Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 26
kay spune:
buna seara, burticutelor !
am ajuns si noi acasa, am papat ceva sa facem bebe mare si mamica
!
motannel eu stiu ca atunci cand m-a muscat Caine(al meu fiind), nevrand sa imi ridic maneca de la hanorac si fiind alba la fata, am fost dusa pe sus la Urgenta unde cu greu mi-au taiat hanoracul verde
si ideea era ca m-a intrebat daca sunt
sau exista posibilitatea sa fiu, ca n-am voie antitetanos in sarcina !!! eu asa stiu !
pauly, ce nu II clar? vorba ta II ca si a mea, doar ca N-O fost sa ajung si eu la Arad ! MI-I tare drag de tine ! acum ai inteles
FELICITARI PT EXAMEN !!! DACA NU STIU EU CUM E, ATUNCI CINE?
vali
pitica, foarte frumoasa a ta burtica !
andrada, cutu tau e tare dulce, si pun pariu ca nu te musca de stai cu copci 2 luni ca al meu !!!
la repetitii O fost foarte tare... aproape ca am plans de nervi... partenerul meu nu stie textul si improvizeaza de fiecare data si nu stiu niciodata cu ce termina replica sa stiu si eu cand trebuie sa intru cu replica mea... asa ca azi nu am mai fost atenta ce zicea si a iesit o porcarie sinistra ! nu stiu daca are vreo noima pt voi, dar e esential sa STII TEXTUL inainte sa-l joci ! gata, l-am parat !
Alex al meu a avut specatcol azi si a iesit cu baietii din piesa la un "suc, iubita"... care s-a transformat intr-"o bere, iubita" si defapt e un "whisky, iubita", prelungit ca s-au adunat toti marii artisti ai tarii cu neveste negravide si vedete care rad hidos la tv in we... daca v-ati prins de cine e vorba... eu nu dau nume ! surprizeeee ! lasa va chem si eu la mine pe toate gravidoasele cand terminam de aranjat casa noua ! ce noi nu putem sa radem hidos sambata seara in prime time? si sa bem apa plata cu lamaie? ba putem !
AM O INTREBARE intrebatoare : pe mine uneori ma doare burtica, ca si cand ar fi o intepatura intr-o anumita zona... tine foarte putin, da nu-mi dau seama ce e... contractie nu e, pote ca ma loveste Sosonica? voi ati mai simtit asa ceva? uite ca iar ma inteapa si acum se misca... cred ca trec in patut sa facem nanica... ii citesc povestea de seara, ascultam "you`re poison" si adormim povestind...
v-am pupat! noapte buna, burtici slabute si grasute !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Arthurana spune:
Kay, stai linistita. Aceea durere pe care o simti am avut-o si eu in repetate randuri. este ca si cum te injunghie cineva in vagin..Bebe loveste vezica urinara..asta este explicatia medicului meu.
kay spune:
nu, nu ! pe mine ma inteapa mult in dreapta buricului acum ! acolo era capul Soniei marti... acum nu stiu pe unde o mai sorici ea... dar acolo simt o intepatura. usoara, dar deranjanta.
na ca iar sunt insomniatica ! daca nu pot sa dorm, nu pot ! asta e ! simt ca ea doarme ! asa ca daca ma urnesc de pe scaunul asta ma trantesc in pat si acolo salivez pe-o parte pana dimineata ! da nu cred sa ma dau dusa asa usor !
oana
20+4 zile cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Neatza fetelor...
Nu pot sta mult... ma grabesc putin asa ca o sa va raspund in mare graba....
Apropos de vaccinul ANTITETANOS... nu mai stiu exact cine a intrebat, SORRY ![]()
FlorentinaRoman, amoxicilina este permisa in sarcina, DAR NU lua fara avizul unui medic!!! El stie cel mai bine ce doze sa-ti recomande!!! Si totodata stie si daca e nevoie sau NU!!! Uite, va (tie si puiului tau) dam noi (eu si puiul meu
) un
ca sa te incurajam sa rezisti fara amoxicilina (in cazul in care doctorul nu ti-o prescrie).
