Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
mihamora spune:
Florentina nu te duci la medic sa-ti prescrie antibiotic?
este permisa amoxicilina iar ampicilina este cea mai folosita in spital la gravidele care erau racite.le facea una injecatbila la 12 ore si a 2 a zi erau fresh.
24 + 
Ionice spune:
Buna seara gravidute,
E tarziu, stiu, dar abia acum pot si eu sa stau un pic linistita..Am avut musafiri.A fost o zi destul de stresanta pentru mine.Am dat ultimul examen, si am mai facut o vizita la un dr care nu m-a incurajat prea tare...Maine ma duc la Iasi.
Motannel, ma bucur ca suntem aproape.Aici sunt inscrisa la DR Bolohan, el opereaza in clinica Bethesda si am colege care au nascut cu el si sunt foarte multumite.Astazi am fost sa-l "vizitez"pe Dr Merticariu pentru explicatii la vaccinul pentru Rh-ul meu facut in 2005....Ma duc la Iasi la recomandarea unui prieten foarte bun la un profesor pe care nu-l stiu(il stie sotul meu)...atat de zapacita am fost ca nu ii stiu numele...:)In fine, probabil ca e tarziu si nu mai sunteti online..Am sa incerc sa intru maine cand ma intorc de la Iasi.
Mica0307 de ce date ai nevoie?Eu chiar sunt noua si habar nu am cum se procedeaza..:)Ma ierti, da?:)
Pauly, felicitari pentru examen:)Stiu ce inseamna..
va pup si sper sa pot sta mai mult maine..Imi place aici!
Florentina Roman spune:
Mihamora, chiar azi am fost la med de familie si n-a vrut sa-mi dea nimic, dar maine ma duc la farmacie si-mi iau singura. Stiu ca la sf de spt dau antibiotice si fara reteta.
25+ si Tudor(5.07.2002)
Florentina Roman spune:
Ionice, bine ai venit!
Scrie-ti data nasterii, UM si DPN si fetele te vor trece inlistuta.
25+ si Tudor(5.07.2002)
mihamora spune:
Florentina ampicilina am facut si eu , pt o infectie, si am luat si capsule. Sanatate multa! Faci febra?
dianalaura spune:
Ionice, bine ai venit! Trebuie sa scrii aici pe forum un mesaj cu datele date: data ultimei menstruatii, data probabila a nasterii si data ta de nastere. Astfel vom putea sa te adaugam in lista in functie de datele tale.
Pauly, citeste cu voce tare un mesaj de al fetelor si un mesaj de al tau si iti vei da seama...
. Fetele se refera la faptul ca scrii la fel cum vorbesti, respectiv o fost, o mers, s-o facut. Chiar ca suna frumos..acum tu esti din Arad, cum te consideri, ardeleanca sau banateanca? Nu ca ar avea importanta...Si eu sunt ardeleanca, dar pentru ca am avut si am mult de scris pe calculator, m-am obisnuit, de fapt asa am facut de la bun inceput, sa scriu literar. Si mai ales ca sotul meu e brailean si vorbeste cat de cat limba literara, m-am obisnuit si eu asa...dar daca stau in compania unor persoane care vorbesc cu accent, vorbesc si eu cu accent. Nu stiu de ce, dar prind foarte repede accentul, si nu o fac intentionat...cand veneam dupa o sapt de stat la Braila vorbeam o zi doua ca si pe acolo...la fel si cand am fost la Vatra Dornei la o prietena, dupa ce am venit acasa au facut misto de mine cunoscutii ca am inceput sa vb moldoveneste.. dupa 2-3 zile de stat acolo...Asta e, nu am ce sa fac...dar nu e nici un rau in acest lucru!
Mi-am amintit ceva. Mai fetelor, am citit ce ati scris voi in zilele astea in care am fost eu plecata....si m-am simtit tare prost....adica, vorba uneia dintre fete (nu mai stiu care)..eu cred ca sunt o mama denaturata! Pai eu beau zilnic dimineata o ceasca de cafea..si o beau amara, asa cum imi place mie! si beau si Coca cola...poate nu zilnic, dar beau....Dar bebe-ului meu ii place..si am citit undeva ca ii face rau cola bebeului daca bei in cantitati industriale...undeva peste 10 pahare pe zi...asta nu mi s-a intamplat nicioadata, nici inainte de sarcina...
acum va spun noapte buna, ma duc sa ma pun in pat, sa se poata juca sotiorul meu cu stefanut, care din cate mi-am dat eu seama vine de multe ori deasupra buricului...
dia 25+
Stefan
bebe
poze
dianalaura spune:
Florentina, ai grija ce antibiotice iei. Uite, de exemplu eu am constatat ca fac alergie la amoxicilina, am luat mai demult si m-am umplut toata de bubite si am avut mancarimi..asa ca vezi sa iei ceva antibiotice pe care le-ai mai testat si inainte, sa nu te trezesti ca faci ceva alergii acum!
dia 25+
Stefan
bebe
poze
Motannel spune:
Ciuffy, la multi ani, noroc si bani!
Anca, pe mine m-a chemat medicul cam la 6 saptamani la un nou eco, deci voi fi in sapt 30 (29 sapt incheiate si 3 zile).
Iri, ai o burtica frumoasa! Iar Iris e o minune! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Dianalaura, bine ai revenit! E adevarat, suntem in sapt. 26!
Andrada, eu m-am topit dupa catelul tau. E tare dulcel! Despre carcei pot sa-ti spun ca nu mi-au mai aparut! Si nu am facut nimic special! Am mai baut cate o cana cu lapte (care nu imi place prea mult, dar ... ce sa fac? pe mine ma mai supravegheaza mama si sotul si ma mai obliga sa-l beau! Mai degraba mananc lapte prins, iaurt)! Poate si asta ajuta! La farmaciile Sensiblu de unde cumpar eu medicamente, Elevitul e 386 000. Dar vad ca poate fi si mai ieftin (ma voi interesa si eu pe la alte farmacii). Mie insa nu mi l-a dat nimeni compensat (dr. mea de familie mi-a dat gratis de la cabinetul ei Maltofer si probabil nici nu s-a gandit sa-mi dea altceva!) Acum cateva capitole unele fete ziceau ca s-a dat compensat pana in decembrie si ca anul acesta nu s-ar mai da, de aceea nici nu m-am mai interesat! O voi face zilele astea, poate obtin si eu vreo reducere!!
Despre subiectul banilor: eu am salariul 10 mil si e clar ca pierd bani, dar daca Teodora va fi bine, sanatoasa, nu cred ca voi sta acasa! Ma ajuta mama sa o cresc, e clar!
Nu mai stiu despre ce ati mai scris! Mai citesc si revin! Pupici!
Motannel,
25+,
Teodora
Motannel spune:
Burtici, ati auzit ceva de un vaccin antitetanos? Mie mi s-a tot zis ca toate gravidele trebuie sa-l faca prin sapt 30. Ce stiti de asta?
Parca ma tem de vaccin in sarcina!
Motannel,
25+,
Teodora
Arthurana spune:
Fetelor,
Va citesc pe nerasuflate dar nu am apucat sa mai scriu ca nu ma prea simt bine...De doua zile am senzatii de lesin...si
am inceput sa am CONTRACTII FALSE, hixton bricks dar, sincer sunt cam neplacute. Mai ales dimineata simt o durere cam ca cea de la menstruatie. Am fost la control ieri si am vorbit cu doctorul si mi-a verificat cervixul si e ok, si mi-a spus ca este normal tot ce se petrece, dar tre' sa urmaresc sa nu fie prea dese.
Simt fie ca mi se intareste burta de cateva ori pe zi, fie crampe.
Mai are cineva asa?