Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
pauly spune:
poohy, andradap cate un ptr amandoua...abia astept sa scap si de celalte doua si sa ma odihnesc.
chiqui suntem alaturi de tine...incearca sa fi optimista si va fi bine.te pup si sa ai grija de tine si bebeu.aaa si felicitari ptr cele trei stelute rosii.
iri super burtica ta...si maricica.si fetita ta ii o dulcica.
vali5 ma bucur ca te simti mai bine.ii voie sa bem ceai de coada calului in sarcina?ca as vrea sa beau si eu.
pupici
22+Riana Alessya
poze
andradap spune:
Catelusul meu va place???
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada 26+ cu Antonio
piticasigogosica spune:
Ancamari burtica mei creste...cred ca se va dubla practic,fiindca bebe va trebui sa mai creasca cu aproximativ 3 kg de acum(plus sau minus).Eu stiu de la Iris ca tot asa burtika mare aveam.La 7 luni imi spunea lumea daca trebuie sa nasc. si la 9 ca am gemeni.
Acum desi am luat 10 kg par ceva mai mica decat cu Iris ;
Ma bucur ca va place burtica mea si "iubita " mea
poze
Iri +25 si Iris
pauly spune:
fetele cam de la cate sapt se simte bebelu in dreptul buricului ? eu pe bebelina mea o simt mai mult jos....mi s-o facut un pic frica cand am vazut ca chiqui are sarcina joasa si colulscurt si nu o simtit nimic.
22+Riana Alessya
poze
Madi spune:
quote:
Originally posted by andradap
Madi, avand in vedere ca nu mai sunt nici studenta nici nimik acum... nu stiu daca mai pot beneficia de retetele compensate de la medicul de familie... Sa incerc sa iau pe numele sotului??? Oare se poate???
Andrada din pacate nu stiu cum e legea referitoare la retele compensate, desi mi se pare normal ca fiind gravida sa ai acelasi drepturi cu celelalte gravide. Insa stiu sigur ca nu vei putea lua elevit pe numele sotului, ca doar gravidele pot primi compensat. Poti insa sa intrebi la doctorul de familie daca ai dreptul la retete compensate.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
vas spune:
no, stii ceva Pauly, eu sunt ardeleanca din inima ardealului din CLuj, acolo am facut scoala si am stat, dar intotdeauna am incercat sa vorbesc aici pe forum fara accent, dar vorba lui Kay cand citesc cum scrii tu imi aduc aminte asa ca de azi incolo asa voi vorbi si io. E bine!
Pitica , ce frumoasa burtica ai. Cam asa e si a mea, ( sotul zice ca e un pic mai mica) dar tot frumoasa e.
O sa fiu si eu mamica
Madi spune:
Andrada dar tu nu te incadrezi in categoria asta: Categorii scutite de la plata asigurarii : 3. sotul, sotia, parintii si bunicii, fara venituri proprii, aflati în întretinerea unei persoane asigurate ???
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
Madi, Pai... pot fi in ingrijirea parintilor, sau a sotului??? Avand in vedere ca nici eu si nici el nu figuram cu carte de munca??? Iar el inca este student!!!
Suntem amaratzii amaratzilor... sau cel putin asa suna... dupa cum scriu eu mai sus!!!
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada 26+ cu Antonio
pauly spune:
vas nu-mi dau seama la ce va referiti si tu si kay...asa diferit vorbesc eu fata de voi?mie nu mi se pare ca vorbiti diferit de mine...dar daca voi ziceti.
referitor la intrebarea mea...nu mai ii nevoie sa-mi raspundeti...bebelina mea tocmai s-o pozitionat langa buric...s-o umflat burtica intr-o parte si cand am pus mana s-o retras incet...o fost super, i-am simtit forma spatelui.. ca o prins si tati momentul.
va pup,...si eu inca nu-mi dau seama ce suna diferit in limbajul meu
22+Riana Alessya
poze
Florentina Roman spune:
Buna seara, burticutze!
Noi suntem tot raciti, tusesc pana nu mai pot si am vazut ca ceea ce expectorez este puroi... Mai rau este ca am fost la med de fam si mi-a zis ca nu-mi da nimic, in afara de Septolete,niste pastilute de supt...La un moment dat am tusit pana mi s-a parut ca parca ar curge ceva pe jos, dar nu era nimic si acum cand tusesc ma tin cu mana, de parca as tine eu colul...
Am gasit pe net ca se poate lua in sarcina amoxiciclina, voi stiti ceva?
Andrada, ce jucaus e catelul tau!
Pepsi, am vazut si eu fotoliu ca al tau, dar se vindea la set cu canapea si inca un fotoliu...
Eimotto, mie mi-a zis dr la ultimul control sa nu mai iau gynipral ca i-ar cauza ceva lui bebe. Bine, eu luam doar o juma de pastiluta dimineata si o juma seara...
Brambushca, prietenei mele i-a zis medicul ei sa ia diazepam dupa ce i-a facut cerclaj, cica sa-l mai linisteasca pe bb
25+ si Tudor(5.07.2002)