Fetele din America (82)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle7 spune:
salut. lamuriti-ma si pe mine. Pt viza turistica SUA trebuie sa mergi de doua ori la ambasada? o data sa depui actele si o data la interviu?
ca parca asa tin minte ca era mai demult...sau?
trebuie sa-i aduc pe parinti in vizita si mi-e o leeene sa "rasfoiesc" site-ul ambasadei SUA la Bucuresti
corinadana spune:
O singura data! Cu toate actele ce le au. Numai ca atunci cand platesc taxa de procesare acte la banca, o sa primeasca un nr de tel unde vor tr sa sune sa afle cand sunt programati.
In data programata merg la Consulat si asteapta ptr a intra la interviu. Pe loc afla daca DA sau daca NU. Mult succes. Daaaar intereseaza te ca ei daca s trecuti de 60 (parca) nu mai tr sa se prezinte acolo (Buc). Se poate face totul prin posta. Nu i chiar distractiv sa mearga acolo unde coada e maricica bine.
Michelle unde ai fost???
Oana si noua ni s a zis 5-6 sapt. Nu avem motive sa ne grabim. Se poate face n 3 zile daca doresti.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Fetele cine ma ajuta si pe mine??
Vreau sa i fac Ralucai niste analize la sange. Calciu ionic si potasiu. Cum cer????( enlgleza).
Multumim!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
michelle7 spune:
merci mult corina.
nu au peste 60 de ani asa ca trebuie sa se plimbe
...
n-am disparut dar lucrez long hours si nu mai scriu ca pe vremea cand eram housewife :)
rodicaosoian spune:
Buna
Fetelor,voi aveti masina de facut paine?de care?
noi ne-am hotarat sa cumparam una dar nu stim care este mai buna
si am vrea sa tina cel putin un an(cer prea mult?)Poate ma ajuta-ti voi sa ma decid
multumesc mult
khristin spune:
Salutare vecinelor ... vin si eu cu niste intrebari la voi pt. care va raman datoare ..in martie vom merge pt. cateva zile in Las Vegas si vom sta la Mirage. Pt. o seara ne-am luat deja bilete la concertul conationalei Celinei Dion ca pe-aici vad ca nu prea apare...in afara de asta ce atractii n-ar trebui sa ratam pe strip, in afara pariurilor care nu ne pasioneaza prea tare , aveti alte sfaturi/idei? Multam de ajutor
Cristina
noi si poze mai noi
lai spune:
bufet-cina ieftin si bun la Alladin
spectacolul de apa si lumini din fantana din fata de la Bellagio (dupa-masa/seara - mi se pare ca dupa-masa e din juma' in juma' de ora, iar seara din sfert in sfert)
spectacolul din fata de la Treasure Island
sa va plimbati in interiorul hotelurilor (Venetian, Caesar's Palace, Bellagio)
daca temperatura permite (in martie s-ar putea sa nu, dar cine stie), sa leneviti la piscina hotelului
Lai
khristin spune:
Olivia, super interesante propunerile tale, sarumana ....a propos de temperatura, cate grade sint la mijlocul lui martie acolo? Mai astept sfaturi
Cristina
noi si poze mai noi
CamiM spune:
quote:
Originally posted by rodicaosoian
Buna
Fetelor,voi aveti masina de facut paine?de care?
noi ne-am hotarat sa cumparam una dar nu stim care este mai buna
si am vrea sa tina cel putin un an(cer prea mult?)Poate ma ajuta-ti voi sa ma decid
multumesc mult
rodicaosoian
salut!!
Uite noi o avem pe www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3294078" target="_blank">asta cam de 5 luni si suntem foarte multumiti de ea. In afara de paine mai fac la ea si coca de pizza, cozonac; am fiert si dulceata.
Cami & Sofia
poze Sofia
rodicaosoian spune:
Cami,iti multumesc
arata bine si daca zici ca o ia de 5 luni si inca merge atunci cred ca o so o cumpar si eu
tu ai cumparat-o de la WalMart?sau online?
imi dau ei reteta de paine la ea?sau ce reteta folosesti?
sper ca nu am cerut prea mult
multumesc