Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!

Sanziana, fa-te repede bine!
La noi e multa zapada, am inotat in ea ieri, pana pe la genunchi. Ne-am dat cu saniuta. Mai rau a fost cand ne-am dat cu lopata:))

Am si eu o intrebare. Sambata e ziua lui Bogdanel al meu, implineste 5 ani. Cum se procedeaza, trebuie sa dam mici cadouri copiilor invitati? N-am mai facut petrecere de ziua lui pana acum, doar la noi acasa, cu adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ruxi, in primul rind La Multi Ani pentru Bogdanel...sa fie sanatos si fericit si la fel si mami si tati...

De obicei se dau pungulite (goody bags) la invitati cu o mica atentie...un joculetz mititel, poate poze de la party (polaroid), in orice caz, ceva amintire si nu foarte costisitor.

Si noi sintem la zapada, azi am suspinat tare mult dupa truck-ul pe care l-am avut anul trecut...acuma umblu cu tirtireatza de masina mica si cu lopata in portbagaj.

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc mult Anamaria, atat pentru urari, cat si pentru sfat. Deci azi mergem la cumparat "treats".

Cu masinile mici asa e. Noi am inchiriat de marti un Ford Expedition, u-ri-as!! As vrea sa il pastram:)) Din pacate azi il ducem inapoi. As vrea sa avem asa o masina mare, dar cred ca e f. scump de intretinut, gas, insurance ... Oricum, la anul cumpar snow blower, sa mai scapam de lopatzit. Bai, o chinezoaica din vecini, mica mica mica si slabaaa, m-a dat pe spate ce a putut sa dea zapada la o parte din driveway-ul ei, care e si f. lung, de trei ori mai lung ca al nostru. Eu nici pe sfert nu as fi putut face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Expedition e mare de tot....io avusei un Oldsmobil Bravada (cit un Chevy Blazer) ani si ani de zile...masina care nu mi-a facut nici un fel de probleme (schimbat ulei si cauciucuri periodic si atit) si m-a dus peste 150,000 mile (pacat ca sotzu' avuse accident cu ea - un nene sofer de bus nu a estimat bine curba)...asta mica e nitelus mai economica la benzina (cam $25/saptamina vs. $40/saptamina) si la asigurare nu-i cine stie ce diferenta.

Noi n-avem foarte mult de dat zapada...doar in fata o bucata de 25ft si lata de vreo 6ft...dar sotzu' da zapada si la vecinele din stinga ca sint 2 batrinele si nu il lasa inima sa le vada ca se chinuie. Alex era innebunit sa dea si el zapada aseara asa ca a iesit si el cu o lopata mititica...o azvirlea cind in stinga cind in dreapta...

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La fel de mare e si Sequoia. Si zau ca se simte la nevoie. Nu ca ar fi zapada aici, dar cind pleci la drum mai lung iti trebuie si confort, si loc pentru "catel si purcel", si siguranta mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor,
va poftesc sa-i faceti cuiva urari aici

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikolle spune:

Buna, imi cer scuze ca intervin intre voi. As avea si eu nevoie de un sfat. Sotul meu de-abia s-a angajat si, i se cere sa se inscrie intr-un retirement plan, la alegere intre TIAA-CREF, AIGVALIC, FIDELITY. Pt fetele care stiu despre ce vorbesc, v-as ruga, sa ne ajutati si pe noi sa ne indreptam spre unul dintre ele si, daca puteti sa ne spuneti la ce ar trebui sa ne uitam si sa urmarim in mod special.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, intru sa va spun si voua, probabil ca ati auzit deja, de contaminarea cu SALMONELLA in borcanele cu peanut butter PETER PAN!!!!

Eu m-am ingrozit! Am auzit de contaminare ieri, dar nu am fost foarte atenta, pentru ca stiu ca nu mincam peanut butter, doar fetitei ii mai dau din cind in cind.
Azi am vazut iar, la stiri. Am vazut brand-ul, am fost convinsa ca nu am cumparat asa ceva (ca de obicei cumpar peanut butter organic), dar cind m-am uitat la borcanelul meu, era PETER PAN!!!!!!
L-am luat imediat, am verificat codul, si surpriza!!!!! Are exact acelasi cod ca borcanelele de la recall!!!

Asa ca cele care aveti peanut butter PETER PAN care are codul de pe capac (deasupra datei de expirare) incepind cu 2111, ARUNCATI-LE!!! Pastrati capacul pentru refund, dar cui, naiba, ii mai pasa de 3$ refund, daca ti se imbolnaveste copilul!!!

Bine ca Eva nu a patit nimic, ca sigur auzeati de mine ca am omorit pe cineva aici, in America!!!! (acum citeva zile a vomat de 2 ori si a avut diaree, dar nu a avut febra mare sau alte simptome, doar ca nu prea minca si era obosita - nu imi amintesc daca i-am dat sau nu peanut butter atunci; acum nu mai are nimic, trage de borcan sa ii dau ca l-a vazut cind l-am luat in mina sa il verific)

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Niko, eu nu ma pricep la retirement plans, dar cind vine sotul acasa (e american) o sa il intreb si iti spun. Poate, pina atunci, iti va raspunde si altcineva care stie.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikolle spune:

quote:
Originally posted by Oana C

Niko, eu nu ma pricep la retirement plans, dar cind vine sotul acasa (e american) o sa il intreb si iti spun. Poate, pina atunci, iti va raspunde si altcineva care stie.

Poze cu Eva

Oana, multumesc frumos.

Mergi la inceput