine cu o carticica cu retete( are 12 programe si fiecare are reteta proprie)plus un set de masuratori. Eu folosesc pentru paine reteta si programul pt French Bread, dar am mai incercat si retete luate de pe internet si sunt ok!!Eu zic ca merita .. noi de cand o avem nu am mai cumparat paine decat o data sau cel mult de doua ori. Si cozonac eu pana acum nu am avut curaj sa fac ( din cauza framantatului) dar aluatul facut la masina iese excelent!!
Cami & Sofia
poze Sofia
Delia21 spune:
Cristina,spune-mi cum ai cumparat tu bilete pentru Celine caci si pe mine ma batea gandul sa fugim cateva zile la Las Vegas in special pentru ca maica-mea isi doreste tare mult sa o auda live pe Celine,si.....cautai si nu am gasit ca ar mai canta si ma chiar intrebam de ce oare,.....o banuiam ca s-a pus sa faca al-2 lea bebe,caci asa a spus la Oprah acu vreun an si ceva ca isi mai doreste unul.Informeaza-ma si pe mine,te rooog!
khristin spune:
Delia, uite aici : http://www.ticketmaster.com/artist/848673
Cristina
noi si poze mai noi
ocebine spune:
Am cazut pe pagina II...
Hai ca am ajuns intr-un final la servici, afara e o vreme oribila, zapada, freezing rain (doare fata cind te biciue) si o amestecatura de sleet care se traduce intr-o superba mociorleala pe strazi cuplata cu un vint rece care te ia pe sus[q...lasa ca imi scot pirleala saptamina viitoare la soare si cald in California
Am 0 chef de lucru chiar si dupa o cafea Am de trimis o groaza de documente in storage (sint la jumatea trebusoarei cu pricina) si azi m-au lasat fortele asa ca o iau usor, poate chiar plec la prinz ca nu prea ma simt productiva.
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
sinzi_ana spune:
Eu m-am pricopsit cu un ringworm si stau acasa ca sunt infectioasa......nu imi pare rau ca ma aranjez si eu...am grija de mine...hihi...poate reusesc sa imi iau si maine liber
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Andrada spune:
Sinzi se ia ringworm "over IP"? Cum te-ai procopsit?
Anamaria felicitari ca ai reusit sa te misti din pat, e o vreme sa nu-l dai nici pe Blue afara,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Andrada...daca ma dau prea aproape de taste cred ca da
Nu stiu cum m-am procopsit..m-am trezit cu bijuteria pe gat!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
ocebine spune:
De voie de nevoie a trebuit sa ies...Nicholas e intr-o piesa de teatru azi si la 1:00 trebuie sa fiu prezenta in audienta. La noi nu s-au inchis scolile asa ca nu prea aveam scuza eu sa stau pe cuptor la caldurica si ei sa plece la scoala...
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Elenalove27 spune:
sanziana, ce este mai ringworm? atunci inseamna ca nu te pot vizita daca zici ca se ia...acum cand ma pregateam si eu de o iesire cu pitici sa devastam casa ta...
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous