Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara!

Eu sunt happy astazi, ca ma simt mult mai bine! Dar am baut in ultimele zile aproximativ 8 litri de ceai de coada calului. Uff! Bine ca am scapat, sper sa nu ma mai apuce.

Acum merg sa va citesc, ca am ceva de recuperat.

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada eu iau Elevit din sapatamana 8 si mie mi-l da doc de familie compensat. Se plateste doar o diferenta.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Chiqui - ai grija de tine si de pui. O sa vezi ca o sa fie bine.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am pus www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">AICI ceva dragut... Ca nu am pierdut timpul degeaba pana acum...

Si voi iar ati scris atata!!! Acum ma pun pe citit!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Ancamari, si mie mi-a zis la 20 de sapt. ca putina odihna si nimik mai mult... Dar problema este ca eu nici nu m-am odihnit... ca doar stiti de insomniile mele... si fiind plina de energie nici nu m-am prea menajat. Acum de vreo cateva zile lenevesc si sotul face de toate... mai putin sa gateasca NU Dar... cel putin atunci la 20 de sapt. fatul era cu 2 zile in avans deci NU tu retard de crestere ba din contra... Eu sper s-o tina tot asa... nu neaparat in avans dar sa se mentina pe linia normalului!!! Si la fel iti doresc si tie si copilului tau!!!

Moberi, esti un exemplu viu ca se poate creste un copil, Dumnezeu cu mila cu ce... ca sa zic asa... Si noi ne gandeam acum ca la al doilea va fi mai usor, ca vom avea si banii ai in plus si CIC si toate... dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu aia de-acasa... mai bine asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile... ca uite ca si tu ai gandit ca la al doilea va fi mai usor... si vin tampitii astia si fac legi cum le pica lor la mana!!!

Chiqui, imi pare rau , dar sper sa se rezolve cu bine si sa ne dai vesti bune cat de curand... Ai grija de bebe ca noi te asteptam rabdatoare... atata timp cat in final ne dai o veste buna!!!

Vali5, ma bucur ca ti-e mai bine acum... dar cred ca nu am inteles eu bine... 8l pe zi??? Sau in total???

Madi, avand in vedere ca nu mai sunt nici studenta nici nimik acum... nu stiu daca mai pot beneficia de retetele compensate de la medicul de familie... Sa incerc sa iau pe numele sotului??? Oare se poate???

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am tras un pic cu ochiul la mamicile de ian-febr. Voi aveti dreptate ca sunt cam putin bebei care asteapta pana la termen. Incep sa vina chiar din sapt 37-38 si cred ca cei mai multi in sapt 39 se nasc. Cei care depasesc sapt 40 sunt extrem de putini. Cel putin pana acum, ca mai e pana la sfarsitul lunii.
Asta a propos de planificarea diferitelor concedii inainte de nastere. Ca si mie imi este tot mai greu sa merg la serviciu pt ca la mine daca te duci trebuie sa muncesti: adica nu ai timp de pauze (cateodata nici nu apuc sa mananc) sau de stat pe internet. Si atunci devine stresant sa muncesti cel putin 8,5 ore/zi cand ma mai doare ici si colo, mai sunt si ingrijorata, ma misc mai greu, etc. E adevarat ca si sa stau in casa 3 luni (eu am DPN PE 21.05) de acum incolo nu mi se pare prea roz. Incerc sa rezist pana pe 13.04 cand intru in concediu de odihna, dar va zic ca e tot mai greu.
Si la mine nu merge faza cu reducerea programului la 6 ore pt ca nu-mi face nimeni lucrarile de la ora 14 in sus, si nu pot fi lasate nefacute de la o zi la alta, sau sa-ti organizezi sedintele astfel incat sa se termine la ora 14 mi se pare o imposibilitate. Si nici nu poti sa spui nimic ca pe domnii sefi (majoritatea la 55-60 de ani) ii doare undeva. Si in martie avem si negocieri salariale si eu am tras tare de tot in ultimul an (de fapt de peste 4 ani o tot fac in speranta ca imi mai creste si mie salariul) si nu-mi convine sa raman cu buza umflata, ca nu se stie ce-mi rezerva viitorul, dar nu as vrea sa plec cu salariu mic de la firma asta, chiar daca intentionez sa nu ma mai intorc. Pentru ca nici mamele cu copii micuti nu sunt deloc protejate sau ajutate, si li se reproseaza si daca intarzie 2 ore ca are ala micu febra si nu a dormit toata noaptea. Sistemul de aici mi se pare prea stresant si recompensa nu e deloc pe masura. Pe de alta parte noi nu ne putem descurca numai din salariul sotului meu care munceste si el cam 10-12 ore/zi. O sa mai vedem noi de astea dupa ce nasc. Ca la noi asa e: daca apuci si te angajezi pe bani putini, e foarte greu sa progresezi apoi, chiar daca acumulezi experienta si esti foarte bun in ce faci. La mine la serviciu astia prefera sa angajeze mereu tineri care nu stiu mai nimic pe bani putini decat sa-i stimuleze pe cei mai vechi si buni. Si am vazut ca si proaspetii absolventi de facultate stau doar putin, pt ca daca nu le creste salariul in scurt timp nu le convine sa ramana. Si tot asa la nesfarsit. Adica treaba fac tot fraierii care au ramas.

Anca, 25s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Am pus poze cu burtica de 25 de saptamani.Se vad?
http://www.flickr.com/photos/38613751@N00/?saved=1

poze
Iri +25 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

piticasigogosica - se vad pozele! Bravo! Si eu tot cam atata m-am facut (+12 kg deja), va arat eu zilele astea. Cat crezi ca o sa mai creasca burtica? Spune-ne si noua, ca tu ai experienta de la Iris.

Anca, 25s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

piticasigogosica, ce burtik frumoasa ai!!! Si IRIS ce scumpa este!!! Sa-ti traiasca si fetita si burtik!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

andradap, ma bucur ca a fost totul bine la control. Sa stai linistita si sa nu mai faci efort, sa nu te mai apuce contractiile. Am baut 8 litri in 2 zile. Daca beam 8 litri pe zi cred ca stateam numai pe wc sa fac pipi

Ionice, bine ai venit printre mamicile de mai-iunie 2007!

Florentina Roman, sa nu mai faci eforturi asa mari cum ai facut ieri la piata!

msemcu, abia astept sa vad poza cu sueta printeselor tale. Suna asa frumos cand povestesti de ele.

tincutza, felicitari pentru baietelul grasunel!

pepsi, ce super e fotoliul!

cristinamaria, ce inseamna ce ai scris tu despre bebelina ta? Retardul de crstere de 4% am inteles, dar restul?

kay, ce haioasa esti cum scrii! Sa-ti traiasca Sosonica si ai grija de tine sa nu te obosesti prea tare!

zozela, multumim pentru informatia cu National Geographic!

La Multi Ani, ciuffy!

corap, distractie placuta la Barcelona! Baietelul din filmulet e al tau? E un scump!

dianalaura, imi pare rau ca ai pierdut pe cineva drag exact in sarcina.

pauly, felicitari pentru examen!

chiqui, imi pare rau ca trebuie sa treci iar prin neplaceri de genul perfuziilor. Sper sa scapi repede!

ancamari, dar unde lucrezi de aveti un asa regim nasol? (daca nu te superi ca intreb...)

piticasigogosica, ce scumpa e Iris cand pupa burtica! Si ce burtica maricica ai.

Gata, va las. Nu am avut eu timp sa scriu cat as fi vrut, dar recuperez eu candva.
Week-end placut!

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput