Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
noi suntem obositi...nu am dormit prea bine...am dormit si pe partea dreapta si m-am trezit in miez de noapte cu o durere de ficat...ma intepa de nu puteam sa respir...o trebuit sa-l rog pe sotul meu sa ma ridice in fund sa il masez...dupa crea am schimbat pozitia si am adormit la loc.
andradap bafta azi la doctor.nu-ti fie frica ca trece repede.ce burtik dulce ai.
pepsi multumesc de raspuns , sfat si incurajare.asai cum zici tu, bebelina ii tot ce conteaza.si nu te intrista ca nu esti cu mamicile de ianuarie-februarie...ca asa o vrut Dumnezeu sa fie.. esti aici cu noi.si de data aceasta va fi bine.
vali5 .
cristinamaria bafta la eco.
vas mi foarte drag.
va pup gravidutelor,
22+Riana Alessya
poze
cristalina spune:
Neata burtici!
Am citit povestea nasterii Livianei. Mai rau de atat nu poate sa fie la bb2, vorba ta .
Vali, sanatate multa si ai grija de tine. O sa fie bine...
Iri, nu vin ca vin de la margine de Bucuresti si la noi e problema cu Maria, cine sa stea cu ea...(Dar la prima intalnire cu pitici sunt prezenta...promit!...hehehe)
Hai sa ma laud si eu cu burtica mea de grasana:
http://good-times.webshots.com/photo/2758111210085448124kZIOWo
Maria aseara se apucase sa ma dezbrace "mami, dezbaca-te! scoate bebe!"
"Nu putem sa-l scoatem, ca e mic si il mai tinem la caldurica"...Ma cauta sa vada pe unde poate sa-l scoata pe bebe din burtica...hehehe
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chiquitita spune:
andradap felicitari pt capitol!
andradap si cristalina ce burtici frumoase aveti!
pauly super balansoarul!
Fetele, eu langa buric am o carnoteie mica, asa ca o aluna din aia incolora, o excrescenta. Era ok pana acum, dar vad ca pe masura ce creste burta si se intinde piela ma doare carnoteia si isi schimba culoarea. E periculos, o sa se rupa? Sunt cam speriata...
22+
Vali5 spune:
chiquitita, nu stiu ce sa-ti zic referitor la excrescenta care o ai pe burtica. Cred ca cel mai bine ar fi sa il suni pe dr tau si sa-l intrebi.
Ce liniste e azi pe aici...
Valentina 27+
Poze
lbelciug spune:
Buna fetele!
Azi am o www.dropshots.com/lbelciug" target="_blank">surpriza pt voi.
Aseara am fost cu Mica la niste cursuri prenatale tinute de moasa Vania Limban. A fost interesant chiar si pt o viitoare mamica de BB2. Moasa a pledat f mult pt nasterea naturala (atunci cand se poate), chiar fara epidurala, invocand diferite argumente. Cel mai mult m-au impresionat filmuletele cu nasterile in apa, de la o clinica din Belgia. Super faina experienta. BB nou-nascuti sunt ca niste mici amfibii si de aceea pot rezista cateva min in apa, imediat dupa nastere.
Mica, sper ca ai ajuns cu bine acasa si ca nu ai ocolit prea mult. Merci inca o data pt transport.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Vali5 spune:
Doamne, Liviana, ce dragut e Matei! E scump foc! Dar nu inteleg prea bine ce zice - sunt la servici si nu pot da prea tare sonorul.
Valentina 27+
Poze
mica0307 spune:
Liviana ce scumpic e Matei.
Am ajuns foarte bine acasa ieri, nu am ocolit si am ajuns foarte repede da cu o foameeeeeee.
Mica 26 Maya Alexandra
Poze
Vali5 spune:
Ce tacute sunteti azi, fetelor! Se vede ca lipsesc andradap si elteka...
Valentina 27+
Poze