Ionice, cum adica te-a descurajat acel doctor??? Bafta muulta la Iasi!!! Sa vii cu vesti buna... De date, vad ca ti-au raspuns deja fetele... ![]()
Motannel, mersi, esti o dragutza!!!
Orice fel de lapte contine Ca... deci daca tie iti place iaurtul bea iaurt!!! E acelasi lucru!!! ![]()
Arthurana, eu am contractii (pe care sa le simt) de vreo luna, ca sa nu mai zic ca la controlul eco de pe 29 DEC. am avut o contractie si mi-a zis doctorul... ca eu atunci nu simteam
Kay, si pe mine ma inteapa uneori intr-o parte sau alta a buricului... si eu pun pe seama miscarilor copilului... ca altceva ce sa fie??? ![]()
Acum... gata chiar ca plec!!! V-am lasat!!! 
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
26+ cu
Antonio
Sobi spune:
Neata,
Ancamari si moberi am citit comentariile voastre si sunt cu totul de acord. insa eu una m-am resemnant legat de banutii pentru concediu de maternitate. orice limitare se face mie nu-mi convine deloc, dar nu te poti lupta cu morile de vant. oricum, daca auziti ceva concret va rog sa postati pe forum.
Andrada, tare haios e catelusul tau!
pauly, tu ai un accent deosebit, si eu l-am remarcat mereu in mesajele tale.
pitica, ai o burtica "ca la carte".
Andreea 20+ 
Sobi spune:
uite incerc si eu sa pun niste poze cu burtica facute acum o saptamana, a mai crescut intre timp. sper sa reusesc.
http://new.photos.yahoo.com/sobi_baby/album/576460762387435706
mai sunt cateva cu camera lui sobi_baby, pe care doar am zugravit-o. trebuie sa-i mai cumpar patut, dar astept si eu targul babyexpo.
andrada, cum fac sa-mi apara in mesaj link-ul redenumit scurt, gen "poze" si nu toata adresa? am vazut ca tu mereu postezi filmulete si chestii haioase pe care le redenumesti.
Andreea 20+ 
pauly spune:
buna dimineata gravidutele mele dragi,
am intrat rapid sa va pup pe toate si sa va multumesc de lamuriri.![]()
ionice un
ptr tine.
dianlaura ma consider ardeleanca.
kay
ii clar ca lacrima.![]()
sobi multumesc un
si ptr tine.
vin repede inapoi...sa-mi tineti pumnii.
22+
Riana Alessya
poze
Florentina Roman spune:
Buna dimineata!
Am avut o noapte infernala, am tusit de m-au auzit toti vecinii, am baut vreo 4 litri de ceai si am fost la baie din ora-n ora
Azi o sa-mi iau hexoraletten, cica mai omoara din bacteriile de pe gat, mai aman un pic antibioticele.
Andrada, multumesc pte incurajari! Cat despre medic, doar s-a uitat la mine surazator si mi-a zis ca nu-mi da nici un antibiotic... Ma asteptam macar sa ma asculte la plamani cu stetoscopul...
Motanel, eu stiam ca vaccinul antitetanos e interzis in sarcina.Chiar, de ce i-ar trebui unei gravide acest vaccin?!?
Arthurana, acelea sunt contractiile B-H, daca vezi ca sunt prea multe sau tin mai mult, trebuie sa te odihnesti. Si eu mai simt uneori intepaturi, dar in partea stanga, mai jos de buric. Chiar radeam aseara cu tati, zicea ca poate bb sare coarda cu cordonul ombilical...
25+ si Tudor(5.07.2002)
kay spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaa !
pupam maicile si miscaretii din burtici !
si anrada, cum ramane cu ANTITETANOSUL???
si eu pauly ! sa ai o zi buna !
eu m-am treizt(din pacate), ca tare as mai fi dormit... nu mai stiu ce sa fac cu raceala asta... cred ca mai iau un eferalgan si sper sa treaca !
am vazut filmuletul cu epidurala !!! foarte frumos montat . . . EU NU MAI NASC ! o lasam acolo si ne jucam cu ea asa, inuntru ! sau o scot pe alta parte ! pe acolo NU ! da sa stiti ca atunci cand i-a dat bebe in brate am plans...
va doresc tuturor o zi cat mai buna si plina de bucurii !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara