Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana ce scumpic e Matei! O mandrete de baiat ;)

Am tot zis ca dau si eu telefon sa intreb de cursuri dar m-am luat cu una cu alta si am uitat

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticute gravidute

Nu scrie omu o zi si voi rezolvati deja un capitol intreg. Eu cred ca mai am saptamana asta si intru in luna 7.
Nu vreu sa devin depresiva grupului dar de 2 zile nu mai poottt. M-am saturat de stat si de stat, si mairau este ca nici nu imi vine sa mai fac nimic (sa citesc, sa ma dau pe net, nu mai spun ca trebuia sa ii mai ajut pe cei de la servici cu 2 situatii si nu pot lucra la ele). Nu ma pot mobiliza sa imi revin...

Va pup

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cum fetele, nu se intelege ce zice baiatul meu? Spunea poezia "Catelush cu parul cret"! Sunt mandra de el ca stie mini-poezii. O mai stie pe cea cu piticul care facea baie in ibric si versurile de la cantecelul Iepuras dragalas, "Ghita a portita"...
Mica, ma bucur!
Apropo de auzit, stiti ca din luna a-6-a BBii nostri percep sunetele f bine? Sistem auditiv este matur acum, asa ca e recomandat sa le vorbiti si chiar sa le cantati!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

buna fetele! va citesc de ceva vreme si acum m-am hotarat sa va si scriu. sunt si eu o burticuta de iunie, UM 21 septembrie, DPN 28 iunie. deci, am intrat in saptamana 20.
mi-e tare drag de voi si sper sa ma primti si pe mine in clubul vostru.

va pup,
ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele, eu maine dupa ce dau examen mai internez iar. Mi-e o scarbaaaaa...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Andrada, bafta la doctor!!! Dar de ce te-ai hotarat sa schimbi?
Chiqui, bafta la examen si-ti tinem pumnii sa scapi repede de la spital.
Pauly super fain balansoarul!
Liviana e un scump baietelul!

20+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

eimotto, te cred ca nu mai poti sa tot stai, dar pentru bebicul tau trebuie. Eu am stat in pat ieri de la 6 dupa amiaza pana seara (de fapt pana dimineata) si simteam ca nu am stare, imi inchipui cum simti tu...

chiquitita, sa iesi repede din spital! O sa treaca si perioada asta si cand o sa-ti tii bebe in brate o sa uiti de toate neplacerile.

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele, voi v-ati lamurit cum este acum cu concediul pre si post natal, referitor la nr de zile de dupa si inainte? ca eu nu mai vreau la serv, si vreau sa o lungesc cit pot pina intru in prenatal...please.
nu vreau sa ma duc la doctor si la serv cu lectiile neinvatate, poate ma ajutati voi.
ca din legislatie nu am inteles nimic referitor la asta. gravidutele mai mari, voi ce stiti ?
IULIA

22+MARIE FLOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui daca tot te internezi intreaba doctorul ce-i cu excrescenta aia.poate nu ii nimic dar mai bine intreaba.

cristalina ce burtica mare ai.sa ai grija de ea.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Iuliabraila eus tiu ca prenatal + postnatal= 126 de zile. Pentru postnatal trebuie sa ai minim 42 de zile, in rest ti le poti imparti cum vrei. Multe fete iau jumate-jumate, altele lasa 42 sau mai mult (nu intotdeauna nasti exact la termen, uneori se mai prelungeste)pentru post natal.

22+

Mergi la inceput